История 2009/10
Модератор: sientelo
- Hard^Candy
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Re: История 2009/10
Колеги, похвалете се как мина изпита по етнология? Маркова хич не беше на кеф при нас и късаше с темповете на средностатистическа кланица.... и то хора, които имаха знания! Имах невероятен късмет в последния момент да ме вземе Тепавичаров, че иначе сигурно и аз щях да бъда сдъвкана и изплюта... Беше стресиращо преживяване. Дано информатиката е лека. Някой има ли лекции, маериали, че нашата група е зверски закъсала по този параметър?
Quod me nutrit me destruit
- Baghatur
- От дъжд на вятър
- Специалност: mejdunarodni otnosheniq
- Курс: кандидат-студент
Ако има някой стъпил по инфо -евала.Иначе разбрах че на защитата и Лунин щял да бъде там...Което може да се окаже лоша идея.Hard^Candy написа:Колеги, похвалете се как мина изпита по етнология? Маркова хич не беше на кеф при нас и късаше с темповете на средностатистическа кланица.... и то хора, които имаха знания! Имах невероятен късмет в последния момент да ме вземе Тепавичаров, че иначе сигурно и аз щях да бъда сдъвкана и изплюта... Беше стресиращо преживяване. Дано информатиката е лека. Някой има ли лекции, маериали, че нашата група е зверски закъсала по този параметър?
- Hard^Candy
- В началото бе словото
Точните думи, които използва асистента по информатика към групичката ни бяха "И от сега си мислете какво ще му разказвате на Лунин.... Ама вие мислите, че се шегувам? " По това, което разбрах, трябва да се подготвяш стабилно по темата, не само по материала от презентацията.
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Явно на първи курс са им променени изпитите. Освен че са повече от предишни години, явно и форматът им е различен.
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
Абе то и на нас миналата година по информатика ни беше Лунин, ама не беше страшно :/
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Няма ли да е писмен изпита при Донков?
- Reaver
- Да живей словото
Говорех за изпита от миналата година по Историческа информатика. ас.Лунин присъстваше и задаваше някакви въпроси относно презентациите, които бяхме правили о.Оrouge написа:Няма ли да е писмен изпита при Донков?
S.D.M.F.
Какво ви питаше?
- Reaver
- Да живей словото
Еми за другите не знам, мога да ти кажа какво мен ме пита по презентациятаgletcher написа:Какво ви питаше?
Пита ме общи неща по самата презентация. Как съм направил сенките, защо на два слайда съм използвал бял шрифт, а не черент, защотото трудно се разчитало. Питаме от къде съм взел информацията и снимките за самата презентация. След това ме пита дали има приложен музикален файл към нея, защото по неясна причина песента, която бях избрал не тръгваше. Общо взето по мое мнение просто се опитваше да се прави на интересен. Докато доц-та и асистента по Историческа информатика, само седяха и слушаха. В крайна сметка казаха, че въпреки двата слайда с трудно разчитащ се текст, заради музиката оценката ми е 6. О.о Което беше доста странно, при положение че пуснаха с 6ца и човек явил се без презентация.
S.D.M.F.
Ясно, мерси 
- Hard^Candy
- В началото бе словото
СЕСИЯТА СВЪРШИИИИИИИИИИИИИИ !!!!! Поздрави по този повод