Вечната тема за еднополовите бракове
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Вечната тема за еднополовите бракове
"Предразсъдъците не са хубаво нещо" - повтаряйте след мен, хайде 1, 2, 3...
И отново.... и отново... Седнете в поза лотус, затворете очи и повтаряйте тази фраза. Повтаряйте упражнението преди лягане всеки ден в продължение на цял живот. Само в този случай на надгробния камък може да пише "Той живя като честен, добър и справедлив човек"...
Хайде, какво чакате, постелете килимче, ако искате и някоя одрана кожа на хомосексуалист, който сте ловували преди време. Седнете и почвайте мантрата...
Мое лично необвързващо мнение, е че хората които мразят други хора, обикновенно са по-гнусни и гадни от тях. Хайде да видя, кой ще ми потвърди мнението. Желаещи?
А иначе, не пишете отговори - всички имате мантра да заучавате! Ше ви издиря да ви бия! Хайде, хайде, изречението е кратко...
И отново.... и отново... Седнете в поза лотус, затворете очи и повтаряйте тази фраза. Повтаряйте упражнението преди лягане всеки ден в продължение на цял живот. Само в този случай на надгробния камък може да пише "Той живя като честен, добър и справедлив човек"...
Хайде, какво чакате, постелете килимче, ако искате и някоя одрана кожа на хомосексуалист, който сте ловували преди време. Седнете и почвайте мантрата...
Мое лично необвързващо мнение, е че хората които мразят други хора, обикновенно са по-гнусни и гадни от тях. Хайде да видя, кой ще ми потвърди мнението. Желаещи?
А иначе, не пишете отговори - всички имате мантра да заучавате! Ше ви издиря да ви бия! Хайде, хайде, изречението е кратко...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Всъщност, поздравът не беше случаен. Брилянтната ирония на поета и философ Запа, недвусмислено разобличава противоестествения характер на хомосексуалните контакти. Ако някой не е обърнал внимание на текста песента, ето:
Of course, his evening's not complete
Without some meat in the seat;
Let's skate away
Down Santa Monica today
Maybe he wants a little spanking
Maybe he'll eat a little chain
Maybe his lover should be thanking him
For the way he makes it sprinkle
Into drops of GOLDEN RAIN
Of course, his evening's not complete
Without some meat in the seat;
Let's skate away
Down Santa Monica today
Maybe he wants a little spanking
Maybe he'll eat a little chain
Maybe his lover should be thanking him
For the way he makes it sprinkle
Into drops of GOLDEN RAIN
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вероятно и той е бил гей...
Нали знаете,
"Хитлер, толкова мразеше гейовете, че никой не се учуди, когато той се оказа такъв" - Е. Браун за Хитлер...
Нали знаете,
"Хитлер, толкова мразеше гейовете, че никой не се учуди, когато той се оказа такъв" - Е. Браун за Хитлер...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Кристо, повтаряй след мен : 'Искам синът ми да е гей, да се омъжи за мъж и да живее сред педерастия, искам дъщеря ми да живее сред педерастия, искам в училищата да се предава педерастия, аз обичам педерастията, за мен тя е нещо нормално, да си гей е страхотно нещо, няма нищо по-достойно от това да си гей, човечеството откакто се помни живее само с за и чрез педерастия, то трябва да живее само и единствено сред педерастия, защото това е нещо абсолютно нормално...целият свят е луд, само аз съм либерален и готин, щото си мисля така...педерастията да живее". Повтори го 10 пъти всеки ден преди да си легнеш.
Не атакувай хората, а тезите им и уважавай чуждите мнения.
С твоя пост (тоя дето прилича на моя) НЕ доказваш нищо.
АЗ НЕ МРАЗЯ ГЕЙОВЕТЕ. НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТЯХ, КАКТО НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ПИЯНИТЕ ХОРА, СТИГА ТЕ ДА НЕ СЕ КАЧВАТ В КОЛА И ДА НЕ КАРАТ В ПИЯНО СЪСТОЯНИЕ.
Не атакувай хората, а тезите им и уважавай чуждите мнения.
С твоя пост (тоя дето прилича на моя) НЕ доказваш нищо.
АЗ НЕ МРАЗЯ ГЕЙОВЕТЕ. НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТЯХ, КАКТО НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ПИЯНИТЕ ХОРА, СТИГА ТЕ ДА НЕ СЕ КАЧВАТ В КОЛА И ДА НЕ КАРАТ В ПИЯНО СЪСТОЯНИЕ.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Камел, приятельо, нали осъзнаваш, че шанса твое дете да стане гей е по-голям от това мое дете да е хомосексуално? Чисто информативно те питам, дали го осъзнаваш? Твое дете може да стане по простата причина, че ти си фанатично против и то ше иска да се бунтува. Ако си либерален родител като мен, детето ти ще си е нормално във всички отношения.
