как върви подготовката ви по история за КСК 2006?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
хаха имало още един лудак като мен, който ще научи разстоянието София-Търново перфектно!du6ata написа:аз смятам да пробвам в:
СУ- история и литература
ВТУ- история,литература и английски (но във ВТУ са 5 изпита, защото има тест БЕЛ и история...исках и в СУ да се пробвам на английски, но съвпада датата с тест БЕЛ в Търново)
общо 7 изпита в рамките на 12 дена...и ми се вижда много страшно![]()
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
хм...и какво излиза?! В рамките на 15 изпита в СУ са се паднали 3 пъти Средновековие, 5 пъти Ново време (Стамболов х2, Съединение х2) и 7 пъти Възраждане...мисля ( иска ми се), че това е много нечестно спрямо Средновековието и е време да направят резултата 4:5:7...

Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
- ra4e^f
- Форумно зомби
Жалко, че не са математици,а историци..du6ata написа:хм...и какво излиза?! В рамките на 15 изпита в СУ са се паднали 3 пъти Средновековие, 5 пъти Ново време (Стамболов х2, Съединение х2) и 7 пъти Възраждане...мисля ( иска ми се), че това е много нечестно спрямо Средновековието и е време да направят резултата 4:5:7...![]()
и аз не съм математик. докато направя това сложно преброяване и изчисление, колко се изтормозих. броях на пръсти...с чертички...сложно, много сложно
имам бегли спмени, че някой някъде някога във форума беше споменал, че на курса в СУ преподавател споделил, че му е писнало да проверява Възраждане...
имам бегли спмени, че някой някъде някога във форума беше споменал, че на курса в СУ преподавател споделил, че му е писнало да проверява Възраждане...
хе хе тогава ти прощавам казаното предиra4e^f написа:Азззз аз аз го бях казалаdu6ata написа:имам бегли спмени, че някой някъде някога във форума беше споменал, че на курса в СУ преподавател споделил, че му е писнало да проверява Възраждане...