така че - казвайте и вие, колеги, любопитно ми е
За какво си харчите парите?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
За какво си харчите парите?
аз най-много обичам да си купувам дрехи и разни аксесоари, ама напоследък от висене по заведения не ми остават пари за нищо друго
...
!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Ами сложих друго.
По първите две точки... рядко.
Третата - нямам нужда. Ходя на всичко и не съм си купил нито един учебник. Лекциите и упражненията вършат идеална работа.
За глупости - никога. Не правя глупави работи.
Не пия и не пуша.
Последната остава - хардуерни компоненти. Ама за жалост все такива неща ме кефят, че трябва малко да чакам преди това, за да си ги имам.
Традиционните разходи не бяха включени - (общежития и столове), градски транспорт, ваучери или сметки за моб. телефони, за хапване и пийване (натурални сокове, примерно, не онези от първата точка)

По първите две точки... рядко.
Третата - нямам нужда. Ходя на всичко и не съм си купил нито един учебник. Лекциите и упражненията вършат идеална работа.
За глупости - никога. Не правя глупави работи.
Не пия и не пуша.
Последната остава - хардуерни компоненти. Ама за жалост все такива неща ме кефят, че трябва малко да чакам преди това, за да си ги имам.
Традиционните разходи не бяха включени - (общежития и столове), градски транспорт, ваучери или сметки за моб. телефони, за хапване и пийване (натурални сокове, примерно, не онези от първата точка)
Да, и аз искам и си мисля.... Олее, лятото да се разсипя от бачкане, пак сякаш няма да мога да събера за хубав.Паган написа:да си купя компютър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не ги включих, първо щото забравихiliyan написа:Традиционните разходи не бяха включени - (общежития и столове), градски транспорт, ваучери или сметки за моб. телефони, за хапване и пийване (натурални сокове, примерно, не онези от първата точка)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
лошото е, че нямам чак толкова пари, понякога си мисля, че на пет места да работя, няма да ми стигат за всички глупостиeveryday_ написа:именно...в смисъл за вскичко съчетаноnightwish написа:За всички от изброените.
сега се сетих какво още можех да пиша - екскурзии... ама това може и направо да стане на нова тема
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!