искам, искам, ама няма..., том 2

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Re: искам, искам, ама няма..., том 2

Мнение от Mira »

Искам да мога да изплача цялата тежест и мъка, и да остана съвсем празна и апатична.
Изображение
Изображение
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Mira написа:Искам да мога да изплача цялата тежест и мъка, и да остана съвсем празна и апатична.
Аз напоследък съм почти съвсем апатичен, без да съм изревал цялата тежест и мъка. Явно има и други начини да се... изпразниш - пробвай. :cat:
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

искам справедливост, искам да ме баннат
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

искам парно
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
SheAndHerDarkness
Да живей словото
Специалност: Индология
Курс: първи

Мнение от SheAndHerDarkness »

Искам масаж.
What is our flesh for,
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Искам да ми дойдат нещата от френския сайт.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

малко офф .. дали има вероятност да са дошли а ти да не си видяла известието си .. или да не са ти го пратили изобщо :roll: .. понеже като отидох да си получавам моята пратка ми каза че още малко и щели да го върнат щото не съм отишъл след първото известие което те по принцип не пращали .. аз така само понамигнах учуден как така са очаквали сам да се сетя ама .. :roll:
Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

ИСКАМ ДА СПЕЧЕЛЯ ТОЗИ КОНКУРС :|
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Е, ако не този път, следващия. Ако има следващ път, де.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

issoax написа:малко офф .. дали има вероятност да са дошли а ти да не си видяла известието си .. или да не са ти го пратили изобщо :roll: .. понеже като отидох да си получавам моята пратка ми каза че още малко и щели да го върнат щото не съм отишъл след първото известие което те по принцип не пращали .. аз така само понамигнах учуден как така са очаквали сам да се сетя ама .. :roll:
Ъм, за Митница София ли говориш?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

allshallperish написа:
issoax написа:малко офф .. дали има вероятност да са дошли а ти да не си видяла известието си .. или да не са ти го пратили изобщо :roll: .. понеже като отидох да си получавам моята пратка ми каза че още малко и щели да го върнат щото не съм отишъл след първото известие което те по принцип не пращали .. аз така само понамигнах учуден как така са очаквали сам да се сетя ама .. :roll:
Ъм, за Митница София ли говориш?
Не, за пощата говори.

Едва ли са на митницата, ако са от френски сайт. Все пак франция е от ЕС.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

На Митница София идват нещата от ЕС, които са над 2кг. ВЕЧЕ ЩЕ ИДВАТ в пощата, както ти самият предположи, защото го извоювахме. До преди 2 дни за тия 2кг колет се плащаше по 4лв, за да си откупиш заложника от Митницата. Нещо, което е няма да казвам колко незаконно, явно просто се обадихме, където трябва :wink: . Вече нещата ще идват в пощата. Слава богу.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

allshallperish написа:На Митница София идват нещата от ЕС, които са над 2кг. ВЕЧЕ ЩЕ ИДВАТ в пощата, както ти самият предположи, защото го извоювахме. До преди 2 дни за тия 2кг колет се плащаше по 4лв, за да си откупиш заложника от Митницата. Нещо, което е няма да казвам колко незаконно, явно просто се обадихме, където трябва :wink: . Вече нещата ще идват в пощата. Слава богу.
???

Втф, тва е напълно незаконно. Това ми звучи напълно абсурдно. Тия 4лв такса за кво са точно?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

ХАХАХ, ами от Митница София казаха, че не знаят защо Бг пощи ги взимат :mrgreen: . Защото точно от БГ пощи ти ги искат (това е Митницата на Централна гара, която е към Пощите). На касовата бележка не ти пише нищо, за какво отиват. Оправдават се, че са за опаковка, ама каква опаковка като те не ти опаковат нещата :lol: ? Има и други простотии - в митниците извън София (в по-малките градове) ти искат пък 1.15лв за справка, дали си си получил нещото (в София ти искат 1.5лв), а ти дават касова бележка за 0.15ст :lol: . Знам, че е незаконно и много от нас го знаеха, преди да се преборим с бюрокрацията и държавата. От БГ пощи не ни върнаха ни едно писмо за какво са тия пари в крайна сметка, а от Митница София продължиха да казват, че тая такса се взима от БГ пощи, но не знаят за какво... защото в ЕС пратките и колетите се движат свободно. Така, де. Тъпото е, че веднъж човекът, който ти е пратил нещо е платил за транспорта, а ти след това трябва да идеш да си откупиш заложника от митницата :scratch: . Много е зле системата. Но с това се преборихме :) . Та да знаете - вече нещата ще идват в пощите, от днес е официално :flower: .

Иначе какви ли не нередности - в Митница София имаше случай да ти отворят колета, да ти го пробват, да ти го поносят, или да ти го оставят там където тече вода, за да не можеш после да направиш нищо с него. Да ти крадат разни работи. На мен специално няколко пъти ми беше отваряно кашончето, като съм ходила да си го взема, дори НЕ СИ правят труда да го залепят след това... Мн са зле.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

allshallperish написа:
Иначе какви ли не нередности - в Митница София имаше случай да ти отворят колета, да ти го пробват, да ти го поносят, или да ти го оставят там където тече вода, за да не можеш после да направиш нищо с него. Да ти крадат разни работи. На мен специално няколко пъти ми беше отваряно кашончето, като съм ходила да си го взема, дори НЕ СИ правят труда да го залепят след това... Мн са зле.

По летищата е честа практика да отварят колети и да заменят стока.Както и е известно, че повечето маркови магазини в България са пълни с ... "втора ръка" дрехи.Имам един познат на летище Варна, който ми разказваше какви мизерии се правят.

Но поне в това сме много пред Испания.Там мизерията е още по-голяма. :)

The names of the future are stamping of impatience.
Заключено

Обратно към “СПАМ”