Размисли и страсти с phoebe

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Re: Размисли и страсти с phoebe

Мнение от Norwegian Wood »

Къде ще ме разберат, ако кажа "Айрян" и къде - не?
В кои арабски държави си ходил?
Да кажем, че след три години реша да запиша арабистика - гигахипотетично е това. Колко свободно време ще ми трябва, понеже знаем, че не е шега работа? :flower:
Какво е отношението ти към Фейсбук?
Какво руско имаш?
Какво не ти харесва в Русия?
"Пикник" кефят ли те?
Отношението ти към чалгата?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Мнение от chaplata »

phoebe написа:
chaplata написа:Хелоу, май диър!

3. Имаш ли нещо общо с форума на ГТ София :mrgreen:
3. Имам! Т.е. по-скоро си чета мненията там, не съм активен участник, но МГТ ми е нещо като хоби.
Спипах те аз :) Понеже съм модератор там и разглеждам новите потребители та затова...

А баницата и виното е комбинация, която се среща предимно на Нова година, но съм чувал, как в някои краища на България по кукерските празници, хората папат баница и пият червено вино.

Още малко въпроси:
1. От кой край на България се води, че си?
2. Дюнерите в арабските страни люти ли са :cherry: ?
3. Слушаш ли Любе?
4. Как е на руски "Ти ме'е у'ажа'аш ли ме?" :drunken: :mrgreen:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Kristo написа:
phoebe написа:
Kristo написа:Оооо, любимеца ми!!!

Ела на батко! 8)

1. С колко форумки си спал и ако не те е срам - кои са, по никове?
2. Коя е най-добра от тях?
3. Споделял ли си със сегашното си гадже, за предишните ти форонни (тм) завоевания?

...

айде после пак, че сега имам да пиша и други въпроси!
На първите 3 въпроса ще се въздържа от отговор, понеже не искам да подхранвам сексуалните ти фантазии, а мисълта, че ме включваш в тях просто е отвратителна.
И още 1 въпрос - ако не те бях питал аз, за тези въпроси, пак ли щеше да те е страх да отговориш или? :roll:
Ако искаш, ше накарам някой друг да те пита, да се чувстваш неотвратен... Ако те е страх, просто си кажи, човещинка е... на всеки се случва да има слаби моменти...
Прав си, страх ме е да ти давам материал за размисъл, когато си със салфетка в ръка (ако ползваш).
medicate, medicate
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

allshallperish написа:Абе какво става... ще ходиш ли тая година по арабските държави :)?
Иншалла ! В добрия вариант Сирия + Ливан + още некъде из Магреба (С. Африка), в лошия само Сирия ;)
Всичко зависи от нейно величество паричката.
medicate, medicate
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Norwegian Wood написа: Къде ще ме разберат, ако кажа "Айрян" и къде - не? В Сирия, Ливан, Египет - ще те разберат. На юг от Сирия също ще те разберат, но в съвсем друго значение и може да си изядеш боя ;) За Магреба не знам
В кои арабски държави си ходил? Само Египет
Да кажем, че след три години реша да запиша арабистика - гигахипотетично е това. Колко свободно време ще ми трябва, понеже знаем, че не е шега работа? :flower: Свободно време да ти "трябва" - няма как да стане, не и в първи, втори, а по новата програма - и в трети курс. За да можеш да си конкурентно способен, да не ти се повръща и като цяло да се чувстваш на ниво. Сериозно - езиците са от съвсем друго езиково семейство, начина на мислене е много по-различен от нашия. Просто няма как да действаш "по усет" и да не сгрешиш, всичко в началото е зубрене. След като усвоиш езика що-годе идват прекрасни предмети като литература и история, които чисто откъм обем са плашещи, а преподавателите - изискващи. Това не са ти обаче единствените изпити ;)
Какво е отношението ти към Фейсбук? Хубаво средство за споделяне на снимки и контакти с хора, с които сте от различни държави/градове да кажем. Но Фбук не е само това - разните игрички, апликации и простотии го правят страхотна времегубка, което е и причината да си изтрия акаунта. С приятелите си контактувам по мейл/мейлгрупа.
Какво руско имаш? Половинка от всичко. За пример ще дам страстта ми към водката - обичам да пия много, но не издържам и бързо падам под масата ;)
Какво не ти харесва в Русия? Отношението към личността, по-скоро липсата на такова. Тази година като си ходих, към края просто ме беше страх да ходя до града (аз живея в село там). Всеки си кара както иска, прави каквото си иска, никой не прави забележки на никой за нищо. Буквално и без преувеличение. Т'ва не ме кефи.
"Пикник" кефят ли те? Да ;)
Отношението ти към чалгата? За всяка музика си има време и място. За чалгата това време и място е най-малко ;)
medicate, medicate
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

chaplata написа: Още малко въпроси:
1. От кой край на България се води, че си? София. Нямам село тук ;)
2. Дюнерите в арабските страни люти ли са :cherry: ? Зависи как си ги поръчаш. Но дюнерите са турска храна - арабската се нарича шауарма и отсъства обилието на зеленчук като при нашите, хлябът също е различен. Всъщност, "дюнер питките", в които го ядем ние се водят "ливански хляб" и се използват за ядене с пръсти, при което хлябът първо се разделя на две - така че да е грапав от едната страна - след това се откъсва малко парченце, което се хваща с палеца, показалеца и средния пръст. След това си взимаш с така хванатото парче каквото има на масата - салата, хумус, месо и ядеш. Уникално вкусно е!
А шауармата, т.е. арабският дюнер представлява едно хлебче, подобно на това за хотдог (но не франзела), пълно догоре само с месо (най-често телешко), без нищо друго и със сос от тахан.

