Снимки на потребители vol. 6
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Снимки на потребители vol. 6
Кво, ако някой я иска да ми пише у скайпа
.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
аххахахахаа
яко
яко
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Не е нужно да пише някъде -- двамата са си достатъчно близки, както предполагам знаеш и ти саматаallshallperish написа:Фийби никъде не е писал, че е съгласен...
Вие така или иначе щяхте да я пуснете. Ко се дървите и в тази приятна тема? Искам да гледам снимки, а не караници. 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Фийби беше у нас, когато пред мен каза, че е бил съгласен. Хората си общуват все пак основно извън форума.allshallperish написа:А ти от кога раздаваш заповеди във форумаblack_lady написа:Стефани сложи снимка на Краси по негово желание, хич не я намесвай нея.
И да не се повтаря... Фийби никъде не е писал, че е съгласен...
Мила, внимавай с езика.
А заповеди раздавам само когато става дума за такива изпълнения, поети изцяло на свободна инициатива...

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Моля ако някой потребител се чувства засегнат от негови снимки, качени на форума, да сигнализира на модераторския екип, за да бъдат свалени своевременно. Толкова е просто.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Да да, тия ги разправяй на баба сиblack_lady написа: Фийби беше у нас, когато пред мен каза, че е бил съгласен.
Ако поне една от вас беше казала "аре махни я" сигурно щях и без да ревете и да правите драми на админаblack_lady написа:А заповеди раздавам само когато става дума за такива изпълнения, поети изцяло на свободна инициатива...Снимките ги прави лично Димо и щом самият админ е решил да уважи молбата ни да не се качват тук, не виждам ти коя си, за да го оспорваш.
Поре, ако някой си беше направил устата да каже "Абе аре махни я", щях, ама ... нейсе.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Така е най-добре. При липса на съгласие и админът върши работа.
Успокойте се, хора, не създавайте истерия около случката! Я вижте каква прекрасна луна е огряла навън!
Успокойте се, хора, не създавайте истерия около случката! Я вижте каква прекрасна луна е огряла навън!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Създавам истерия, щото "модератор" ме нарича "тъпа пача" и тоя пост няма кой да го изтрие, сеща ли се. Аз си правя устата тука, премълчавам си някви неща, а те ще ме псуват, е няма да стане.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Леле, Марина, от мен да знаеш едно, ама между нас да си остане - трябваше да дадеш на мен да я пусна тази снимка, нямаше да се усетят, щото не ми четат постовете. Пък и не могат да ми кажат нищо, дори и да го правят.
Следващия път, просто кажи на лс, и ще уредим нещата. Иначе, от снимката дето беше дала най-странно впечетление ми направи: ЩО МОМЧЕТО НЯМА БРАДА? Все пак имаше и момче там, нали? И в духа на темата, трябваше да има и той, да се даде пример, не само Травис Маккой...
Иначе, нека се включа и аз в спорчето - преди 10стр. дадох снимка на зайкинята на сестра ми - трябваше ли Скокливка да даде писмено съгласие за това? Смешни сте...
А самите снимки бяха линкове от ФЕЙСБУКА НА СЕСТРА МИ. Тя не се е оплакала у форума за това, че не съм я питал и нямам и намерение да я питам. Смешни сте...
Общоприето правило е, че ако можете да докопате снимка от гугъл, не сте длъжни да питате хората на нея или автора и, дали може да я постнете у форума. Смешни сте...
И има теми за еротични снимки, снимки на групи, снимки на яки мъже, на яки жени... Питали ли сте Мегън Фокс, дали може да пуснете нейни снимки в "Красиви жени"? Смешни сте...
В общи линии, кво да кажа освен - СМЕШНИ СТЕ....
... освен на самата снимка де...
Следващия път, просто кажи на лс, и ще уредим нещата. Иначе, от снимката дето беше дала най-странно впечетление ми направи: ЩО МОМЧЕТО НЯМА БРАДА? Все пак имаше и момче там, нали? И в духа на темата, трябваше да има и той, да се даде пример, не само Травис Маккой...
Иначе, нека се включа и аз в спорчето - преди 10стр. дадох снимка на зайкинята на сестра ми - трябваше ли Скокливка да даде писмено съгласие за това? Смешни сте...
А самите снимки бяха линкове от ФЕЙСБУКА НА СЕСТРА МИ. Тя не се е оплакала у форума за това, че не съм я питал и нямам и намерение да я питам. Смешни сте...
Общоприето правило е, че ако можете да докопате снимка от гугъл, не сте длъжни да питате хората на нея или автора и, дали може да я постнете у форума. Смешни сте...
И има теми за еротични снимки, снимки на групи, снимки на яки мъже, на яки жени... Питали ли сте Мегън Фокс, дали може да пуснете нейни снимки в "Красиви жени"? Смешни сте...
В общи линии, кво да кажа освен - СМЕШНИ СТЕ....
... освен на самата снимка де...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
В такъв случай уважаема потребителко, извинявам се за употребените публично думи.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Кристо, евалата, братле!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Хах, няма що. Знаем, че не съжаляваш, не го казвай на сила. Просто се чудя как може такива хора да са модератори. Ако ти е толкова лабилна психиката и избухваш без кой знае какви причини, ами подай си оставката. Аз мисля, че "псувните" в тоя форум не се толерират. И са банвани хора за много по-малки и дребни работи.Мила написа:В такъв случай уважаема потребителко, извинявам се за употребените публично думи.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кристо, към кого адресираш фразата "Смешни сте"?
Нека припомня, ей така, за да не настъпи анархия, че еднократното нарушение на правилата от един потребител не дава право на останалите също да ги нарушават.
Нека припомня, ей така, за да не настъпи анархия, че еднократното нарушение на правилата от един потребител не дава право на останалите също да ги нарушават.