2-ри курс Право (2009-2010)
- SkyLine`
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Re: 2-ри курс Право (2009-2010)
Някой би ли казал в кой кабинет ще бъде изпита по Административно право? 
- Forever Thrash
- В началото бе словото
На сайта пише 224
- DaRkGoDDeSs
- В началото бе словото
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
Да пожелаем успех на първите колеги, които ще са утре под ножа.
Ама после и да кажат как е минал изпита
Ама после и да кажат как е минал изпита
- Митре_Влаха
- От дъжд на вятър
Успех, успех!
Чакаме отзиви 
Не мина ли изпита вече??? Новини???
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ами мога да дам информация главно за втори поток. Събрали са се всичките големци - Костов, Хрусанов, Сивков, Панайотова и Славова да изпитват + 1 асистентка, която е квестор. Хрусанов и Сивков изпитват 2ри поток, другите 3ма - 1ви. Тъй като там са повече изпитващи свършиха по-бързо и почнаха да изпитват и от нашата група към края. Теглиш си 2 въпроса - отиваш да пишеш без конспект дори само лист и химикалка. Време за писане - премного. Така е системата, че не може да ти дойде супер бързо реда. При всички минава различно изпита и не ми се ще да казвам при тоя лесно, при оня трудно, защото утре нищо чудно да е различно. Повечето пъти съвсем пълноценно си питат от специалната част, така че не мислете, че има малък шанс да се появи. Важното е да говорите, по-добре да прескачате моментите, които не знаете, отколкото да допускате грешки, че веднага го споменават. Задават и допълнителни въпроси, при всеки различно. Днес имаше доста високи оценки, в групата ми главно 5 и 6, с няколко 4ки и 1 3ка. Скъсаният очевидно е от 1ва група. Едно момиче от групата ми дори почна да говори по грешен въпрос, но Сивков и каза, че не е това и тя се поправи. И аз допуснах разни грешки, но той добронамерено ме поправяше или ме питаше дали точно това съм искал да кажа и в общи линии добре се получи. Иначе изпитът е крайно сериозен, те са във всички краища на стаята, така че не ви препоръчвам никакви пищови или подсказвания, рисковано и глупаво е в тая ситуация.
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Първи поток ни изпитваха проф. Костов, доц. Панайотова и доц. Славова. Разпитват за всевъзможни неща, но ако допуснете неточност, няма да изгорите веднага - биха ви задали уточняващ въпрос. Помоему обосноваването с някой и друг законов текст е ключов коз. Лично аз си промених изоснови мнението за човека, пред когото седнах; към добро!
Поздравления за добрите резултати днес!
А много бавно ли се проточват нещата, в смисъл горе-долу кога приключиха с изпитването и колко време се отделяше на човек?
А много бавно ли се проточват нещата, в смисъл горе-долу кога приключиха с изпитването и колко време се отделяше на човек?
-
DeViL's AdVoCaTe
- В началото бе словото
Колеги, можете ли да помогнете относно темата "Системи на административното правораздаване" , тъй като в учебника е формулирана като "системА..." а в последните лекции на проф.Хрусанов в действителност се говори за системи и мястото на българската система.Благодаря предварително. 
- Митре_Влаха
- От дъжд на вятър
Понеже и аз не намерих в учебника нищо, нито лекциите, които имам от тази година - четох от лигъл 
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
По този въпрос това, което е дадено в лигъл мисля, че е напълно достатъчно. Не е много, но е най-основните неща, колкото да се добие представа по въпроса. С малко повечко напън, мисловна дейност може и да си доразвиете и дообогатите въпроса.
Късмет и успех на колегите, които имат изпит утре....вече е днес всъщност.
Късмет и успех на колегите, които имат изпит утре....вече е днес всъщност.
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

Дано колегите днес са по-отзивчиви и пишат как е протекъл при тях изпита!
- DaRkGoDDeSs
- В началото бе словото
- Специалност: Право - редовно
Здравейте пак, колеги.
Някой има ли идея как минава изпитът по международно публично право при проф.д.ю.н. Орлин Борисов.
Моля, ако някой има информация, нека ми пише на ЛС.
Благодаря предварително
Някой има ли идея как минава изпитът по международно публично право при проф.д.ю.н. Орлин Борисов.
Моля, ако някой има информация, нека ми пише на ЛС.
Благодаря предварително
Отпадащи въпроси по Информационно право има ли?Някой знае ли нещо,защото в началото на първите лекции още Кискинов каза,че засега няма да разглеждаме 3,4,5 тема и после нищо не каза за тях,дали отпадат...