Неявяване на изпити

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

blablabla
В началото бе словото

Неявяване на изпити

Мнение от blablabla »

Аз съм първи семестър задочно. Проблемът ми е следният- не съм се явила на изпитите :oops: . Те са 4. Мога ли да запиша эа втори семестър при това положение :mrgreen: ? В тази тема, осми коментар http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =4&t=13804 пише за 3 неявявания че те отписват. Важи ли в моя случай или това е за записване в горен курс. Нали все пак не е минала септемврийската сесия :scratch: ...нали може тогава да се явя на тези изпити. Дано някой може да ми отговори на въпроса. Благодаря предварително
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Re: Неявяване на изпити

Мнение от shayne »

Може да се запишеш в летен семестър, без значение колко изпита си взела. Изискването е за записване в по-горен курс.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
blablabla
В началото бе словото

Мнение от blablabla »

Благодаря ти за отговора. Аз се притесних като прочетох за 3 неявявания...
zaqxswcde
В началото бе словото

Мнение от zaqxswcde »

Здравейте! Аз съм първи курс и не желая да продължа обучението си в Софийския университет. Искам да попитам мога ли да прекъсна по време на сесията или след това? Какво следва ако не платя такса за втория семестър? И ще ми върнат ли дипломата до юни месец да речем?
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

мисля че можеш още утре да отидеш и да си вземеш дипломата :roll:
Изображение
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Можеш да се отпишеш по всяко време, да. И дипломата си я прибираш веднага след отписването. :D
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
zaqxswcde
В началото бе словото

Мнение от zaqxswcde »

Благодаря много :)
blablabla
В началото бе словото

Мнение от blablabla »

май не съм единствената, която е разочарована от СУ или специалността си. И аз не бих се занимавала със втори семестър, но е желателно да се запиша... Надявам се втория път да не сбъркам със избора си за специалност. Не разбирайте, че имам нещо против специалността, просто не е за мен. Не пречи да я изкарам, но няма смисъл да мъча преподавателите, колегите си, а и себе си. Пожелавам успех на всички, които продължават, а и на всички, които ще кандидатстват отново!!! И благодаря за отговорите!!!!
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Искам да кажа, че взимаш правилното решение.Т.е. няма смисъл да продължаваш, ако не си сигурна, че това е което искаш за себе си, защото по-късно ще съжаляваш. Иначе коя ти е специалността?
П.П Успех с по-нататашния ти избор :wink:
Компютърни науки I курс
blablabla
В началото бе словото

Мнение от blablabla »

Математика и информатика. По-принцип ме приеха по първо желание, но имах малко по-различни очаквания. Математиката ми беше любимия предмет и затова реших да уча това, ала... Решила съм да се пробвам с Маркетинг, Бизнес-администрация или в краен случай Социална педагогика. Има време да доизбистря плановете. Все пак не считам тази година за изгубена, защото все пак добих някаква по-ясна представа за Висшата математика, а това все пак е плюс.
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”