Пожелавам ти само децата ти да са живи и здрави, бъдещите деца де. Останалото не зависи от теб.
Пожелавам ти само децата ти да са живи и здрави, бъдещите деца де. Останалото не зависи от теб.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
По тая логика ти си категорично против наркотиците, което означава, че синът ти ще е наркоман. Ама разбира се.Kristo написа:Камел, приятельо, нали осъзнаваш, че шанса твое дете да стане гей е по-голям от това мое дете да е хомосексуално? Чисто информативно те питам, дали го осъзнаваш? Твое дете може да стане по простата причина, че ти си фанатично против и то ше иска да се бунтува. Ако си либерален родител като мен, детето ти ще си е нормално във всички отношения.
Вече почваме да говорим наизуст...тоя спор е уморителен. А и аз като споря никога не искам нито да дразня някого, нито да обиждам някого. Тук обаче явно се сблъскват два коренно различни свята и все пак се радвам, че тези, стоящи на моята позиция са повече. Бъдещето ще докаже кой е прав.
Затова ще се повторя пак. Няма човек на тая земя, който да ме е чувал да говоря против гейовете и лесбийките като индивидуалности, да ги категоризирам като нисши хора и т.н. или да ги дискриминирам по някакъв начин. Но тук говорим за брак и за деца. С които според мен хомосексуалисите са несъвместими.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Хайде на бас, че мога да ти извадя няколко цитата, в които категоризираш гейовете като низши хора.
Не, сериозно се притеснявам! В последните си няколко мнения не казваш нищо, което не си казал и преди. Какъв е смисълът от тях тогава - Кристо да ти отговори също с неща, които вече е казвал? Вече изтрих едно мнение на вечния студент, който явно си мисли, че като пейстне едно изречение няколко пъти, то ще стане по-умно. Е - не стана.
Знам, че можеш повече! Уважавам позицията ти, макар и да не я споделям (Олшелпериш, гледай и се учи!). Опитай се да я защитиш с рационални, а не с емоционални аргументи! Това, че ти се възмущаваш от идеята гейовете да се женят, не прави идеята по-лоша. Или ако предпочиташ - ако идеята е лоша, това не е защото ти, или някой друг, се възмущавате от нея. Виждаш ли смисъл двата лагера да си мерим възмущенията? Аз не. Все едно да се състезаваме кой ще построи по-висока въображаема кула.
Надявам се, че няма да възприемеш думите ми като нападка. Отделям внимание специално на теб, защото по моята скромна преценка ти си един от малкото форумни противници на гей-браковете, който умее да разсъждава трезво и логично (макар и специално тази тема да не доказва това) и когото намирам за стойностенсъбеседник. Далеч съм от мисълта да отделя от времето и мозъчните си клетки, за да споря с някои други потребители от твоя лагер. Би било престъпление срещу интелекта (започвам да звуча като Боромир
). Искам смислена дискусия в тази тема, а не циклене на едно място. В противен случай ще я заключа, а това би било жалко.
Не, сериозно се притеснявам! В последните си няколко мнения не казваш нищо, което не си казал и преди. Какъв е смисълът от тях тогава - Кристо да ти отговори също с неща, които вече е казвал? Вече изтрих едно мнение на вечния студент, който явно си мисли, че като пейстне едно изречение няколко пъти, то ще стане по-умно. Е - не стана.
Знам, че можеш повече! Уважавам позицията ти, макар и да не я споделям (Олшелпериш, гледай и се учи!). Опитай се да я защитиш с рационални, а не с емоционални аргументи! Това, че ти се възмущаваш от идеята гейовете да се женят, не прави идеята по-лоша. Или ако предпочиташ - ако идеята е лоша, това не е защото ти, или някой друг, се възмущавате от нея. Виждаш ли смисъл двата лагера да си мерим възмущенията? Аз не. Все едно да се състезаваме кой ще построи по-висока въображаема кула.