3. Слушаш ли Любе? Да. Ходих им тука по концертите.
4. Как е на руски "Ти ме'е у'ажа'аш ли ме?" :drunken: :mrgreen: А тъ меня уважаешь?
На Джеймс на въпроса ще му отговоря по-късно, тъй като иска по-обширен отговор.
medicate, medicate
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

1. Къде искаш да работиш (държава)?
2. Какви са ти плановете за 22 декември 2012?
Facebook
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

svetlio.varna написа: 1. Къде искаш да работиш (държава)? Ливан, Сирия, Египет, Тунис, Ирак. Някъде там ;)
2. Какви са ти плановете за 22 декември 2012? Ще съм някъде с Boleyn, може би на кино, или последен предколеден шопинг. Все пак ще е събота ;)
medicate, medicate
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Какво би направил, ако модератор изтрие постовете ти и не си съгласен с това?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Щях да помрънкам евентуално и след това да му тегля една майна. Все пак това е нищо :)
medicate, medicate
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Здрасти, фибичко! :D

На мен ми хрумна едно сетче от въпроси и реших да ги задам на теб. :) Тъй!

1. Какво е мнението ти за пластичната хирургия? Самият ти би ли прибягнал и при какви обстоятелства? Как ще реагираш, ако научиш, че любимият ти човек я е прилагал върху себе си или пък желае/планира да се възползва?
2. Какво мислиш за комплексите? За хората, които имат? Ти самият имаш ли? Какво би казал на хората, които се ненавиждат?
3. Как виждаш съвременната младеж? Наистина ли са толкова зле? Или си привърженик на идеята, че и ти самият си бил като тях, навремето? А беше ли? Какво би ги посъветвал?

:geek:
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Мислех да те питам нещо, ама забравих какво беше..... Нищо, следващият път. :scratch:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

MERCES_LETIFER написа:Здрасти, фибичко! :D

На мен ми хрумна едно сетче от въпроси и реших да ги задам на теб. :) Тъй!

1. Какво е мнението ти за пластичната хирургия? Самият ти би ли прибягнал и при какви обстоятелства? Как ще реагираш, ако научиш, че любимият ти човек я е прилагал върху себе си или пък желае/планира да се възползва?
2. Какво мислиш за комплексите? За хората, които имат? Ти самият имаш ли? Какво би казал на хората, които се ненавиждат?
3. Как виждаш съвременната младеж? Наистина ли са толкова зле? Или си привърженик на идеята, че и ти самият си бил като тях, навремето? А беше ли? Какво би ги посъветвал?

:geek:
Здрасти Иринчи!

1. Мнението ми е положително, разбира се. Има стотици случаи, в които тя не се отнася към увеличаване на бюст или каквато и да е била суетност от този тип, а просто помага на хората. Самият аз бих прибегнал също, ако имам възможност, не виждам нищо лошо в това да си изпъна бръчките като съм на 45 примерно или да залича някой белег. Ако любимата реши да прави нещо с тялото си, това е неин избор и аз нямам глас там ;) Не я харесвам заради него, все пак.
2. Комплексите са нещо нормално, всеки има комплекси. Друг е въпросът, когато някой не признава за съществуването им (смешни са ми хора, които казват че нямат комплекси или предразсъдъци например), понеже те са нещо толкова човешко, колкото и дишането. Имам си и аз разбира се, примерно съм комплексиран по отношение мозъчния ми потенциал, но си го признавам и се старая да го увеличавам ;) На хората, които сами не се харесват - започнете да се харесвате, за да ви харесват и другите :)
3. Всяко поколение казва, че това след него е по-зле, във всякакви отношение. Ние го казваме, казват го родителите ни, казват го техните родители и т.н. и т.н. Не смятам, че са "зле", просто имат различни ценности, които ние не можем да приемем и затова се получават всички недоразумения. Не съм бил "като" тях, но тук трябва да дефинираме по-точно какви са те всъщност, или по-скоро какво ни дразни в тях, от там вече да тръгнем към определяне на нашето минало поведение. На "младите" (в кавички, защото все пак е малко смешно да се обръщам към тях така, като разликата ни е <10 години), мога да посъветвам по-малко интернет, телевизия и повече книги.

:rr:
medicate, medicate
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Аз си чакам романа! :pirate:
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право