Исках да попитам за този курс, знам че не е задължително да се ходи, но сигурно тези, които отиват имат по-голям шанс да влязат. Така ли е наистина или това е плод на моето въображение?
Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Журналисти 2010
Ох, как се стреснах!Вместо курс от 30 януари, прочетох изпит на 30 януари!
Исках да попитам за този курс, знам че не е задължително да се ходи, но сигурно тези, които отиват имат по-голям шанс да влязат. Така ли е наистина или това е плод на моето въображение?
You can never go too far...
Всичко си зависи от теб.Аз бях на курса миналата година и не влязох.Тази година няма да ходя и ще видим
Не е гаранция.Ти си знаеш 
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
Явно трябва да направим някакво впечатление на пустия им курс. хахаха
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
- RockCityAngel
- В началото бе словото
Здравейте и от мен.
Преглеждах какво сте поствали до сега и се поуспокоих, че не съм единствената, която е решила малко късно какво ще прави.
Успех на всички кандидатстващи, а с някои ще се видим на курса януари
Преглеждах какво сте поствали до сега и се поуспокоих, че не съм единствената, която е решила малко късно какво ще прави.
Успех на всички кандидатстващи, а с някои ще се видим на курса януари
Здравейте! Искам да попитам има ли някой, който ако не на 100% то поне на 90% да знае какво се случва? Как в крайна сметка ще се балообразува оценката, за кандидатстването? Ако ще се вземат оценките от други предмети, кои са те? С няколко думи, ако нчкой има достоверна информация, за кандидатстването нека я сподели!

- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Подозирам, че няма такъв и ще се налага два дни преди изпитите да проверяваме как, аджеба, ще се прави балообразуването. Притеснява ме да не вземат да поискат и друг изпит освен писмения по журналистика, примерно литературата, че си таковало таковата тогава, ще сядам на края на годината да уча по БЕЛ... xD
Everyone is king when there's no one left to pawn
Това ще баде най - тъпотп нещо, ако го направят не само за БЕЛ, а който и друг предмет да сложат. 
Ами все пак 2008 година са махнали изпита по БЕЛ. Много ще е глупаво ако пак го сложат, но аз и в друго не се съмнявам.
И все пак ако успееш на писмения по журналистика, значи ще успееш и на изпита по БЕЛ. 
You can never go too far...
-
Arwen
- В началото бе словото
Здравейте.И аз записах за курса,ще се видим в събота

-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Добре де, има две дати - 28.03 и 27.06, най-вероятно ще има и юлска дата.
Имам ли право, евентуално, да се явя и на трите изпита и до кога се подават документи.
В сайта отново издишат откъм информация
Имам ли право, евентуално, да се явя и на трите изпита и до кога се подават документи.
В сайта отново издишат откъм информация
Журналистика /редовно/ 1. курс
Само тези две дати са - съответно за предварителен и редовен изпит. Можеш да се явиш и на двата; датите за всички изпити са тук, където също можеш да видиш и крайните срокове за подаване на документи за предстоящите изпитни сесии. 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ей, верно бе, то си пишело докога се подават.
Извинявам се и мерси за инфото.
Извинявам се и мерси за инфото.
Журналистика /редовно/ 1. курс
Здравейте, бъдещи колеги (нядавям се)! Айде моля ви се, дайте някакво примерно есенсе, покриващо критериите на СУ, защото вече не ми издържат нервичките. Някой знае ли изобщо на какво дъжрат, дали трябва да се уповаваме на твърдения на философи или простичко да си изразяваме мнението по даден проблем... Напълно се обърках вече, а тази ситуация ме кара да се чувствам несигурна в себе си. Ние, провинциалистите, не можем да припкаме всяка седмица до столицата за курс преди предварителния на 28-ми... За мен поне, това си е като да стреляш в мрака. Успех на всички и се надявам някой да откликне на молбата ми...
-
mravke
- В началото бе словото
Като гледам как сте се изпопритеснили всички...
Аз лично от години знам, че искам да се занимавам с журналистика и винаги съм си следвала това, съответно и се подготвям без да правя нещо по-различно от обикновено - редовното следене на новините,умението да пишеш грамотно, да можеш да изразиш мнението си по даден общественозначим проблем не мисля, че са неща, необходими само за да се мине изпита. Не можете да ги научите за ден или месец.
А курса, организиран от СУ - със сигурност не се надявайте, че участието ви в него ще ви гарантира прием, нито пък, че ще научите някаква велика тайна.
Успех на всички кандидатстващи и един съвет от мен - бъдете малко-по уверени, притеснението на никого не помага
Аз лично от години знам, че искам да се занимавам с журналистика и винаги съм си следвала това, съответно и се подготвям без да правя нещо по-различно от обикновено - редовното следене на новините,умението да пишеш грамотно, да можеш да изразиш мнението си по даден общественозначим проблем не мисля, че са неща, необходими само за да се мине изпита. Не можете да ги научите за ден или месец.
А курса, организиран от СУ - със сигурност не се надявайте, че участието ви в него ще ви гарантира прием, нито пък, че ще научите някаква велика тайна.
Успех на всички кандидатстващи и един съвет от мен - бъдете малко-по уверени, притеснението на никого не помага