За метросексуалните "мъже"

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

everyday_ написа:е да де...ама ми е някакво гадно такова като легна до един мъж и той да е по гладък от мен (говоря за гърдите например)...айде краката не ми правят впечатление...ама се комплексирам някакво...все пак аз ли съм от жеснки пол или той :roll:
Ама моля те, разбира се...то не е ли да вони на праз и около него да кръжат ALL DAY алкохолни мушички които от време но време се загубват из тъмните дебри на космарлаците му...това е мъж, нали? Ще повърна...как може да разсъждавате така? Аз лично, мъж като тез дет ги харесвате не бих го докоснал дори за да го одраскам - камо ли да легна до него! По скоро бих си намазал главата със сяра и бих я запалил... Но...вие си знаете...
LOVE IS A FORCE OF NATURE

Красивото момче на аватара съм АЗ!!!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

syrditko написа:
everyday_ написа:е да де...ама ми е някакво гадно такова като легна до един мъж и той да е по гладък от мен (говоря за гърдите например)...айде краката не ми правят впечатление...ама се комплексирам някакво...все пак аз ли съм от жеснки пол или той :roll:
Ама моля те, разбира се...то не е ли да вони на праз и около него да кръжат ALL DAY алкохолни мушички които от време но време се загубват из тъмните дебри на космарлаците му...това е мъж, нали? Ще повърна...как може да разсъждавате така? Аз лично, мъж като тез дет ги харесвате не бих го докоснал дори за да го одраскам - камо ли да легна до него! По скоро бих си намазал главата със сяра и бих я запалил... Но...вие си знаете...
ееее, чакай де, ти прие най-крайната позиция - не сме казали, че си падаме по неандерталци, даже напротив, повечето момичета тук казаха, че е важно мъжът да се поддържа. но все пак в границите на разумното, да не прекалява с грижите за себе си. ако щеш за това си има съвсем егоистична причина - първо, че мъж, загрижен твърде много за външиня си вид, ще е твърде критичен към жената до себе си, и второ, като е толкова загрижен за себе си, всяко момиче би се запитало дали въобще забелязва нея и дали я цени като човек, или я има само като бижу за показ, каквито са например новите му готини дънки (грубо казано) :twisted: ...

п.п. и няма нужда да ни иронизираш за "компетентните мнения" - никой тук не се смята за супер компетентен, просто си казваме кой каквото мисли, а ако искаш компетентно мнение, не го търси във форумите от студентите... :evil: :lol: 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

syrditko, то тука се чуха доста противоречиви мнения... не намери ли някое, което да се доближи да твоето... :roll:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

Тука само оплюхте и охулихте идеята на метросексуалноста, която единственна дава право на мъжете да изглеждат повече от добре и да не се срамуват от това :x Аз лично, ако не бях хомосескуален(и толкова готин;)), щях със сигурност да съм метросексуален! Главният счетоводител на фирмата в която работя е такъв, което съчетано с поста му, му дава страхотен фейс за пред обществото в което живеем. Защото това е същността на идеята Метросексуални=успели и красиви :wink:

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

syrditko написа:Тука само оплюхте и охулихте идеята на метросексуалноста
Ако наистина мислиш така, значи не си прочел както трябва. :wink: Някои от нас в нито еин пост не са "оплюли" или "охулили" метросексуалните мъже.

Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

Raya_Alexandra написа:syrditko, то тука се чуха доста противоречиви мнения... не намери ли някое, което да се доближи да твоето... :roll:
НЕ! Нито едно мнение не защити метросексуалните...което въобще не ме учудва, вие просто не можете да приемете нещо ново, което се различава от остарелите ви и закостенели разбирания! Не само на вас (нищо лично) - на целокупния БГ народ. То не е ли шкембе чорба и парцуца - не става! Никой не иска от вас да харесвате метросексуалните. Никой няма моралното право да ви го иска. Просто ги ПРИЕМЕТЕ! Така ще е по-добре и за самите вас, защото в края на краищата, това не зависи и никога няма и да зависи от вас. Метросексуалноста е модерно, ГЛОБАЛНО течение, което искате-неискате дойде и тук, и тепърва ще се разраства.

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ми метро мъж е такъв, който се грижи за себе си... Дейвид Бекъм, ала бала... Ае яки са и не са гейове
пич... к`во искате
те такива винаги са много нежнички и добрички
Ми мноу ясно Exclamation Т`ва не са хомосексуалисти…
Това са цитати от мои мнения по темата. Къде виждаш нападка, срешу който и да било?! Ти к`во искаш? - Някой да напише тука една дизертация в защита на метро-мъжете ли?!
п.п. Не слагай етикети "остарял" или "закостенял" където ти падне!

