Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ХАххааха Горките деца..след 20-30 години ще учат кви са ги вършели сега политиците ..ма т'ва не ме успокоява кой знае колко,може и да не го доживея..пак черен хумор..
Да живее Новото време! Да живеят войните! Малки лесни темички - има-няма по пет-шест годинки на тема, рядко до десет! Пък и всеки българин трябва да поназнайва нещо за държавата в която живее, а тя е на Петко Каравелов, Стефан Стамболов, Константин Стоилов, Александър Малинов, Алексанъдр Стамболийски и Богдан Филов, а не на Аспаруха, Тервеля и Крума Страшний!
Joker написа:тя е на Петко Каравелов, Стефан Стамболов, Константин Стоилов, Александър Малинов, Алексанъдр Стамболийски и Богдан Филов, а не на Аспаруха, Тервеля и Крума Страшний!
....
Не мога да не отбележа, че това е алтернативно мнение...
Joker написа: Пък и всеки българин трябва да поназнайва нещо за държавата в която живее, а тя е на Петко Каравелов, Стефан Стамболов, Константин Стоилов, Александър Малинов, Алексанъдр Стамболийски и Богдан Филов,
а не на Аспаруха, Тервеля и Крума Страшний!
Чувствам се лично обидена До край съм готова да защитя точно тези последните трима Човека! Ако не са били те...всички други петковци каравеловци малиновчета и къпинки щяха да носят съвсем други имена и да са в девета глуха.
абе всичките са пичове и няма смилсъл да се ядете тука ся заради мнението на някой.ако става въпрос пък ако не бяха примерно руснаците лудите да поемат татарския удар можеше Европа да бъде още в разни юрти и дръпнатоочковци.примерно.
MIND FIELD написа:абе всичките са пичове и няма смилсъл да се ядете тука ся заради мнението на някой.ако става въпрос пък ако не бяха примерно руснаците лудите да поемат татарския удар можеше Европа да бъде още в разни юрти и дръпнатоочковци.примерно.
хихихи ама преди това Тервел е спрял Маслама,нааали нали нали налииии
П.С.:за протокола-маниачка на тема ханове съм;)
п.с. за протокола - това състояние аз го наричам историко-фетишизъм дарлинг и ткоа,Маслама ибн Абдел Малик,Убайдалла също тка.А след тва 732г. май беше в С.Африка Karolus Magnus троши кофата на Тарик и тва е
MIND FIELD написа:п.с. за протокола - това състояние аз го наричам историко-фетишизъм дарлинг и ткоа,Маслама ибн Абдел Малик,Убайдалла също тка.А след тва 732г. май беше в С.Африка Karolus Magnus троши кофата на Тарик и тва е
просто съм си запалена по хановете, дарлинг нещо като хоби А кой е .. Karolus Magnus