Красиви мъже 2 :)

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Красиви мъже 2 :)

Мнение от Търговецът на кристал »

Мда, аз по носа и налудничавия поглед го познах.
Но в ония години наистина е бил красив.
То какво ли се учудвам:
Изображение (вляво на постера, знаете го, надявам се)
в момента е
http://www.monitor.bg/img/?id=193584&sz=0&cut=yes

А Филип Трифонов (Ран в "Момчето си отива", моя голяма слабост и любимец сред българските актьори) в момента изглежда така: http://www.public-republic.com/wp-conte ... fonoff.jpg

Та тъй... годинките не са простили и на Волен.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

И нервите :P
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Изображение

Darrell Roberts :drunken: :connie_49:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Blood Countess написа: Darrell Roberts :drunken: :connie_49:
Тоя за пръв път го виждам, но е голям красавец! :drunken:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от deny_s »

Felix Riebl :drunken:
Прикачени файлове
340x.jpg
340x.jpg (37.59 KiB) Преглеждано 582 пъти
340xe.jpg
340xe.jpg (33.28 KiB) Преглеждано 582 пъти
Sydney+Festival+2009+Festival+First+Night+8gOKvljF6-Vl.jpg
Sydney+Festival+2009+Festival+First+Night+8gOKvljF6-Vl.jpg (67.76 KiB) Преглеждано 582 пъти
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Малко българска хубост: :connie_49:

http://www.apollonia.bg/public/files/ga ... 600_27.jpg
http://www.public-republic.com/wp-conte ... stasov.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 9710_n.jpg

Венцеслав Анастасов :l:s :oops: Нещо не мога да открия много "нормални" снимки, на които да не е гримиран или да не пее, но и тези стигат, за да се добие достатъчно ясна представа за него. Господ като давал, давал, та чак се позабравил – млад, красив, талантлив! Еееех! :oops:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Браво, Блъди!
Потвърждавам! Абсолютно потвърждавам! От снимките не си личи, но наживо е прекрасен. И гласът му е просто... мечта.
А я да видим тая снимка дали ще се покаже, че имам съмнения:
Изображение

И пак той - Петър Данаилов

Вдясно: Юлиан Константинов. Човека вляво го знаете, брат му :)

Това са тримата секссимволи на българската опера в момента - Венци, Петър Данаилов и Юлиан Константинов.
Без забележки. :salute:

И нито един от тях не е тенор - юпи-а, юпи-ей! :girl_haha:
Последно промяна от Търговецът на кристал на 07 Фев 2010, 13:55, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

чак пък секссимволи :lol:s
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Blood Countess написа:Господ като давал, давал, та чак се позабравил – млад, красив, талантлив! Еееех! :oops:
Само да допълня - и много готин, свестен, земен човек. Разбира се, също така и силно женен, с 2 деца. :mrgreen:
Само да е жив и здрав и да продължава да пее умно - голямо бъдеще го чака. :cheers:
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

issoax написа:чак пък секссимволи :lol:s
Бе ти ела на някой спектакъл, в който пеят Петър и Юлиан и ще видиш за какво става дума - пълно е с тийнейджърки и мои наборки. И току се чуе някое нефелно: "Пепииии! Ах, Пепииии, браво, Пепииииии..."
...
...и пак ще си приказваме. :shaking2:

E, ако очакваш нещо такова:
Изображение
... и неговото време ще дойде у нас. И тогава операта несъмнено ще стане изключително популярно изкуство.
(а този наистина е оперен певец, снимката е от спектакъл на "Дон Жуан" в Австралия)
В края на ноември
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Блъди, Ели, разочаровахте ме. Тоооооооолкова пък да са обикновени и непривлекателни тези хора.... А Венцеславчо е толкоз dreamy, колкото аз съм Гьоринг. Нищо, де - за всеки влак си има пътници. :? Важно е да са свестни момчетата, ама темата не е за свестни мъже.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Иво, остани си разочарован.
Това, че Венци е свестен, го казах само като допълнение към онова, което Ваня беше написала. Дори и да не го знаех, това не променя факта, че е изключително привлекателен.

На мен поне ми е писнало от снимки на нереално съвършени момченца с деЦки личица и плочки по корема - от бозав, през пластмасов, та изкуствен, направо се прескачат из темата. И определено се радвам, когато знам, че тия хора, за които стана дума, не са гримирани (на повечето снимки, де - сценичният грим е отделен въпрос), не са фотошопнати... просто... реално съществуващи, нормални, природно привлекателни мъже.
Но нищо, де - смятам, че и Ваня би се съгласила: за тях самите е достатъчен комплимент, че жените ги харесват. И без това в оперните среди не е изключение и мъж да ти хвърли око - та вероятно дори им е писнало от навъртащите се около тях момчета от другия бряг и едва ли са останали на вашето мнение. :mrgreen: А дали ние с Ваня сме "разочароващите" изключения - пак казвам, елате на някой спектакъл с тяхно участие, бе, момчета... сами ще видите за какво става дума. :rabbit:
В края на ноември
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Да ви кажа Пламен Константинов доста повече ми привлича вниманието от брат му :roll:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Търговецът на кристал написа:Иво, остани си разочарован.
+ 1 :albino:
Въх, Ели, кой е този Дон Жуан по-горе??? И защо не си ми го показвала досега, ю, егоистка, ю! :JC_tongue:
Ще ходиш ли на "Манон Леско" между другото? Ако да, може да пуснеш снимки на Румен Дойков специално за Иво, за да направи разликата. :mrgreen:

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Blood Countess написа:може да пуснеш снимки на Румен Дойков специално за Иво, за да направи разликата. :mrgreen:
Naughty Bloody, naughty... :mrgreen: Съжалявам, мярка се някоя и друга негова снимка из нета, ама ако ги пусна тук, направо трябва да поискам да ме баннат. Какъв беше той? Беден, красив и млад ли, как го бяха превели онова? Лошо, че не помня, а се разсипах от смях.

Онзи дон Йованко се казва Teddy Tahu Rhodes, но се боя, че ще се разочароваш, ако го видиш в друга роля - с къса руса коса е в "риъла" (а и на сцената в повечето случаи). Абе, ако ти се плакне око, то си има сайт :mrgreen: : http://barihunks.blogspot.com Естествено, огромна част от баритоните, за които става дума в него, са обратни, друга голяма част пък не могат да пеят, но коментарите на този, който списва въпросния блог, обикновено са забавни. Пък и чат-пат има по някое наистина симпатично момче.
И ей този Теди е на почит там - никога не съм го чувала как пее; май нямам и желание (нали знаеш: "Бъди красив/а и мълчи." Баш.)

А на "Манон" ще ходя при две условия - ако не се разболея (щото се опитва да ми се случи нещо подобно в момента) и ако не пее Румен Дойков. Просто не мога да се прежаля, ако щеш ми вярвай. :roll: Иначе ми е много любима опера, а я поставят сравнително рядко тук, та не ми се иска да пропускам.
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”