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

На сърдитко Петко -празна му торбичката...Ща не ща - приемам ги, кво - да ходя да ги стрелям по улицата ли? И не, не приемам мъж тип "шкембе чорба и парцуца" също.Просто искам стабилен мъж.Съжалявам, но метросексуалните не ми създават чувство за стабилност. :roll:
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

Според мен, повечето тук и хал-хабер си нямат, какво означава понятието "метросексуалност"...и това идва от погрешното олицетворяване на понятието с Бекъм, Брад Пит и още по-зле с Бербатов, Божинов и прочие...ще го обясня така: Метросексуалните не са мъже които приличат на гейове, те са мъже които имат естетичния светоглед на гейове, поради което често са бъркани с последните, поради ред причини (разбирания, навици, лайфстайл, външен вид и т.н.) За съжаление БГ кифлите, все още не могат да приемат такъв тип мъж до себе си и той ги подтиска, дразни т.н. Не само хетеросексуалнине ни мъже са за "архива", за голяяяяяяяяяямо съжаление и повечето ни жени са за там :cry:

Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

И кой философ бе казал, че е най-добре да се спазва златната среда, да не се залита в две крайности, syrditko. Смятам, че повечето, които сме писали по този въпрос сме изказали точно това мнение. Мисля, че сме достатъчно интелигентни и модерни хора, за да не отричаме едно такова ново.../чудя се как да го нарека/...явление като метросексуалните мъже. Щом се е появило, значи е имало нужда да се появи, дошло му е времето. Възможно е да си останал с погрешното впечатление,а именно, че не ги одобряваме, заради повечето отрицателни мнение, отрицателно ОТНОСНО КРАЙНИТЕ ФОРМИ на метросексуалността. Нищо против мъжа да се поддържа, нищо против гладки гърди, ако има чааак толкова голяма нужда и на краката.Нищо против поддържането на коса,но..както бях описвала преди време моя приятел,те това вече не е нормално съвсем. Граничи с някакво вманиачаване. Имам рпедвид, че той само и единствено за това говори, само в такива сайтове се ровичка, просто е погълнат от ..идеята.
Та, идеята ми беше, че всичко е хубаво до един момент;)
Изображение
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

За да съм крайно красноречив, ето какво ми се случи онзи ден: Във фирмата в която работя има стая за почивки на персонала, в която по златно правило никой от хед-офиса не ходи, поради лошата хигиена. Но, викам си аз- ще взема да сляза там, за да изям един кроасан набързо и ще се връщам в офиса че имам много работа а кафенето е по-далече- нямам време. Слизам аз, и още с отварянето на вратата, стена от аромат на чесън ме блъска в лицето със силата на десет тонен чук. Каква картинка заварвам- един от общите работници, по-който всички колежки от счетоводството въздишат, седнал на масата и най-невъзмутимо плющи салата "Снежанка", част от която обилно намазана по-"красивата" му муцуна, в комбинация с кюфтета и хляб, половината от който пръснат по-дрехите му. За капак на всичко туй, от-време на време забърсваше омазаната си муцуна с тоалетна хартия, която след това оставяше на масата. И кроасана ми преседна, и името си забравих. За тази свинщина в БГ-хетеро мъжете говоря...тя е просто неразделна част от цалото им същество...а после метросексуалните не били наред... :roll: :roll: :roll:

Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Raya_Alexandra написа:Някои от нас в нито еин пост не са "оплюли" или "охулили" метросексуалните мъже.
Защото аз не съм се произнесъл :D
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

Crematory написа:... не приемам мъж тип "шкембе чорба и парцуца" също.Просто искам стабилен мъж.Съжалявам, но метросексуалните не ми създават чувство за стабилност. :roll:
ra4e^f написа:И кой философ бе казал, че е най-добре да се спазва златната среда, да не се залита в две крайности...явление като метросексуалните мъже щом се е появило, значи е имало нужда да се появи, дошло му е времето...... не ги одобряваме, заради.... КРАЙНИТЕ ФОРМИ на метросексуалността. Нищо против мъжа да се поддържа, нищо против гладки гърди, ако има чааак толкова голяма нужда и на краката.Нищо против поддържането на коса,но..както бях описвала преди време моя приятел,те това вече не е нормално съвсем. Граничи с някакво вманиачаване. Имам рпедвид, че той само и единствено за това говори, само в такива сайтове се ровичка, просто е погълнат от ..идеята.
Та, идеята ми беше, че всичко е хубаво до един момент;)

Вие двете сте ми идолите!!! Толкова прави че няма какво повече да кажа!!! :notworthy:
Изображение

Изображение
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

syrditko написа:За съжаление БГ кифлите, все още не могат да приемат такъв тип мъж до себе си и той ги подтиска, дразни т.н.
След малко почвам да се произнасям и глейдате какво ще направя :blackknight:
Ами значи евала на БГ кифлите. Искат мъжаги :wink: :wink: а не пендели
"мъж" с червило-> :walk: :lol:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Отбележи си само,че и двете сме зодия Рак ,Берс...За тях разправят,че са идеяалните жени :wink:
Сърдитко , не мисля,че ако колежките ти го видят този тип в тази ситуация, щяха да припадат по него. :lol: Предполагам,че въздишат по него в момента, в който товари/разтоварва от някой камион и бицепсите му са добре очертани :lol: Което си е съвсем нормално.И аз бих въздъхнала. Но не бих го избрала за спътник в живота.
П.С. Много ме дразни, когато наричат жена "кифла"!!! Отвратително е.После искате да ви уважаваме!
Мъжаги...зависи от мъжагата...Ако е от интелектуалния тип...може...Ама не и гореописания или Киро Скалата...
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”