Надявам се, че няма да възприемеш думите ми като нападка. Отделям внимание специално на теб, защото по моята скромна преценка ти си един от малкото форумни противници на гей-браковете, който умее да разсъждава трезво и логично (макар и специално тази тема да не доказва това) и когото намирам за стойностенсъбеседник. Далеч съм от мисълта да отделя от времето и мозъчните си клетки, за да споря с някои други потребители от твоя лагер. Би било престъпление срещу интелекта (започвам да звуча като Боромир
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Честно казано не вярвам, че ще намериш някъде да съм казал, че ги смятам за "под хора", но дори и да намериш, то съм го казал в състояние на афект, което не се брои. Никога не съм мразил обратните заради самия факт, че са обратни. Никога не съм ги дискриминирал с поведението си. Хората, които ме познават, и с които съм говорил за гейовете, ще повторят думите ми. Както един приятел казваше, МАКАР и да не съм съгласен напълно с него: "Колкото повече гейове има, толкова повече жени има за нас".
Иначе и аз уважавам мнението на другите, но задълбах в спора само и единствено, за да докажа на Кристо, че защитава двоен стандарт и май не успях да го убедя в това.
Да, гледал съм "Филаделфия" - хубав филм е и има страхотен саундтрак.

Иначе и аз уважавам мнението на другите, но задълбах в спора само и единствено, за да докажа на Кристо, че защитава двоен стандарт и май не успях да го убедя в това.
Да, гледал съм "Филаделфия" - хубав филм е и има страхотен саундтрак.
- Of course not!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Добре, бе. Освен, че постоянно обяснявате колко сме тъпи и нетолерантни във всичките си постове, един свестен довод не дадохте защо "идеята за хомосексуални да се женят е COOL"(учи се Поре).
Обяснявате, че може пък добри родители да са, да ама правилно ли е заради малък процент от хомосексуалистите да се разрешава на всички? Я си помислете и ми отговорете, понеже точно тоя въпрос всеки го избягва.
Аз съм съгласна с camel. Нямам нищо против гейовете и лесбийките, стига да не се опитват да ме провокират с изродщината си и да ми я натрапват. А да, и да не осиновяват деца. Това е точно като рискът от пиян шофьор в автомобил - може да се блъсне (процентът е значителен за катастрофа), или да остане цял - малък шанс.
Общо взето надявам се, че защитавате идеята само заради идеята, а не че вярвате в нея. Ако е така - много, ама много ми е мъчно за вас.
ПП: Не съм видяла особено голяма част от гейовете да искат да си осиновяват деца. Що не пуснете една анкета "Бихте ли си осиновили дете?" в гейфорум и да видим колко от тях биха били способни на такова трудно нещо.
Обяснявате, че може пък добри родители да са, да ама правилно ли е заради малък процент от хомосексуалистите да се разрешава на всички? Я си помислете и ми отговорете, понеже точно тоя въпрос всеки го избягва.
Аз съм съгласна с camel. Нямам нищо против гейовете и лесбийките, стига да не се опитват да ме провокират с изродщината си и да ми я натрапват. А да, и да не осиновяват деца. Това е точно като рискът от пиян шофьор в автомобил - може да се блъсне (процентът е значителен за катастрофа), или да остане цял - малък шанс.
Общо взето надявам се, че защитавате идеята само заради идеята, а не че вярвате в нея. Ако е така - много, ама много ми е мъчно за вас.
ПП: Не съм видяла особено голяма част от гейовете да искат да си осиновяват деца. Що не пуснете една анкета "Бихте ли си осиновили дете?" в гейфорум и да видим колко от тях биха били способни на такова трудно нещо.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Кристо, само да кажа, че даде лош пример с МВР и скайпа. Хич не ме е.бе, дали ми гледат скайпа.
И защо ме изкарваш такъв, какъвто не съм. Повярвай ми, не мразя гейовете, достатъчно либерален съм и мисленето ми не е средновековно. И спри, мама му стара, да насочваш мненията си към конкретните потребители, а вземи коментирай нещо по нечия теза. Съвсем бегло прехвърлих тия страници, дето бяхте изписали и нямам и намерение да ги чета. Колкото и да го овърташ, гей браковете не са разрешени в България и никой няма да ти тълкува както ти искаш кристално ясни текствое от закона.
И тъй като видях, че нещо не си харесал примера с майка и син или каквито и да е други роднини, дай да го сменим на човек и животно. Някой може да иска да се ожени за кучето си. Не виждам пречки да се обичат. Е, не могат да имат деца, но винаги могат да си осиновят, защото нашето общество е съвременно и не признава стереотипи и предрасъдъци.
И защо ме изкарваш такъв, какъвто не съм. Повярвай ми, не мразя гейовете, достатъчно либерален съм и мисленето ми не е средновековно. И спри, мама му стара, да насочваш мненията си към конкретните потребители, а вземи коментирай нещо по нечия теза. Съвсем бегло прехвърлих тия страници, дето бяхте изписали и нямам и намерение да ги чета. Колкото и да го овърташ, гей браковете не са разрешени в България и никой няма да ти тълкува както ти искаш кристално ясни текствое от закона.
