Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

ra4e^f написа:вие не знаехте ли кой ще пее?
Че кой да ти каже!? Аз не бях сред организаторите. казаха само имената на хотелите и храната и алкохола. :roll:

Дано в Час Пик да има някой як гост да отидем там, защото подозирам, че в дискотеката на хотела едва ли ще е много култово 8)
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

явор написа:
Че кой да ти каже!? Аз не бях сред организаторите. казаха само имената на хотелите и храната и алкохола. :roll:

Дано в Час Пик да има някой як гост да отидем там, защото подозирам, че в дискотеката на хотела едва ли ще е много култово 8)
В Час Пик на пускаха ли чалга?Ако да ... искаш да ми кажеш , че на бала ще се забавлявате на чалга :)))
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

dkny написа:
явор написа:

В Час Пик на пускаха ли чалга?Ако да ... искаш да ми кажеш , че на бала ще се забавлявате на чалга :)))
E, че естествено!!! Че Вие на какво избухвате?!!!!! Ау не мога да си представя да няма чалга!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

чалгата е неразделна част от подпийналите компании :)
Изображение
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

днеска имаше няква измислена анкета в школото - ква музика иска народа за бала.е кво мислите-само чалга разбери ! игати хората..ма,то,като се замислиш,мноо яко шоу ше падне-директори,педагози,фелдшерки,даскалки,даскалченца,даскалици и сякви такиа животни ше се кълчат сатанински в смешни движения под въздействието на едно прекрасно,мозъкопромиващо изобретение,тка че,мисля,заслужава си :bootyshake: :hello1: :shaking2:
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Абе то реално погледнато като се изпонапие народа и само чалга ще слуша. Това е повече от ясно. Друг е въпросът дали на всички това ще им хареса.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

голям цирк ще е :) аз се чудя дали ще издебнем някои даскали в компрометиращи моменти :twisted:
Изображение
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Честни ли сте е ? Каква чалга на бала е ... да не би да сте от Химията ... или Механото , Електрото ... Аз от сега знам ,че на моя бал няма да има чалга.Кво ви пречи да си слушата чалгата по всяко друго време ... ами и на бала да ми въртите гюбеци .... Много странна ми се струва тая работа.Ся сигурно 3942493240932 души ще ми скочат че не съм прав :) Ама честно казано се замислете последната ви вечер с класа дали да е съпроводена с чалга. Ся и аз съм ходил за тея 5 години доста пъти на кръчма с класа и смятам че там си е нормално да се удариш и да ти пее кака ти Ивана или Глория. Моля ви се не се излагайте хора .... и dvd-та ще имате после сигурно :lol:
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

ra4e^f написа:голям цирк ще е :) аз се чудя дали ще издебнем някои даскали в компрометиращи моменти :twisted:
О, просто не се и съмнявай. Аз кви неща съм слушала за даскалите в моето училище.... Мн ще се смеете :lol: :lol:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ние пък не сме ходили заедно на кръчма кой знае колко много. Ще е забавно да има чалга:) Не знам, що ли си мисля, че каквато и да е музиката при всички настроението ще е на 6 :geek:
Изображение
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Незнам може и да сте прави .... ,но аз за себе си не го приемам.И се радвам ,че на моя бал положението ще е малко по различно.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

dkny написа:Незнам може и да сте прави .... ,но аз за себе си не го приемам.И се радвам ,че на моя бал положението ще е малко по различно.
и какво ще е то :oops:
Изображение
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

ra4e^f написа:
dkny написа:Незнам може и да сте прави .... ,но аз за себе си не го приемам.И се радвам ,че на моя бал положението ще е малко по различно.
и какво ще е то :oops:
Ами да кажем няма да има брантиии на масите ... и калъфи с размандени ризи които да ми щракат с пръсти и да пеят "Целувай устните ми ..." а-у "Води ме ... " .
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

ra4e^f написа:Ние пък не сме ходили заедно на кръчма кой знае колко много.
Ние пък тая година се скъсахме от кръчми, вили, рождени дни, шофьорски книжки и секви други поводи. :occasion5:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Тц, почти нищо тая година :roll: Вие сте се разсипали :)
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”