За демокрацията и в тази тема.
Фотоконкурс 16 "Музика"
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Re: Фотоконкурс 16 "Музика"
Най-добре е заедно да избираме темата, защото повечето хора няма да снимат специално за случая, а имат точно определени снимки предвид. Не можем да очакваме от победителите винаги да бъдат обективни и рационални, а ако ги съветваме и даваме предложения, пак ще има дискусии. Не виждам какво ви пречат темите с дискусии - не ви се трупат в шкафовете вкъщи, доколкото знам. Има много място в Интернет, а като остареят, темите първо отиват назад по страниците и не се виждат, а после се архивират.

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз смятам, че сегашният начин на избиране на следващата тема си е достатъчно добър. Правят се предложения, хората си избират кое ги кефи най-много и следващата тема вече е ясна.
Предпочитам така, вместо нововъведенията от Ирина, които честно, ми изглеждат доста сложни.
Освен това дискусия си има, стига някой да сметне за нужно да я подхване - ако не ви харесва дадена тема, а искате някаква друга - еми споделете си защо, аргументрайте се и то ще се получи дискусията.
Тук всиски сме доста толерантни и като цяло каква ще е следващата тема не е от особено значение - можем да направим или да имаме вече направени хубави снимки на която и да е било тема, а може и да нямаме, но кво от тва?
Поне за мен темата не е толкова от значение - фотоконкурсът все ще се получи
Ако ще и с 3 снимки 
Предпочитам така, вместо нововъведенията от Ирина, които честно, ми изглеждат доста сложни.
Освен това дискусия си има, стига някой да сметне за нужно да я подхване - ако не ви харесва дадена тема, а искате някаква друга - еми споделете си защо, аргументрайте се и то ще се получи дискусията.
Тук всиски сме доста толерантни и като цяло каква ще е следващата тема не е от особено значение - можем да направим или да имаме вече направени хубави снимки на която и да е било тема, а може и да нямаме, но кво от тва?

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Започнах да се губя из предложенията, кажете коя е следващата тема, че просто да взема да я пусна. А що се отнася до Архитектура - понеже има тема Вяра и религия и почти всички снимки там са на сгради, се разбрахме да не се пуска скоро тази тема.
А според едни мои спомени имаше и предложения за "Вкусотийки", ама за нея не остана ред. Така че сериозно се вземете в ръце и решете, за да има скоро и фотоконкурс
А според едни мои спомени имаше и предложения за "Вкусотийки", ама за нея не остана ред. Така че сериозно се вземете в ръце и решете, за да има скоро и фотоконкурс
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Хммм, идеята за "Вкусотийки" много ми харесва. И без това е сесийно време и само се чудя какво да изям докато чета поредната тема... 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ураган написа:Вие жените, зимата само ядете ли? Имайте малко човечност и се грижете и за хората които ви гледат
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Е пък вие мъжете целогодишно хапвате двойно колкото нас, така че без излишни коментари, ако може
Темата е яка и ще има много снимки....може и нещо от стола да снима някой

Темата е яка и ще има много снимки....може и нещо от стола да снима някой
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Не съм съгласна колежке, не съмMushmul написа:Е пък вие мъжете целогодишно хапвате двойно колкото нас
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Аз пък не съм съгласен с това, че вършим тежък физически труд. Ще ми се да го правехме по-често.
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Знаете ли, реших вместо вас - темата ще се казва - ще видите как!!!
Пускам нова тема
Аз ще възседна вятъра и в мрака
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Така пък не беше въобще честно.bloody mary написа:![]()
Знаете ли, реших вместо вас - темата ще се казва - ще видите как!!!
Пускам нова тема
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: