Нека следкато мине, да споделят отзиви от изпита
2-ри курс Право (2009-2010)
-
Bubulinka
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Re: 2-ри курс Право (2009-2010)
Успех днес по Информационно право на 9-та и 10-та група!
Човек е това, в което вярва!
-
DeViL's AdVoCaTe
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Но като предоставяте информация от обществения сектор недейте да злоупотребявате с нея, защото имаше неприятни последици миналата година от неправилни изявления в електронната и материална действителност 
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Изводът е, че лектори, занимаващи се с информационно право обичат да следят форума, така че си намерете друго средство за информиране за изпита ; )
- DaRkGoDDeSs
- В началото бе словото
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
Няма нищо лошо в обективното споделяне на информация относно това как минава някой изпит, независимо кой чете и кой не.
Информацията се дава с цел да се разбере атмосферата на самия изпит, а не да се бълват злозловия по адрес на преподавателя, което е най - малкото незачитане на по - високото му акедемично ниво, да не споменавам останалите фактори.
Така че мисля, че колегите могат да споделят как минава изпитът при проф. Кискинов без да дават лично мнение за личността му. Или хубаво, или нищо
Kлеветата в Интернет е наказуема
Информацията се дава с цел да се разбере атмосферата на самия изпит, а не да се бълват злозловия по адрес на преподавателя, което е най - малкото незачитане на по - високото му акедемично ниво, да не споменавам останалите фактори.
Така че мисля, че колегите могат да споделят как минава изпитът при проф. Кискинов без да дават лично мнение за личността му. Или хубаво, или нищо
Kлеветата в Интернет е наказуема
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Днес бяха наред 11-та и 12-та група. Лично аз влязох рано и не мога да кажа какви са оценките като цяло, но излезлите преди мен имаха основно 4 и 5. Първата влязла беше скъсана, но си е било по нейна вина.
Как протича изпитът - влизате, отивате при професор Кискинов, който е на компютъра си, давате му студентската книжка и сядате на другия компютър до него. Сами въвеждате факултетния си номер и паролата, след което Кискинов проверява за всички лекции, тестове и практикуми. Теглите две листчета с въпроси от първата и втората половина, взимате си от листите до компютъра(не може с ваши) и сядате да пишете - на листчетата са само номера, но по чиновете има пресниман конспект. Време за писане - колкото искате, имаше хора, които при повикването казаха, че не са готови и писаха повече от 30-40 минути. В това отношение професорът беше много толерантен. Когато свършите, той ви чете въпросите и евентуално ви пита за нещо. Ако не сте съгласни с оценката си, може да направите тестове, съответстващи на въпросите ви, но оценката от тях е окончателна.
Имаше колега, който не беше изпълнил лекции и му беше предложен вариант да ги изпълни и тогава пак да се яви. Предварително бяхме предупредени, че без книжка няма да допусне на изпит, но надали някой ще се изтипоса без нея така или иначе. За протокола - от мен 5. Успех на всички!
Как протича изпитът - влизате, отивате при професор Кискинов, който е на компютъра си, давате му студентската книжка и сядате на другия компютър до него. Сами въвеждате факултетния си номер и паролата, след което Кискинов проверява за всички лекции, тестове и практикуми. Теглите две листчета с въпроси от първата и втората половина, взимате си от листите до компютъра(не може с ваши) и сядате да пишете - на листчетата са само номера, но по чиновете има пресниман конспект. Време за писане - колкото искате, имаше хора, които при повикването казаха, че не са готови и писаха повече от 30-40 минути. В това отношение професорът беше много толерантен. Когато свършите, той ви чете въпросите и евентуално ви пита за нещо. Ако не сте съгласни с оценката си, може да направите тестове, съответстващи на въпросите ви, но оценката от тях е окончателна.
Имаше колега, който не беше изпълнил лекции и му беше предложен вариант да ги изпълни и тогава пак да се яви. Предварително бяхме предупредени, че без книжка няма да допусне на изпит, но надали някой ще се изтипоса без нея така или иначе. За протокола - от мен 5. Успех на всички!
Strength and honor.
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
Колегата Кискинов си изпитва много обективно и толерантно. Няма да ви скъса за глупост или за подробност. И митът, че ако сте си направили всичко ви е гарантирана тройката - не е верен. Научете си като хората, пишете всичко, което знаете по въпросите, които ви се падат и всичко ще е ток и жица.
Аз имам един въпрос - някой колега от втори поток да има актуалния конспект по МПП /конспекта на проф. Видин/, че този конспект, който аз имам явно за нищо не става. Който го има, нека пише - или тук в темата - мисля, че ще е полезно за всички, или на лични, ако не е чак такъв алтруист.
Забележка - конспектът, който е качен в сайта на факултета не ставал, каза ми го ас. Стоянов.
Аз имам един въпрос - някой колега от втори поток да има актуалния конспект по МПП /конспекта на проф. Видин/, че този конспект, който аз имам явно за нищо не става. Който го има, нека пише - или тук в темата - мисля, че ще е полезно за всички, или на лични, ако не е чак такъв алтруист.
Забележка - конспектът, който е качен в сайта на факултета не ставал, каза ми го ас. Стоянов.
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

Honda JuniorZ Team

- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Прикачен файл - конспектът по МПП на проф. Видин 
- Прикачени файлове
-
- MPP-konspekt.doc
- (40.5 KiB) Свалено 115 пъти
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
Много благодаря, колега! 
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
Honda JuniorZ Team

Honda JuniorZ Team

- Bushmen
- Драскач
- Обратна връзка:
Благодаря : ) Аз съм си записал, че отпада и 61 въпрос - М екологично право. Каква е разликата между отпадащите и факултативните въпроси. Нали така и така не можем да избираме за какво да пишем и той ни дава?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Факултативните играят роля при устния изпит. На писмения предполагам, че няма да се дава от тях.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- DaRkGoDDeSs
- В началото бе словото
- Специалност: Право - редовно
Колеги, някой има ли идея дали ще получим малко почивка от 22ри или започваме директно летния семестър 
- Grunge_Down
- Драскач
- Обратна връзка:
Семестърът почва на 22-ри, но трябва да имаме стаж/практика...? в НС. Мисълта ми е - хал хабер си нямам и аз, ако може някой да светне информация по въпроса!
Don't think you are, know you are!
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
Стажа по КП е по групи, продължава около 10 дена със събота и неделя, когато няма да има. Ще ходите в НС да слушате глупости и нападки, пригответе се за изречения от рода на "и Вие, Еди-Си-Кои-Си, пред лицето на тези млади хора, бъдeщи юристи (тоест вие) смеете да еди-си-какво си...". Носете си семки или пуканки, ама тайно
В law.uni-sofia.bg ще обяват дните и коя група кога е няколко дни по-рано. Реално стажа е един ден, другите са фрий, а занятията ви ще започнат след като минат всички групи. Миналата година май не беше задължителен, но е интересно 
- Bushmen
- Драскач
- Обратна връзка:
Сериозноо? За първи път чувам. Значи примерно по 2 групи на ден от 22ри до 2-3ти март няма да се учи. ААА прекрасноо
А това сигурно ли е,че ще е първата седмица на семестъра и кога ще са ясни датите?