Разбрахме де...allshallperish написа:
В хомосексуализма бъдеще НЯМА.
Вечната тема за еднополовите бракове
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Re: Вечната тема за еднополовите бракове
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
сигурно и двете наведнъж, но това се стараят да бъдат всички самотни родители,а това с доводът за този отгоре не струва много щото като за начало има и такива хетеро-изверги, които бих(няма да казвам думата, щото вече ми се скараха за предишно иронизиране за геноцид) няма да казваме какви гаддости са правили, щото не му е мястото, но искаш да кажеш, че хора, които обичат не са нормални и не заслужават да бъдат с обекта на желанието си? щото тогава съжалявам че съм толкова (каква беше думата) нека да бъде груб, и ти не заслужаваш да бъдеш с обекта на свойта обич, така мисля аз
My will be done!!!
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
ти от позицията си на майка тереза ли заявяваш, че този човек е "екземпляр"?allshallperish написа:Киро, виждаш ли го тоя отгоре? Друг извод имаш ли? Мен ми стига вероятността един такъв екземпляр (не ми пука колко е голям процентът на "нормалните педерасти") да има право от ОБЩЕСТВОТО да си осинови дете, за да съм против това. Щото ако се дава за един се дава за всички, ама това няма кой да го проумее. Сигурно Ерик Екзотик би бил мн добър баща... или майка... или?!
и пак питам, и отговор няма да има... кога ти дадоха правото ти да решаваш нещо такова за някой друг? с какво си повече от мен, че да ми трябва твоето одобрение?
сериозно питам. от позицията на каква раздаваш справедливост?
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
В момента са на мода връзките на свободни начала - тоест - безбрачните. Възползвайте се. Всички. Все пак гейовете са модерни хора. С модерни разбирания. Те са нашето "бъдеще".gogigagagagigo написа:сигурно и двете наведнъж, но това се стараят да бъдат всички самотни родители,а това с доводът за този отгоре не струва много щото като за начало има и такива хетеро-изверги, които бих(няма да казвам думата, щото вече ми се скараха за предишно иронизиране за геноцид) няма да казваме какви гаддости са правили, щото не му е мястото, но искаш да кажеш, че хора, които обичат не са нормални и не заслужават да бъдат с обекта на желанието си? щото тогава съжалявам че съм толкова (каква беше думата) нека да бъде груб, и ти не заслужаваш да бъдеш с обекта на свойта обич, така мисля аз
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Абе никой не ги спира да се обичат. Любовта е нещо страхотно. Нека се обичат. Аз го казах това още в първия си пост по тая тема - да си живеят на съпружески начала.
И стига сте ми излизали с идеята за любовта, защото какво ще кажете вие либерални хора такива, ако МАЙКА И СИН СЕ ОБИЧАТ? Ето го двойният стандарт, който защитавате.
Киро, не съм казал, че ВСЯКО дете на хомосексуалисти ще стане хомо, аз казах, че шансът то да стане хомо е ПО-ГОЛЯМ (с колко точно статистиката (не дай боже) ще каже), което предполагам няма да отречеш.
Ай стига сме спорили за това, деееееееееееееееееее....Давайте друга тема. За смъртното наказание например.
И стига сте ми излизали с идеята за любовта, защото какво ще кажете вие либерални хора такива, ако МАЙКА И СИН СЕ ОБИЧАТ? Ето го двойният стандарт, който защитавате.
Киро, не съм казал, че ВСЯКО дете на хомосексуалисти ще стане хомо, аз казах, че шансът то да стане хомо е ПО-ГОЛЯМ (с колко точно статистиката (не дай боже) ще каже), което предполагам няма да отречеш.
Ай стига сме спорили за това, деееееееееееееееееее....Давайте друга тема. За смъртното наказание например.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
може, местим се там, но преди това, я ми ги дай тия проценти щото не им хващам вярав смисъл като бройка хомосексуалните от хетеро семейства са повече, мноого повече, но аз и никога не съм казвал дайте им деца, щото това не е най-важното. Бракът има други основни идеи
пп: ми те не са ли вече семейство? мисля че там идва проблема, все пак семейство в семейството???
пп: ми те не са ли вече семейство? мисля че там идва проблема, все пак семейство в семейството???
My will be done!!!
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Пора: Колкото и да си оцветяваш и украсяваш мнението, вече си го пускал поне два пъти. Ако искаш да не го трия, поне измисли нещо ново.
Ако се чудиш на какво основание ти го редактирам - на основание СПАМ.
