Но за сметка на това Мъри победи Надал на австралийския отворен, та съм щастлив. :Р
Снукър 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Снукър 2009/2010
Пу, аз пък бях за Мърфи.
(Просто се чувствам длъжен да го отбележа, напук на антимърфисткото движение тук, вие се правете, че не сте го прочели.
)
Но за сметка на това Мъри победи Надал на австралийския отворен, та съм щастлив. :Р
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хаха, аз пък там бях много за Надал (щото съм безпристрастна принципно и мога да си позволя да се кефя на играта както на Федерер, така и на Надал) - мъчно ми стана, че трябваше да се откаже така, макар мачът да бе изгубен още след първите 2 сета. Да видим сега кой ще спре Рожето.
Ама и той е някакъв абсолютен нечовек.
Връщайки се към снукъра обаче, вие къде гледате лайв стрийминг, че на мен от justin.tv нещо ми се правят на интересни и ми прекъсват стрийма, а искам да гледам Тони Драго? По Евроспорт, разбира се, ще дават мача на Хендри, ппфффф...
Връщайки се към снукъра обаче, вие къде гледате лайв стрийминг, че на мен от justin.tv нещо ми се правят на интересни и ми прекъсват стрийма, а искам да гледам Тони Драго? По Евроспорт, разбира се, ще дават мача на Хендри, ппфффф...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ужас, Хендри е нагънал Харълд много лошо. Пък на мене Дейв ми е симпатичен, прилича ми на онзи анимационен булдог, сещаш ли се? От "Том и Джери"...
Мерси за линка, чудно си върви - аз само си усложнявам живота.
Мерси за линка, чудно си върви - аз само си усложнявам живота.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Хахахха, не се бях сещал за булдога...същият е.
Най-после и по евроспорт почват.
Приятно гледане.
Най-после и по евроспорт почват.
Приятно гледане.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ох, айде, и аз отивам да гледам, ама аз ще отдам дължимото на Тони Драго, че кой знае кога ще го видим пак в телевизионната фаза на някой турнир.
И за Васко, ако намине (нарочно са като линкове, щото тая снимка на Харълд е много страшна - предупредени сте):
http://www.tomandjerryonline.com/images/catfishin4.jpg
http://prosnookerblog.files.wordpress.c ... arold4.jpg
И нека по-добрият победи (стига да не става дума за Хендри и Райън Дей, разбира се
).
И за Васко, ако намине (нарочно са като линкове, щото тая снимка на Харълд е много страшна - предупредени сте):
http://www.tomandjerryonline.com/images/catfishin4.jpg
http://prosnookerblog.files.wordpress.c ... arold4.jpg
И нека по-добрият победи (стига да не става дума за Хендри и Райън Дей, разбира се
В края на ноември
В края на ноември
То пък точно така стана..Търговецът на кристал написа: И нека по-добрият победи (стига да не става дума за Хендри и Райън Дей, разбира се).

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, то това не го ли уточнихме още миналия сезон? Викам ли за някого, пада. Толкова.
Обаче се радвам, че трима от четиримата ми големи любимци (Рони, Стивънс и Магуайър) продължават напред. Жалко за Ебдън, не ми е ясно какво се случва с него.
Обаче се радвам, че трима от четиримата ми големи любимци (Рони, Стивънс и Магуайър) продължават напред. Жалко за Ебдън, не ми е ясно какво се случва с него.
В края на ноември
В края на ноември
Браво на Коуп! За жалост играе с Рони. Готин двубой ще стане...стига Рони да не е на много високо ниво. 

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Изключителен Рони - те това не беше снукър, а изкуство. Ако някой не е гледал, ще разказвам. Но си беше наслада за душата, дори ми се стори, че на Марк Алън наистина му беше забавно да гледа, макар да загуби мача.
Такова шоу не бях гледала от много, много време, Рони изнесе направо рецитал.
Истинско удоволствие. Надявам се да бие Хигинс в полуфинала, нататък ми се струва лесно (ъъъъ... за него, де
). Ама да не го урочасам - важното е, че много му се играе.
И съжалявам за Селби, кофти пада в момента (губи с 1:4) - с Хигинс са по-равностойни, отколкото резултатът показва.
Такова шоу не бях гледала от много, много време, Рони изнесе направо рецитал.
И съжалявам за Селби, кофти пада в момента (губи с 1:4) - с Хигинс са по-равностойни, отколкото резултатът показва.
В края на ноември
В края на ноември
А за пропуска по зелената?
Но пък много се смях като го видях как реагира веднага след това..
Жалко за Селби. Имаше шанс във всеки фрейм, но не му беше ден.
Сега остава да викам за Уилямс! Много добре играе, ама да не урочасвам и аз..
Жалко за Селби. Имаше шанс във всеки фрейм, но не му беше ден.
Сега остава да викам за Уилямс! Много добре играе, ама да не урочасвам и аз..

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ама не, на мен Рони ми напомни на нашия котарак - като си науми нещо, няма отказване. Пробва веднъж максимум - не стана. Вместо да си върже гащите и да си спечели внимателно следващия фрейм, той какво направи? Още един опит за максимум. Честно казано, мен не ме беше яд, че пропусна - самият брейк беше изключително качествен и за мен поне наистина най-важното е, че има хъс за игра. Нечовек, просто нечовек.
Много ме изкефи бялото знаме, което Алън развя накрая - вече спокойно мога да кажа, че ми е малко по-симпатичен.
То нямаше и какво друго да направи, де - но поне не седеше начумерен в стола си, а се забавляваше с онова, което Ракетата правеше край масата.
Колкото до Селби - да ти кажа честно, и мен ме е яд, че отпадна. Въпреки че напоследък здраво млатеше Рони, Хигинс е по-неудобният съперник за него. Пък и имаше да си връща на Марк, така че щеше да е добър мач.
И последно - спокойно, Уилямс ще бие. Аз викам за Магуайър, така че нещата са ясни.
Много ме изкефи бялото знаме, което Алън развя накрая - вече спокойно мога да кажа, че ми е малко по-симпатичен.
Колкото до Селби - да ти кажа честно, и мен ме е яд, че отпадна. Въпреки че напоследък здраво млатеше Рони, Хигинс е по-неудобният съперник за него. Пък и имаше да си връща на Марк, така че щеше да е добър мач.
И последно - спокойно, Уилямс ще бие. Аз викам за Магуайър, така че нещата са ясни.
В края на ноември
В края на ноември
Май това важи в по-голяма степен за мен. Наистина, почти винаги така става.Търговецът на кристал написа: И последно - спокойно, Уилямс ще бие. Аз викам за Магуайър, така че нещата са ясни.
И сега за твое съжаление съм за Рони. Как ли ще свършат нещата?

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Млък! То вчера аз пък не познах за Магуайър, което само ме радва.
Ох... Рони кога играе днес? Че снощи не съм мигнала изобщо и в момента съм полумъртва от умора. Подозирам, че ако направя една крачка към леглото, ще припадна в него с все дрехите.
Ама ако играе следобед, ще навивам часовник май... Отивам да проверя програмата,
Ох... Рони кога играе днес? Че снощи не съм мигнала изобщо и в момента съм полумъртва от умора. Подозирам, че ако направя една крачка към леглото, ще припадна в него с все дрехите.
Ама ако играе следобед, ще навивам часовник май... Отивам да проверя програмата,
В края на ноември
В края на ноември