[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.7
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.7
Скучно ми е. И ме боли корема.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
уф.
свръхдоза адреналин.
и сега не мога да се съсредоточа над учебника.
свръхдоза адреналин.
и сега не мога да се съсредоточа над учебника.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
а беха чисто нови 
- Прикачени файлове
-
- 23012010290_.jpg (81.04 KiB) Преглеждано 2030 пъти
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не ми е ясно как можеш да си изкълчиш (айде, не "изкълчиш", ама навехнеш, изместиш или каквото там се води) дясната ръка и левия крак в разстояние на един ден, без да си правил нещо необичайно. То бива да съм сакато, бива, ама да се контузиш, без да разбереш как, е постижение. В моя случай - двойно. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
това ми напомни за за една колежка дето се оплакваше че си ожулила колената .. май тук беше 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Как пише на компа, като ти е изкълчена ръката?Търговецът на кристал написа:Не ми е ясно как можеш да си изкълчиш (айде, не "изкълчиш", ама навехнеш, изместиш или каквото там се води) дясната ръка и левия крак в разстояние на един ден, без да си правил нещо необичайно. То бива да съм сакато, бива, ама да се контузиш, без да разбереш как, е постижение. В моя случай - двойно.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не е изкълчена точно - навехната ли е, не я знам. Обаче проблемът е в лакътя - като е свит, е окей, но като го изпъна (особено докрай) е някаква ужасна болка.
Снощи на 2 пъти се будих от нея. А днес ме заболя и лявото коляно, само че то ме боли, когато го свивам. Имам чувството, че ми трябва машинно масло. 
issoax, това с коленете ми напомня на оная реклама на Flirt. Ама тц, не съм брала шипки, не съм падала по стълбите и прочие.
issoax, това с коленете ми напомня на оная реклама на Flirt. Ама тц, не съм брала шипки, не съм падала по стълбите и прочие.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
То за коляното имам подозрения, че стана покрай велоергометъра, ама пак ме съмнява. Иначе хубаво - спорт, спорт, ама в момента както го раздавам като Тенекиения човек, само съм за спорт.
Пенсионерски неволи, кво да се прави... Като се застуди, и болежките се обаждат. Добре, че не е влажно.
Пенсионерски неволи, кво да се прави... Като се застуди, и болежките се обаждат. Добре, че не е влажно.
В края на ноември
В края на ноември
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ох, спокойно. На мен една вечер ми се случи да ми се извади ръката, докато спя
. И трябваше сама да си я наместя, беше ужасно.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Как може да има хора, които се връзват на това, и ми го препращат, препращат, препращат...Поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време.
За повече информация: http://alaw.hit.bg
Екипът на Skype за България
Как!?
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз това се чудя... Получих го над 10 пъти!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- FightForFreedom
- Паисий
Още не съм баннат. Ужасно много ме обиди това, не можете да си представите. По-добре е за всички, ако съм баннат- и без това трият мненията ми и ме изкарват лошия. Каква радоста мога да имам от форумния си живот, ако ме забиват в земята така. Ужасно е.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
FFF, в Стара Загора имаме един лаф: "реве като хрищенска вдовица за голям". Точно това правиш ти в момента.
Не си забавен, отдавна спря да (ми?) бъдеш интересен. Спри да мрънкаш и ако искаш да напуснеш форума, бъди мъж и го направи. Ако не, стига хленчи.
Не си забавен, отдавна спря да (ми?) бъдеш интересен. Спри да мрънкаш и ако искаш да напуснеш форума, бъди мъж и го направи. Ако не, стига хленчи.
В края на ноември
В края на ноември