Ако се чудиш на какво основание ти го редактирам - на основание СПАМ.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Щом всеки в тая тема може да обяснява колко е яко да си обратен, аз пък мога да обяснявам колко е тъпо това и колко е безмислено да искат да осиновяват деца. Каква Майка Тереза (пише се с главни букви, имай уважение)? За какво я намесваш? За мен този е ЕКЗЕМПЛЯР, защото няма пол. В главата му няма място да разбере, че е мъж, а не жена, за да се държи по тоя начин. Даже смятам, че е редно гейовете и лесбийките да се наричат ... "безполови"... Може би и попови лъжички, каквото хванат...leia_loves_cats написа:ти от позицията си на майка тереза ли заявяваш, че този човек е "екземпляр"?allshallperish написа:Киро, виждаш ли го тоя отгоре? Друг извод имаш ли? Мен ми стига вероятността един такъв екземпляр (не ми пука колко е голям процентът на "нормалните педерасти") да има право от ОБЩЕСТВОТО да си осинови дете, за да съм против това. Щото ако се дава за един се дава за всички, ама това няма кой да го проумее. Сигурно Ерик Екзотик би бил мн добър баща... или майка... или?!
и пак питам, и отговор няма да има... кога ти дадоха правото ти да решаваш нещо такова за някой друг? с какво си повече от мен, че да ми трябва твоето одобрение?
сериозно питам. от позицията на каква раздаваш справедливост?
Не раздавам справедливости, решавам това което моралът ми ме кара да решавам. А щом не ви трябва одобрение направо се женете - жени за жени, мъже за мъже. Или протестирайте. Ама не пред Парламента, че вече е незаконно.
Добре бе, щом от хетеро семесйтва (каквито до сега САМО има, слава богу), излизат ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, какво ви кара да смятате, че от ХОМОСЕКСУАЛНИ семейства няма да излизат такива? При положение, че хетеросексуалните сме нормалните (физически, способните да имат наследници), а хомотата - не?
Пак казвам, за някакви си изключения (тоя може пък да стане за родител) е безсмислено да се дават правомощия на ВСИЧКИ. Хора, които се обичат, бракът не ги спира да се обичат. По-скоро това е поредното желания на хомосексуалитите да бъдат отбелязани в обществото. Нещо което освен на ненужно парадиране, на друго не ми прилича.
Дреме ми.
Лека
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, не...говоря майка и син да се обичат като партньори и да искат да се оженят и да си имат деца.gogigagagagigo написа:може, местим се там, но преди това, я ми ги дай тия проценти щото не им хващам вярав смисъл като бройка хомосексуалните от хетеро семейства са повече, мноого повече, но аз и никога не съм казвал дайте им деца, щото това не е най-важното. Бракът има други основни идеи
А проценти няма поради факта, че случаите на осиновени деца от гейове са малко.
С други думи - ако направим следния експеримент - 100 хетеросексуални и 100 хомосексуални семейства отглеждат по 2 деца...колко обратни деца ще бъдат произведени от хетеро и хомо семействата според теб?
100 семейства музиканти и 100 семейства с разнородни професии отглеждат по 2 деца - къде ще има повече деца -музиканти...при първите или при вторите?
Ще ме извиняваш, ама аз още от 5 годишен да викам мамо на мъж, да гледам как двама мъже пред мен се целуват, да ми обясняват за хомосексуализма и аз да не се предразположа поне на минимален процент към това явление повече от дете, отгледано от нормални родители...е абсурдно.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
И ще се натискат точно щото се "обичат".
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
а що да не им викаш и на двете мамо? или тате?
според мен не от това идват психическите отклонения
+ или ис хомосексуален или не си, не е въпрос на избор, професията е
според мен не от това идват психическите отклонения
My will be done!!!
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Тая тема много зацикли... ама много... Поздрав с Франк Запа:
http://www.youtube.com/watch?v=xmr2TUPBIOw
http://www.youtube.com/watch?v=xmr2TUPBIOw
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да обобщим, значи ти НАИСТИНА вярваш, че ако 200 деца бъдат отгледали от хетеро и 200 от хомо семейства, няма да има абсолютно никакво разлика в пропорцията на "произведените" хомота.gogigagagagigo написа:а що да не им викаш и на двете мамо? или тате?
според мен не от това идват психическите отклонения![]()
Ако е така...допри пистолет в главата ми, но няма да се съглася.
- Of course not!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Мерси, Иване.
От мен, лека!
От мен, лека!
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
ми как да ти го кажа, зависи от самите деца, мисля че отва казах, след като такъв се раждаш няма да зависиш от семейството, по дяволите нима си виждал как вашите правят секс(не е нужно да отговаряш не искам да знам, щото не ми е това идеята) децата може да получат маниеризми и възпитание, не сексуална ориентация 
My will be done!!!