Преподавателите на СУ-нека всеки даде оценка за дъ бест и дъ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
n_a_d_e_j_d_a
- В началото бе словото
[i][size=18][color=red]Здравейте на всички:D ![/color]прочетох доста мнения относно преподавателите и мнението ви за готините и не дотам добричките...много разнопосочни мнения има,за доста хора сте писали,но нищо не намерих за някой от чичковците и лелките от геолого-географския факултет....май повечето пишете за преподавателите от правото и МИО...не че има нещо лошо в това,[color=red]но аз сум зайче в ГГФ и би ми било интересно да рабера нещичко от по-напредналите за "моите хора"
[/color][/size][/i]
знам,че сега започва сесията за повечето студенти,така че МИЛИ ХОРА,ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО КЪСМЕТ,ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ДА ИДВАТ НА ИЗПИТИТЕ ВИ С УСМИВКА(ДА СА СПАЛИ ДОБРЕ),ДА СА МИЛОСТИВИ И ДРУЖЕЛЮБНИ,АБЕ ВСИЧКО ДА МИНАВА ДОБРЕ И ВИЕ ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ
знам,че сега започва сесията за повечето студенти,така че МИЛИ ХОРА,ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО КЪСМЕТ,ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ДА ИДВАТ НА ИЗПИТИТЕ ВИ С УСМИВКА(ДА СА СПАЛИ ДОБРЕ),ДА СА МИЛОСТИВИ И ДРУЖЕЛЮБНИ,АБЕ ВСИЧКО ДА МИНАВА ДОБРЕ И ВИЕ ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ
-
iztre6tenqlka
- В началото бе словото
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
За анкетата:
Най-, засега - доц. Русчев - макар че е хулен, но лекциите при него са N 1, въпреки, че не съм си взел още изпита.
Също предполагам, че е страхотен и проф. Калайджиев.
Подкрепа и за асистента, върху който се сипе какво ли не - Чавдар Стоянов, много точен човек.
А за отрицателни - по-скоро - малко непонятни - проф. Бойчев и неговия изпит по Философия на правото.... офффффф
Най-, засега - доц. Русчев - макар че е хулен, но лекциите при него са N 1, въпреки, че не съм си взел още изпита.
Също предполагам, че е страхотен и проф. Калайджиев.
Подкрепа и за асистента, върху който се сипе какво ли не - Чавдар Стоянов, много точен човек.
А за отрицателни - по-скоро - малко непонятни - проф. Бойчев и неговия изпит по Философия на правото.... офффффф
Dictum meum pactum
-
Emma`sWorld
- В началото бе словото
Аз цял списък съм си подготвил:
ДИС:
проф. дмн Пламен Джаков
асистенти: Валдемар Цанов и Боби Драганов
ВА:
доц. Каспарян
асистенти: Колев и госпожица Радкова
УП:
зам. декан Божо Сендов
асистент: госпожица Тошева
ЕСО (изборен е):
асистент: Иво Иванов
Да не забравям и АГ-то:
проф. дмн Грозьо Станилов
асистент: Спирова
както и КСТ-то:
доц. адашката Николова
асистент: пак Иво Иванов
Оценки да давам, не е моя работа. Никак при това. Мога да кажа, че асистентите са приятни хора. Спокойно може да си разговаряш с тях. Лекторите и на тях какво им има? Обясняват си на лекциите, вършат си работата...
ДИС:
проф. дмн Пламен Джаков
асистенти: Валдемар Цанов и Боби Драганов
ВА:
доц. Каспарян
асистенти: Колев и госпожица Радкова
УП:
зам. декан Божо Сендов
асистент: госпожица Тошева
ЕСО (изборен е):
асистент: Иво Иванов
Да не забравям и АГ-то:
проф. дмн Грозьо Станилов
асистент: Спирова
както и КСТ-то:
доц. адашката Николова
асистент: пак Иво Иванов
Оценки да давам, не е моя работа. Никак при това. Мога да кажа, че асистентите са приятни хора. Спокойно може да си разговаряш с тях. Лекторите и на тях какво им има? Обясняват си на лекциите, вършат си работата...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Колкото повече контакти имаш с него, толкова повече ще те омае, невероятен е!!!ra4e^f написа:Май не ми е тук мястото, ноооо вече си наврях нослетоВъпреки малкото контакти, които имах с Пламен Митев ми се стори мн свестен. Много ме изкефи човека!
![]()

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Напълно ви подкрепям^PrincessA^ написа:Колкото повече контакти имаш с него, толкова повече ще те омае, невероятен е!!!ra4e^f написа:Май не ми е тук мястото, ноооо вече си наврях нослетоВъпреки малкото контакти, които имах с Пламен Митев ми се стори мн свестен. Много ме изкефи човека!
![]()
Като птичка в небесата 
- ra4e^f
- Форумно зомби
Мдаааамммммм
Той имал дъшеря на 16-17 някъде
Като бяхме на .. 'лекция' и звъня ГСМ на едно момиче смао с вибрация и той каза- ама вие май сте забравили да си изключите вибратора от нощта
и някви такива изцепки:) мн готин
П.С.:мисля си,че само заради него бих се записала в историческия факултет,ако ми стигне бала.лудо,нали
П.С.:мисля си,че само заради него бих се записала в историческия факултет,ако ми стигне бала.лудо,нали