Снукър 2009/2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Шпенглер
В началото бе словото
Специалност: Математика

Re: Снукър 2009/2010

Мнение от Шпенглер »

:bounce: Имам предложение - да си направим турнирче по снукър на СУ в Олей снукър клуб в студ град :bounce:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Дююююд... от общо десетимата писали из темите за снукър тук, 3-4 не знаеха правилата, 2-ма сме играли някога пуул, като аз в момента с много фантазия мога да улуча топката, по която се целя (не говоря за вкарване), а най-големият ми брейк в снукъра май е 1. Може и да беше 6 (червена+синя), ама не помня онази синя дали я вкарах, или съм сънувала.
Тааааа... за какъв точно турнир говориш? :lol: :lol: :lol:

Ако го организирате обаче, определено ще дойда. Да гледам сеир, разбира се. Даже мога и да коментирам в Спиридонов-стил. Майтапът е гарантиран.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Абе билярд и аз съм играл някога, даже и осма и девета топка съм пробвал, че даже и ако не беше крос тейбъл шот се случваше да уцеля топката, а от време на време и да вкарам. :lol:

Ама снукър - абсурд. Какво остава пък турнир. :lol:
Шпенглер
В началото бе словото
Специалност: Математика

Мнение от Шпенглер »

Радвам се че сте съгласни да си направим турнирче и се надявам да се съберем повечко хора :bounce:
Лично ще се нагърбя с организацията на турнира, но едва ли ще има награден фонд :lol: , като цяло играта ще е за кеф и удоволствие.
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Как можах да не гледам финала.. :( Де*а, било е уникално..Е, не и за феновете на Рони. :D
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Млъкнииииииииииии! :headbang:s :headbang:s :headbang:s
Изядох се от яд, гледах го от-до. Идеше ми да се застрелям в последните 2 фрейма. Колкото Селби го спечели, толкова Рони го загуби. Точно в рамките на 2 фрейма стана ясно какво предстои. Пффффф...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Хаха, на Рони му е тръгнало напоследък да губи в драматични мачове. Първо полуфинала с Хигинс на UK Championship, сега това...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Браво, Васко! Сложи' пръст в раната и хууууубавичко го завърти. Накрая и сол може да ми сипеш за максимално удоволствие. :cry:

Страх ме е да си помисля какво ще стане, когато пуснат баща му от затвора. Не е изключено Рони да спечели Световното, да посвети титлата на татко си и... да се откаже от снукъра. Ама не, това пак звучи твърде логично за човек като него. Имам чувството, че той всяка сутрин става с идеята да изненада всички (включително и себе си). И обикновено успява. Ето - не трябваше да губи тоя мач, победата му беше нарисувана, почна страхотно, един фрейм му трябваше, не игра лошо... ама на', загуби. :?
В края на ноември
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Ама аз не нарочно, де, и на мен ми е криво, все пак. (:
Аз се успокоявам с това, че поне падна от Селби.

А това с изненадите надали му е фикс идея, по-скоро просто му идва отвътре. :roll:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Рони е сред хората, които наистина много искам да познавам. Ама не просто да се запознаем, ами да имам шанс действително да общувам с него известно време. Просто ми е твърде интересен и не съм сигурна, че и сам се разбира. Има толкова много демони в себе си, че понякога имам усещането, че му трябва екзорсист. И при все това, е геният на нашето време (честно, не се сещам за друг толкова талантлив човек в която и да е област днес!)
Правят ли ти впечатление постоянните гримаси? Сякаш кожата му е тясна, сякаш душата му е затворена в тяло, което не харесва. Много ми се иска да разбера какво става в "неговата лудница" - макар да ми се струва, че това желание е нездраво и че той самият не иска да знае какво става там. Изключителен е.
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

„Ако погледнем представянето ми в целия турнир, е истинска изненада, че стигнах до финала тази седмица. Във финала имаше само шест-седем фрейма, в които играх така, както се очаква от един професионалист. Беше ми много тежко. И Марк е същият като мен - или играе много добре, или е изключително слаб. Не мога да го сравня с Нийл Робъртсън или Джон Хигинс, защото те са постоянни и имат ритъм в играта си. Марк е на приливи и отливи и днес не беше по-различно", заяви О'Съливън.

„Не играх никак добре, така че не мога да бъда разочарован от това, че загубих. Ще продължа да участвам в турнири и да се опитвам да се съревновавам с останалите. Истинско чудо е, че съм спечелил три световни титли, защото никога не съм си мислел, че ще спечеля дори една. Ако нямах проблемите, които имам в играта си, щях вече да гоня рекорда на Хендри, който има седем", допълни още провалилият се да защити титлата си от миналата година лидер в световната ранглиста.

„Винаги излизам за победа във всеки двубой, но основната битка е със самия мен. Все се опитвам да избегна точно приливите и отливите в играта си. От 17 години играя като машина и тези добри и лоши моменти сега ме депресират. Не мога да си причинявам подобно нещо повече. Почувствах срив в мача и си казах: Няма смисъл да играеш повече. Най-неприятното от всичко е, че ако играя добре, ще разбия всички конкуренти. Ще ги унищожа", завърши Ракетата.
:)
Изображение
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Ели, гледаш ли? ШМ - Матю 8) :) 3-3 засега..дано Стивънс се справи :?
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ох, така не съм стискала палци и на Рони... ама имам лошо предчувствие, няма да удържи.
Дано на инат и злоба да изкара мача - колко има да му връща заради онзи обрат на световното, просто не е истина.

А ти днес видя ли Рони как пусна гювеч на Бингъм? Много се забавлявах, като гледах как му нагласяше топката, само и само онзи да вземе четвъртия фрейм. :)
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Успяяя :) :cheers: Евала! За момент го бях отписал..но издържа. 8)
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

:JC_doubleup: :JC_cheers: :JC_clap: :JC_cheesy: :JC_clapgirl: :JC_banger:
ШМ - :JC_boo:

Нали ми схвана мисълта?
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”