И тъй като видях, че нещо не си харесал примера с майка и син или каквито и да е други роднини, дай да го сменим на човек и животно. Някой може да иска да се ожени за кучето си. Не виждам пречки да се обичат. Е, не могат да имат деца, но винаги могат да си осиновят, защото нашето общество е съвременно и не признава стереотипи и предрасъдъци.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
От цялата тая помия, която изля (и да, наричам я помия, защото се лее само злоба, злоба, злоба, злоба.....) не разбирам защо си ми цитирала мойту мнение - ти не отговаряш на него.allshallperish написа:Щом всеки в тая тема може да обяснява колко е яко да си обратен, аз пък мога да обяснявам колко е тъпо това и колко е безмислено да искат да осиновяват деца. Каква Майка Тереза (пише се с главни букви, имай уважение)? За какво я намесваш? За мен този е ЕКЗЕМПЛЯР, защото няма пол. В главата му няма място да разбере, че е мъж, а не жена, за да се държи по тоя начин. Даже смятам, че е редно гейовете и лесбийките да се наричат ... "безполови"... Може би и попови лъжички, каквото хванат...leia_loves_cats написа:ти от позицията си на майка тереза ли заявяваш, че този човек е "екземпляр"?allshallperish написа:Киро, виждаш ли го тоя отгоре? Друг извод имаш ли? Мен ми стига вероятността един такъв екземпляр (не ми пука колко е голям процентът на "нормалните педерасти") да има право от ОБЩЕСТВОТО да си осинови дете, за да съм против това. Щото ако се дава за един се дава за всички, ама това няма кой да го проумее. Сигурно Ерик Екзотик би бил мн добър баща... или майка... или?!
и пак питам, и отговор няма да има... кога ти дадоха правото ти да решаваш нещо такова за някой друг? с какво си повече от мен, че да ми трябва твоето одобрение?
сериозно питам. от позицията на каква раздаваш справедливост?![]()
Не раздавам справедливости, решавам това което моралът ми ме кара да решавам. А щом не ви трябва одобрение направо се женете - жени за жени, мъже за мъже. Или протестирайте. Ама не пред Парламента, че вече е незаконно.
Добре бе, щом от хетеро семесйтва (каквито до сега САМО има, слава богу), излизат ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, какво ви кара да смятате, че от ХОМОСЕКСУАЛНИ семейства няма да излизат такива? При положение, че хетеросексуалните сме нормалните (физически, способните да имат наследници), а хомотата - не?
Пак казвам, за някакви си изключения (тоя може пък да стане за родител) е безсмислено да се дават правомощия на ВСИЧКИ. Хора, които се обичат, бракът не ги спира да се обичат. По-скоро това е поредното желания на хомосексуалитите да бъдат отбелязани в обществото. Нещо което освен на ненужно парадиране, на друго не ми прилича.
Дреме ми.
Лека
Отговаряш защо ти, от гледна точка на твоя морал, осъждаш брака м/у еднополови "попови лъжички" и не мислиш, че дете, отгледано в тяхното семейство ще живее добре.
Нооо не ми отговори на моя въпрос, който ти задавам вече трети път - защо мислиш, че си по-висша от тези екземпляри, че мнението ти да е закон за тях. защо излизаш от трибуната "тоя трябва така, оня трябва така, щото мене така ме кефи"?
И да, написах "майка тереза", ако беше забелязала писах изцяло с малки букви. Не го беше забелязала. Което прув-ва моя пойнт.
Изобщо в темата има толкова много помия, че честно ви казвам, чувствам се омърсена, от това че имам допир до хора, които могат да излеят толкова безпричинна злоба спрямо някой.
Вие си ИЗМИСЛЯТЕ причини да мразите.
И сте толкова ограничени в омразата си, че ви е невъзможно да се огледате и да видите неадекватността на "аргументите" си.
И да, разрешавам на модераторите да изтрият това мнение, ако го намерят за излишно.
Мдд, прави ви чест, че не сте се избили все пак в тая тема - или модераторите си вършат работата както трябва, или все пак сте достатъчно порастнали. Ама не ви личи от думите.
(Без) поздрави.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Лея, а ти отговори на моя въпрос (няма злоба, ама никаква, напротив
). С какво ти си по-висша от наркоманите, от пияниците, от лудите, от хората с някакъв говорен, умствен и др. дефект? С какво ти имаш повече права от тях, защото е видно, че на всички тях им са отнети някои права, които ти имаш?
