Blood Countess написа:може да пуснеш снимки на Румен Дойков специално за Иво, за да направи разликата.
Naughty Bloody, naughty...

Съжалявам, мярка се някоя и друга негова снимка из нета, ама ако ги пусна тук, направо трябва да поискам да ме баннат. Какъв беше той? Беден, красив и млад ли, как го бяха превели онова? Лошо, че не помня, а се разсипах от смях.
Онзи дон Йованко се казва Teddy Tahu Rhodes, но се боя, че ще се разочароваш, ако го видиш в друга роля - с къса руса коса е в "риъла" (а и на сцената в повечето случаи). Абе, ако ти се плакне око, то си има сайт

:
http://barihunks.blogspot.com Естествено, огромна част от баритоните, за които става дума в него, са обратни, друга голяма част пък не могат да пеят, но коментарите на този, който списва въпросния блог, обикновено са забавни. Пък и чат-пат има по някое наистина симпатично момче.
И ей този Теди е на почит там - никога не съм го чувала как пее; май нямам и желание (нали знаеш: "Бъди красив/а и мълчи." Баш.)
А на "Манон" ще ходя при две условия - ако не се разболея (щото се опитва да ми се случи нещо подобно в момента) и ако не пее Румен Дойков. Просто не мога да се прежаля, ако щеш ми вярвай.

Иначе ми е много любима опера, а я поставят сравнително рядко тук, та не ми се иска да пропускам.