2-ри курс Право (2009-2010)
- Advocate
- Драскач
- Специалност: Право
Re: 2-ри курс Право (2009-2010)
СКП-то е на 20-ти от 9 ч. зала не е казана.Но Белов каза че , ще се намерим в някоя от залите.Ще има изпит и ще нанасят оценки от този дето мина на 8-ми.
Salus populi suprema lex
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
А правната психология е в същия ден, само че в 10 сутринта, отново пред 224. Очаквам също да се нанасят оценки.
Аз имам въпрос относно ИСП-то - доколкото знам е на 17-и, но аз тогава имам изпит по МПП, така че някой знае ли от колко часа и пред коя зала трябва да сме? Явявала съм се на предварителния, трябва само да ми се внесе оценката.
Аз имам въпрос относно ИСП-то - доколкото знам е на 17-и, но аз тогава имам изпит по МПП, така че някой знае ли от колко часа и пред коя зала трябва да сме? Явявала съм се на предварителния, трябва само да ми се внесе оценката.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
СКП на редовната дата пак ще е тест, нали? От legal theory удачно ли е да се учи по този предмет? Някой ако препоръча/предостави и други ресурси, които да мога да изчета за една седмица, ще съм много благодарен 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, Кискинов обясняваше на лекциите.
Теглят се два въпроса, по тях се пише сбрано и конспектирано - без излишно рязтягане на локумите, защото после той чете написаното, при нужда задава въпроси. Когато сядате при него, се логвате в системата с факултетния си номер, за да може да се види, че имате изпълнени всички задължителни задачи. Допълнителните тестове, които не са със задължително изпълнение, могат да бъдат бонус в случай на колебание между две оценки.
Той също така изясни въпроса, че в случай, че някой не е доволен от оценката си, ще му бъде позволено да направи въпросните незадължителни тестове на компютъра, отговарящи на двата въпроса, които е изтеглил. Оценката от изпълнението на двата теста обаче е окончателна.
Също така предполагам, че ще е изключително подозрителен към хора с мобилни телефони, така че ако сте от типа хора като мен, които гледат часа на всеки 5 минути, по-добре се снабдете с ръчен часовник.
Теглят се два въпроса, по тях се пише сбрано и конспектирано - без излишно рязтягане на локумите, защото после той чете написаното, при нужда задава въпроси. Когато сядате при него, се логвате в системата с факултетния си номер, за да може да се види, че имате изпълнени всички задължителни задачи. Допълнителните тестове, които не са със задължително изпълнение, могат да бъдат бонус в случай на колебание между две оценки.
Той също така изясни въпроса, че в случай, че някой не е доволен от оценката си, ще му бъде позволено да направи въпросните незадължителни тестове на компютъра, отговарящи на двата въпроса, които е изтеглил. Оценката от изпълнението на двата теста обаче е окончателна.
Също така предполагам, че ще е изключително подозрителен към хора с мобилни телефони, така че ако сте от типа хора като мен, които гледат часа на всеки 5 минути, по-добре се снабдете с ръчен часовник.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Bagatur
- Легендарен флуудър
А кои от общо 18-те задачи са задължителни?MidwinterSun написа:Когато сядате при него, се логвате в системата с факултетния си номер, за да може да се види, че имате изпълнени всички задължителни задачи.
Strength and honor.
MidwinterSun, има ли някакъв принцип на разделение на въпросите, или могат да ти се паднат и два поредни при някакво стечение на обстоятелствата?
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Advocate
- Драскач
От legal theory не съм поглеждал какво пише , но ако искаш да четеш можеш в библиотеката да ходиш и да прочетеш там учебника по СКП + някои нещата от "Пряка демокрация" на Белов.Или пък можеш да вземеш от някого учебника и да го четеш.Изпитът е тест ,но ако някой желае може да бъде изпитан и устно.Ако си на тест имаш право да използваш учебника и друга литература.Ако пък избереш устния изпит нямаш право.Като цяло теста е елементарен.Scorpion написа:СКП на редовната дата пак ще е тест, нали? От legal theory удачно ли е да се учи по този предмет? Някой ако препоръча/предостави и други ресурси, които да мога да изчета за една седмица, ще съм много благодарен
Salus populi suprema lex
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Благодаря за информацията за изпита на Кискинов. В тая тема много питат, а много малко отговарят : ) А какво се разбира под сбито и конспектирано - можем ли да пишем като план с тиренца или иска плътен текст?
Аз не виждам проблем да е план с тиренца, стига да е разбираемо.Даже,ако питаш мен е препоръчително, за да може той да хвърли бърз поглед върху нещата,а не да задълбава в четене на цели текстове. А той,ако не разбира нещо, вероятно ще пита.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Задължителни задачи са ти лекциите и практикумите.Bagatur написа:А кои от общо 18-те задачи са задължителни?MidwinterSun написа:Когато сядате при него, се логвате в системата с факултетния си номер, за да може да се види, че имате изпълнени всички задължителни задачи.
Да, това забравих да го кажа. Тегли се един въпрос от първата половина на конспекта и един от втората. С други думи, дели се 1-25, 26-50.babangida написа:MidwinterSun, има ли някакъв принцип на разделение на въпросите, или могат да ти се паднат и два поредни при някакво стечение на обстоятелствата?
План с тиренца е идеален вариант. Трябва да се изпишат важните неща, същественото в темата, есенцията й. Изборяването с тиренца е най-лесно за четене.Bushmen написа:Благодаря за информацията за изпита на Кискинов. В тая тема много питат, а много малко отговарят : ) А какво се разбира под сбито и конспектирано - можем ли да пишем като план с тиренца или иска плътен текст?

Само при мен ли има някакво объркване с практикумите и не при всички задачи се показват качените от мен, а някакви други?
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Основната теория е, че задължителни са задачите 1 - ел подпис и 4 - подписване от няколко субекта ( към тях са практикумите филмчета). Другото - колкото повече, толкова по-добре. Сега не мога да гарантирам, че е така, но...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Първа и четвърта задача са свързани с изпълнение, защото после трябва да качиш съответния електронен документ на сървъра. На останалите 4 практикума пак трябва да им цъкнеш submit като ги изгледаш, просто при тях каквото и да правиш, го правиш на собствения си компютър и не качваш нищо на сайта на факултета.

Благодаря ти!MidwinterSun написа:babangida написа:
MidwinterSun, има ли някакъв принцип на разделение на въпросите, или могат да ти се паднат и два поредни при някакво стечение на обстоятелствата?
Да, това забравих да го кажа. Тегли се един въпрос от първата половина на конспекта и един от втората. С други думи, дели се 1-25, 26-50.