Право първи курс 2009-2010г
-
Lyubo Kov
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Re: Право първи курс 2009-2010г
Ако е грешка човек да е писал 5-6 страници за Студената воойна (ккъдето има много да се пише), какво да кажем за колежката, която писа 10 страници за оптималната стратегия на малките държави. 
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
Не разбирам защо хората не се съобразяват с поставения обем - 5-6 страници, окей, но чак пък 10? :Р Макар че проф. Пантев каза, че може до 16 страници, де

Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- надето
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Адрес в галерията на СУ: [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/lo/38_32_495E8050_RlUb
В този пост си личи съмнението от това дали собствената работа е достатъчно обемна. Пантев каза днес: минимум 2 страници, максимум 15 страници.RA[sgB] написа:А относно обема-за мен е грешка да се пишат повече от 4-5 страници-това беше фиксирания от него обем,който каза на лекции!
-
Lyubo Kov
- В началото бе словото
Аз пък не разбирам какъв е проблемът човек като знае 10 страници да не се съобразява с тоя обем. Аз и да ми искат 10 страници само за малките държави, не бих ги постигнал. 
не, тва е купчинката със студентските книжкиScorpion написа:Значи има и купчинка за оценка 1 викаш... щом са шестKsGCo написа:да супер е ако имаш късмет да попаднеш в 6тата купчинка..
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Добре, че темата не е била за стратегията на огромните държави, че щеше да си замине някоя екваториална гора покрай навиците на въпросната колежка 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Scorpion
- Легендарен флуудър
И защо има шеста?KsGCo написа:не, тва е купчинката със студентските книжкиScorpion написа:Значи има и купчинка за оценка 1 викаш... щом са шестKsGCo написа:да супер е ако имаш късмет да попаднеш в 6тата купчинка..
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Scorpion написа:Добре, че темата не е била за стратегията на огромните държави, че щеше да си замине някоя екваториална гора покрай навиците на въпросната колежка
Пепел ти на езика, огромни държави, пфуу!
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Да,хвана ме,аплодисменти!Признавам си-не мога да напиша 15 страници за един час,което обаче не би ме притеснило...никога не съм искал да бъда свръх-човек!Написах точно 4 страници стандартен почерк и мисля,че попадам в графата на нормалното и допустимото,което обратно на твоите очаквания не ме тревожинадето написа:В този пост си личи съмнението от това дали собствената работа е достатъчно обемна. Пантев каза днес: минимум 2 страници, максимум 15 страници.RA[sgB] написа:А относно обема-за мен е грешка да се пишат повече от 4-5 страници-това беше фиксирания от него обем,който каза на лекции!
- _sonrisa_
- Флъдзила
Малка поправка относно казанато до тук за проверените теми на хората от вчера -
Разработките само на хората, които вчера са си дали книжките, ( не на всички!) са проверени и могат да отидат да си ги вземат
Иначе за обема.. то е страааашно разтегливо понятие предвид различния почерк на всеки. На мене ми излезе 7 странички и уж съм доволна, ама ще видим Пантев какво мисли по въпроса
Разработките само на хората, които вчера са си дали книжките, ( не на всички!) са проверени и могат да отидат да си ги вземат
Иначе за обема.. то е страааашно разтегливо понятие предвид различния почерк на всеки. На мене ми излезе 7 странички и уж съм доволна, ама ще видим Пантев какво мисли по въпроса
- _sonrisa_
- Флъдзила
П.П. няма как да е било "обърнат 18 въпрос" Пантев изрично каза, че въпросът е от конспекта! А такъв в него просто няма
Това, което видях, беше, че формулировката е също толкова дълга, колкото и тази на Студената война.. нищо повече 
- iodine
- Драскач
- Адрес в галерията на СУ: iodine
И като имаме предвид, че те са хора само от 1ви поток и книжките им трябват за изпита по ОУД, едва ли са били много_sonrisa_ написа: Разработките само на хората, които вчера са си дали книжките, ( не на всички!) са проверени и могат да отидат да си ги вземат![]()
В името на потока! Втория!
- Илда
- В началото бе словото
- Специалност: право
Определно не са били много, но все пак те могат да си видят резултатите , а останалите сме в неведение до 3-ти февруари 
І поток, 3 група
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ми според мен ще е по-рано. Той го казва 3.02 като краен срок някак. Поне се надявам де 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Може би колегата има предвид, че се явяваме по шест групи на ден, но аз лично съм на мнение, че всъщност коварната математика е в основата на неразбирането между тези 4 мненияScorpion написа:И защо има шеста?KsGCo написа:не, тва е купчинката със студентските книжкиScorpion написа:Значи има и купчинка за оценка 1 викаш... щом са шестKsGCo написа:да супер е ако имаш късмет да попаднеш в 6тата купчинка..