MERCES_LETIFER написа:Здрасти, фибичко!
На мен ми хрумна едно сетче от въпроси и реших да ги задам на теб.

Тъй!
1. Какво е мнението ти за
пластичната хирургия? Самият ти би ли прибягнал и при какви обстоятелства? Как ще реагираш, ако научиш, че любимият ти човек я е прилагал върху себе си или пък желае/планира да се възползва?
2. Какво мислиш за
комплексите? За хората, които имат? Ти самият имаш ли? Какво би казал на хората, които се ненавиждат?
3. Как виждаш
съвременната младеж? Наистина ли са толкова зле? Или си привърженик на идеята, че и ти самият си бил като тях, навремето? А беше ли? Какво би ги посъветвал?

Здрасти Иринчи!
1. Мнението ми е положително, разбира се. Има стотици случаи, в които тя не се отнася към увеличаване на бюст или каквато и да е била суетност от този тип, а просто помага на хората. Самият аз бих прибегнал също, ако имам възможност, не виждам нищо лошо в това да си изпъна бръчките като съм на 45 примерно или да залича някой белег. Ако любимата реши да прави нещо с тялото си, това е неин избор и аз нямам глас там

Не я харесвам заради него, все пак.
2. Комплексите са нещо нормално, всеки има комплекси. Друг е въпросът, когато някой не признава за съществуването им (смешни са ми хора, които казват че нямат комплекси или предразсъдъци например), понеже те са нещо толкова човешко, колкото и дишането. Имам си и аз разбира се, примерно съм комплексиран по отношение мозъчния ми потенциал, но си го признавам и се старая да го увеличавам

На хората, които сами не се харесват - започнете да се харесвате, за да ви харесват и другите

3. Всяко поколение казва, че това след него е по-зле, във всякакви отношение. Ние го казваме, казват го родителите ни, казват го техните родители и т.н. и т.н. Не смятам, че са "зле", просто имат различни ценности, които ние не можем да приемем и затова се получават всички недоразумения. Не съм бил "като" тях, но тук трябва да дефинираме по-точно какви са те всъщност, или по-скоро какво ни дразни в тях, от там вече да тръгнем към определяне на нашето минало поведение. На "младите" (в кавички, защото все пак е малко смешно да се обръщам към тях така, като разликата ни е <10 години), мога да посъветвам по-малко интернет, телевизия и повече книги.