[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2010/2011 Математика
Няма нужда да се разкарваш. Като излязат резултатите си пише колко души имат по-висока оценка от твоята и колко имат равна на твоята
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Че защо да са по-високи?Eleanor написа:това са , да само че тази година ще са много по- високи, така че не се надявай , иначе мс на другите за отг. ще отида и при химическия, за да видя цялостната картина
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
^ защото задачите бяха лесни и общото представяне ще е по -добро и това ще вдигне баловете
- Etiainen
- Легендарен флуудър
Глупости. Има още 2 изпита, + изпит по английски + обща тенденция към падане на баловете повсеместно. И миналата година всички бяха шашнати как така бала за Стопанско управление може да е паднал толкова, но си беше паднал, какво да се прави. И аз се надявах балът за икономика да не падне толкова, че да останат 30 свободни места от квотата, но - шансEleanor написа:^ защото задачите бяха лесни и общото представяне ще е по -добро и това ще вдигне баловете
- Eleanor
- Летящите Пръсти
^ дори и другите 2 да са мн трудни, всички ще си ползват оценката от тоя, която ще е висока
-
Стоян Христов
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Тя ще е висока за тези, които са успели да се подготвят до януари месец. Това обикновено са ученици от математическите гимназии.Eleanor написа:^ дори и другите 2 да са мн трудни, всички ще си ползват оценката от тоя, която ще е висока
Аз например съм с езиков профил и още не съм минал целия материал. Реших 8 задачи, от които 7 са ми верни и 8мата донякъде. Доволен съм като цяло, но се стремя поне към 9/10 на другите изпити, когато подготовката ми ще е по-добра.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
Re: КСК 2010/1011 Математика
1)
2) Резултатите не са излезли още и въобще не се знае какво е нивото след този изпит. Както каза Стоян Христов, половината хора още не са взели целият материал до този изпит, и колко добре са се справили, не е ясно.Etiainen написа:Нали се сещате, че не всички ще отидат във ФМИ? И че даже не всички ще отидат в СУ?
Еми първата забележка е доста правилна, аз примерно сигурно ще изкарам около 6.00, ама може и да не кандидатствам в СУ. Ако човек има знанията, желанието и възможностите да учи в чужбина, то и 7 да му пишат в СУ то май пак ще е по-добре да си отиде в чужбина, просто хората се стремят към най-доброто. На мен примерно не ми е толкова до това колко ще изкарам на изпита, а къде искам да уча. И май че ще се пробвам в чужбина, защото просто отзивите оттам ми се виждат най-добри. И даже и да изкарам 6.00 в СУ и да ми дават пълна стипендия в американския в Благоевград, сигурно пак няма да се запиша тук, просто защото нивото е ниско. Само по задачите тази година може да се ориентирате. 
- freezingskull
- В началото бе словото
ще държа матури по матем и англ и въпросът е дали за икономиката в балообразуването ще ми вземат освен удвоените оценки от изпитите за СУ, матурите или събраната оценка от годините в даскало.morfei написа:Reзултатите се публикуват на http://ksk.uni-sofia.bg Там ще трябва да въведете входящия си номер и ЕГН-то, за да можете да влезете в системата. Кажи за коя специалност искаш да кандидатстваш, за да ти кажем какво е балообразуването.
II-ви курс Икономика с Английски език
Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1586017638
Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1586017638
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Взима се по-високата оценка от матурите и оценката от 9-12.freezingskull написа:ще държа матури по матем и англ и въпросът е дали за икономиката в балообразуването ще ми вземат освен удвоените оценки от изпитите за СУ, матурите или събраната оценка от годините в даскало.morfei написа:Reзултатите се публикуват на http://ksk.uni-sofia.bg Там ще трябва да въведете входящия си номер и ЕГН-то, за да можете да влезете в системата. Кажи за коя специалност искаш да кандидатстваш, за да ти кажем какво е балообразуването.
Същото се отнася и за предварителните и редовните кандидатстудентски изпити- ПО-ВИСОКАТА!
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- Eleanor
- Летящите Пръсти
Re: КСК 2010/1011 Математика
еми няма да отидат... и аз няма да отида, точно затова се притеснявам, че в стопанския ще има многоо с над моя балEtiainen написа:Нали се сещате, че не всички ще отидат във ФМИ? И че даже не всички ще отидат в СУ?
ми аз не искам в чужбина, защото съм меко казано разочарована от обучението там, тъй че...martosss написа:Ако човек има знанията, желанието и възможностите да учи в чужбина, то и 7 да му пишат в СУ то май пак ще е по-добре да си отиде в чужбина, просто хората се стремят към най-доброто.
но, хайде да прекратим, след по- малко от седмица ще разберем какви са ни шансовете
- Etiainen
- Легендарен флуудър
Нивото в стопанския не е толкова високо, бтв. Казвам ти го като вътрешен човек.
И аз миналата година се панирах дали ще ме приемат, но в крайна сметка се оказа, че в моята специалност (икономика) приемат и с 3ки и даже останаха и места, а в стопанското управление балът значително падна в сравнение с минали години.
И аз миналата година се панирах дали ще ме приемат, но в крайна сметка се оказа, че в моята специалност (икономика) приемат и с 3ки и даже останаха и места, а в стопанското управление балът значително падна в сравнение с минали години.
- westi
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
до колкото знам работите вече са проверени (заради което се ядосвам, че не са излезнали резултатите вече) и средната оценка е 3.88, така че смятайте за какви високи оценки става въпрос....
-
Стоян Христов
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Но това е средната оценка на около 1200 души. Както обикновено поне 50-60% ще са двойки. Нас ни интересуват какви са най-високите 200-300 оценки. Те ще се борят за местата.westi написа:до колкото знам работите вече са проверени (заради което се ядосвам, че не са излезнали резултатите вече) и средната оценка е 3.88, така че смятайте за какви високи оценки става въпрос....
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Откъде имаш тази информация?Дай още малко.westi написа:до колкото знам работите вече са проверени (заради което се ядосвам, че не са излезнали резултатите вече) и средната оценка е 3.88, така че смятайте за какви високи оценки става въпрос....
Компютърни науки 1 курс