Има ли желаещи да учат право?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Ми то и Медицинския в Плевен го нямаше, а той е наистина на добро ниво смея да твърдя.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
глупаво е да спорите за това кой университет е номер 1, то си е въпрос на лична оценка. естествено, ние сме студенти на СУ, ако не смятахме че е Номер 1, нямаше да учим тук. а и да не смятаме на 100%, че е №1, пак така ще твърдим, то си е въпрос на принципи в края на краищатаявор написа:iliyan, замисли се като казваш, че има само 1 университет в България. Медицината е най-почитана, а университетите, в който се преподава в нашата страна са на ниво. До сега не съм чувал архитект да излезе от СУ. Още примери?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Е как да не й каже човек на момичето, че е права, като си е точно така! Точно, ясно и конкрено

-
Capitan Clegg
- В началото бе словото
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ало... ти сега ще кажеш, че във великия СУ преподавателите не са корумпирани. Учил съм в СУ и мога да ти гарантирам, че поне половината от даскалите не идваха на лекции, защото отиваха да преподават "в големите циркове"...cappuccino написа:БСУ, ако под него се има предвид Бургаски Свободен Университет, е един гигантски цирк, в който са и продължават да се перат много пари. А знаете ли защо е свободен - защото всеки преподавател е свободен сам да определи цента на взетия изпит при него
Говорите, говорите, без да знаете...
Ок, сградата ви е крива и тя... В Стопанския факултет на СУ обаче забелязах, че една от стените там ахаа още малко и ще падне...
СУ има богата история, но в днешно време за един държавен университет е много тежко да се конкурира с частните вузове... няма пари- слабо образование!
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Илиянчо, не знам, но май имаш сериозни проблеми... Ти, разбира се, имаш право да се заблуждаваш, че СУ е единственият университет, но нямаш право да си налагаш мнението. А в момента демонстрираш една глупава показност. Като искаш да учиш там, влизай, ама така както ми зачеркваш останалите университети... Сигурен съм, че оттам излизат много по- добри специалисти, отколкото от СУ!iliyan написа:Мълчи бе, мълчи!
Отивай във форумите на онези вузове и се кефи.
Аре - сложих го и другия, да ги е яд такива като тебе.
Че и хора с доста мнения във форума се опитват... да кажат нещо, ама с опитите си остават![]()
Или ти живееш само за да се изфукаш къде учиш? Обикновено това е манталитет на хората от "дълбоката провинция". Добре, че повечето отидоха в София, че тук стана по- добре... хехехе
Последно промяна от post-mortem на 06 Май 2006, 19:53, променено общо 1 път.

- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Хаха, Илияне, хората ти се смеят на простотиите. То бива лапешки истории. Защо не помолиш Биолчев да те осинови... 
Аве не знам кви хора сте... Всеки може да учи, където си иска.
Ама то какво да очакваш от фанатизирани студенти от су... те само с това си остават, ама рядко имат покритие на приказките си!
Аве не знам кви хора сте... Всеки може да учи, където си иска.
Ама то какво да очакваш от фанатизирани студенти от су... те само с това си остават, ама рядко имат покритие на приказките си!

-
Capitan Clegg
- В началото бе словото
Не ме е яд, ами просто се съдирам от хилеж. Вторят гиф също е толкова смешен, та даже и повече. От такива селски изцепки, като "СУ - Само за маниаци" изглежда повече, като реклама царевични пръчици, правени в забутан цех в долно-нанагорнище. А твърдение, като "София - единствената столица на България => СУ - единствен университет" е изцяло лишено от смисъл. Май-добррите университети в света са далече от столицата на съответната държава. За справка - провери в гугъл.iliyan написа:Аре - сложих го и другия, да ги е яд такива като тебе.
За какво правиш офтопици? Знаеш, че никога не мога да си загубя дар словото.Capitan Clegg написа:Май-добррите университети в света са далече от столицата на съответната държава. За справка - провери в гугъл.
Ти не млъкна ли, както ти казах?
И какво ме интересува в света? Това че са сбъркани, си е техен проблем и че в селата имат университети. Ама това мен въобще не ме засяга.
Тема: Има ли желаещи да учат право?
Пост:
Пост:
no comment...got написа:Човече, извинявай, но направо си се комплексирал.![]()
Само се чудя - ако човек наистина е уверен в това, което казва и се чувства добре - супер!; но ще има ли нужда така да го демонстрира?![]()
Аз като харесвам СУ, не ми е пречка да уважавам другите университети.Едното не ми налага да плюя другото...
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Е, ама не ви е срам наака.те ми темата.
Кви са тея спорове сега, кажете нещо за правото... наблюдения, забележки, струва ли си, добри ли са преподавателите, има ли реализация... Ето такива неща.