Пропуснах си спорта

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Slashdot
В началото бе словото

Пропуснах си спорта

Мнение от Slashdot »

Здрасти.

Забравих да ходя на спорта ми, и сега е приключил семестъра, свършил е спорта, а съм направил към половината от нужните часове. Какъв е изхода в такъв случай, за да не ми провалят семестъра за тая глупост?

ФМИ, Компютърни науки, 1 курс. баскетбол.
:salute:

edit: Освен това, изпуснах записването за няколко яки изборни и сега са пълни. Мога ли все пак да се запиша като подам молба към някого? :scratch:
Последно промяна от Slashdot на 08 Фев 2010, 15:07, променено общо 1 път.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Пропуснах си спорта

Мнение от allshallperish »

Или ще се молиш на преподавателя да ти пише оценка и да си го отработиш, или ще го караш следващия семестър, пак. Но ще ти се брои като невзет изпит.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Slashdot
В началото бе словото

Мнение от Slashdot »

тенкс!

Аз тъй или иначе ще си ходя на тренировките следващия семестър щото искам.

Като казваш да го карам следващия семестър пак, това значи че е нужно само ЕДИНИЯ от семестрите в първи курс да си взема спорта, а? Ако е така, перфектно :salute:

А това че е невзет изпит какво значи, пречи ли ми някак?
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Slashdot написа:тенкс!

Аз тъй или иначе ще си ходя на тренировките следващия семестър щото искам.

Като казваш да го карам следващия семестър пак, това значи че е нужно само ЕДИНИЯ от семестрите в първи курс да си взема спорта, а? Ако е така, перфектно :salute:

А това че е невзет изпит какво значи, пречи ли ми някак?
Провери до кой курс ти е задължителен спорта, понеже ако през целия период на обучение ти е задължителен, по-добре да идеш да се молиш на преподавателя да ти пише оценка, пък ти да му се реваншираш следващия семестър. Ние така процедирахме, защото за моя Факултет е задължителен само един семестър. Иначе ти се брои за невзет изпит, от което пък може да ти прецака успех, ако се бориш я за стипендия, я за общежитие.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Slashdot
В началото бе словото

Мнение от Slashdot »

ако се бориш я за стипендия, я за общежитие.
Не се.

Само че нищо чудно да ми останат 2 реални невзети изпита на поправителния, и баскета да се брои за трети, и да излетя. Така че ще пробвам за всеки случай да намеря тренера :)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

За изборните - няма шанс с молба.
За спорта - за КН ти е задължителен първите два семестъра.
Изображение
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”