И да не кажеш, че ти избягвам въпроса...ще ти отговоря. Аз не съм по-висш от някой гей, но имам повече права от него в сферата на брака заради една единствена ценност - деца.
Фактът, че бракът от Н на брой години е бил между жена и мъж не го коментирам.
Ти още не разбираш, че става дума за различни гледни точки, а не за злобеене, поне от моя страна. Хомосексуалистите да са живи и здрави. Историята помни толкова много хомосексуалисти, които в последствие се оказват гении и творят в най-различни области. Виж го и Елтън Джон - един страхотен музикант, какво като е гей?
Целият проблем и неразбирателство между нас идва от факта, че ние смятаме подобни бракове за опасни за обществото като цяло, а вие не. Това е.
Викторе, официално вече се омитам от тоя спор. Не ме бий.
И да не кажеш, че ти избягвам въпроса...ще ти отговоря. Аз не съм по-висш от някой гей, но имам повече права от него в сферата на брака заради една единствена ценност - деца.
Ти още не разбираш, че става дума за различни гледни точки, а не за злобеене, поне от моя страна. Хомосексуалистите да са живи и здрави. Историята помни толкова много хомосексуалисти, които в последствие се оказват гении и творят в най-различни области. Виж го и Елтън Джон - един страхотен музикант, какво като е гей?
Целият проблем и неразбирателство между нас идва от факта, че ние смятаме подобни бракове за опасни за обществото като цяло, а вие не. Това е.
Викторе, официално вече се омитам от тоя спор. Не ме бий.
- Of course not!
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
И аз имам въпрос, защо слагаш зависимите на едно място с писхическите отклонения, и защо смяташ че ние се имаме за повече от тях? Лично мнение, аз не се смятам за повече от който и да е, друг човек.
ТОва което е различно е че до сега не съм показал сериозни отклонения или зависимост към вещество. А на такива хора се опитваме да помогнем. Защо гейовете да са по-различни и на тях да отказваме помощ?(нямам в предвид показността, нещо коетто вие не разбрахте, а това че ако двама съвсем нормални хомосексуалисти искат да сключат брак по взаимно съгласие то мека им помогнем, темата с децата, не е важна, и това е отдръпване от основния въпрос, и сам човек може да осинови дете, не е нужно да е семейство.
ТОва което е различно е че до сега не съм показал сериозни отклонения или зависимост към вещество. А на такива хора се опитваме да помогнем. Защо гейовете да са по-различни и на тях да отказваме помощ?(нямам в предвид показността, нещо коетто вие не разбрахте, а това че ако двама съвсем нормални хомосексуалисти искат да сключат брак по взаимно съгласие то мека им помогнем, темата с децата, не е важна, и това е отдръпване от основния въпрос, и сам човек може да осинови дете, не е нужно да е семейство.
My will be done!!!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Киро, приключих с тая тема. Защо ме карате да се повтарям?
Само едно допълнение - никога не съм казвал, че съм по-висш от гейовете. Има разлика между това да си по-низш и да са ти отнети някои (1,2,3) права в името на общото добруване. Пияницата като се напие не е по-низш от човека, който не е пил, но хората са преценили, че в името на общото благо пияниците не могат да карат коли (отнето им е право), защото това е рисковано. Отново повтарям - според теб и другите защитници "общото благо" няма да се наруши от признаването на браковете и осиновяването на деца от хомосексуалисти, а според нас (противниците) - quite the contrary.
И понеже никой не може да убеди никого в нищо не виждам смисъл да продължаваме дискусията.
Само едно допълнение - никога не съм казвал, че съм по-висш от гейовете. Има разлика между това да си по-низш и да са ти отнети някои (1,2,3) права в името на общото добруване. Пияницата като се напие не е по-низш от човека, който не е пил, но хората са преценили, че в името на общото благо пияниците не могат да карат коли (отнето им е право), защото това е рисковано. Отново повтарям - според теб и другите защитници "общото благо" няма да се наруши от признаването на браковете и осиновяването на деца от хомосексуалисти, а според нас (противниците) - quite the contrary.
И понеже никой не може да убеди никого в нищо не виждам смисъл да продължаваме дискусията.
- Of course not!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Напротив. Когато им се позволи да се женят те автоматично ще придобият правата да осиновяват деца (или да си имат по още по-фрапантни начини децаgogigagagagigo написа:темата с децата, не е важна, и това е отдръпване от основния въпрос, и сам човек може да осинови дете, не е нужно да е семейство.
Аз мисля, че сам човек не може да осинови дете. Но не съм запозната.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.