Понеже никъде в сайта на СУ не можах да открия отговора на един наболял (за мен самата) въпрос, позволявам си волността да го потърся от вас. А той е следният: За кои специалности имам право да кандидатствам след успешно полагане на изпит по БЕЛ?
Благодаря предварително на онези от вас, които ще простят незнанието ми и в действителност ще ми дадат отговор!
Моля, помагайте!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
nona_eneva
- В началото бе словото
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Моля, помагайте!
Отваряш сайтът на СУ, отиваш в Кандидатстуденти, след това на специалности и там гледаш една по една от какво се образува бала за неяnona_eneva написа:Понеже никъде в сайта на СУ не можах да открия отговора на един наболял (за мен самата) въпрос, позволявам си волността да го потърся от вас. А той е следният: За кои специалности имам право да кандидатствам след успешно полагане на изпит по БЕЛ?
Благодаря предварително на онези от вас, които ще простят незнанието ми и в действителност ще ми дадат отговор!
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
-
nona_eneva
- В началото бе словото
Поклон и благодаря за светкавичния отговор!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Я изкарали са го вече 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.