Недопустим модераторски произвол!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Недопустим модераторски произвол!
Проблемът е, че ако аз си бях изхвърлила "отрицателната енергия" върху нея, при положение, че дори я нямаше в тая въпросна снимка, щях аз да съм изяла Банана вече. Тъпо е някакси да се възползваш от "положението", което имаш, да правиш някви неща и да ти минава безнаказано. И да ги правиш, защото знаеш, че ще ти мине безнаказано.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
алабалаPrudence написа:Да ама ако аз бях обидила някой така, щяха ме баннат нали?
Тъпо е, че правилата са различни за различните форумци.
Сеш' се?
Щеше да получиш предупреждение, което вероятно вече се е случло и на Мила.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Забраната за публикуване на чужди снимки без разрешение във форума вече е добавена към правилата. Освен това държа да спомена, че според самият Закон за Авторско право е незаконно да се копира, възпроизвежда или разпространяват информация или материали, обект на авторско право (вкл. снимки) без съгласието на собственика на такова авторско право. По принцип фотографът е собственик на авторското право върху снимката или изображението. В случая това ме касае лично (фотоапарата и снимката са мои), така че очаквам и конкретно извинение към мен.
Виждам и, че Мила се е извинила, обаче никъде не виждам, че извинението се приема, което според мен е необходимост при всеки спор, защото иначе си остава предпоставка за продължаването му и занапред. Пък и все още виждам разни неприятни определения, за които няма извинение - "Тъпо е някакси да се възползваш от..." - в духа на предните обвинения в обида на Олшелпериш, смятам, че това конкретно е обида към Мила, че прави тъпи неща...
Аз лично нямам проблеми с извиненията, дори и когато вината не е особено моя. И освен че нямам проблеми, старая се и да не се налага да се извинявам повече от веднъж по един и същ повод. Извинението не накърнява предполагаемата ми чест. Тук мога да се извиня и затова, че когато Мила ми се оплака за публикуваната снимка, и казах, че я подкрепям в това да си каже, какво мисли по въпроса, така че извинението за конкретната формулировка, а не по принцип, е и от мен.
Виждам и, че Мила се е извинила, обаче никъде не виждам, че извинението се приема, което според мен е необходимост при всеки спор, защото иначе си остава предпоставка за продължаването му и занапред. Пък и все още виждам разни неприятни определения, за които няма извинение - "Тъпо е някакси да се възползваш от..." - в духа на предните обвинения в обида на Олшелпериш, смятам, че това конкретно е обида към Мила, че прави тъпи неща...
Аз лично нямам проблеми с извиненията, дори и когато вината не е особено моя. И освен че нямам проблеми, старая се и да не се налага да се извинявам повече от веднъж по един и същ повод. Извинението не накърнява предполагаемата ми чест. Тук мога да се извиня и затова, че когато Мила ми се оплака за публикуваната снимка, и казах, че я подкрепям в това да си каже, какво мисли по въпроса, така че извинението за конкретната формулировка, а не по принцип, е и от мен.