E, то патърн отдавна е измисленJamesmagno написа:Супер интересно е да видиш разликите в женските вкусове. Все още не съм търсил патърн, свързващ вкуса за мъже с женския характер, но съм сигурен, че ако се разтърся, ще открия интересни неща
Защо харесваме това, което харесваме?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: Защо харесваме това, което харесваме?
I wanna fall from the stars straight into your arms
Въй, точно.
Илиянка, колко си права, не е истина.
Илиянка, колко си права, не е истина.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ам, ако си празна личност, няма кво да те допълни... 
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
А ако си тъп обикновено е завинаги, ама...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мила, не бъди толкова жестока към себе си, имай повече вяра във възможностите си и някой ден, може би някой ден, тази ти вяра ще върне усмивката по лицето ти. Не си ли струва да опиташ, питам аз?
- FightForFreedom
- Паисий
Тя не може да се усмихва- все пак ни мрази и ни трие мненията и наранява съществата ни, без да се замисля. Как да се усмихва?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Мхм. Кристо, аз си се усмихвам повече от достатъчно.
ФФФ, никога не съм мразила никого, не смятам да почвам с теб.
ФФФ, никога не съм мразила никого, не смятам да почвам с теб.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Харесвам ви всичките бе, толкова сте сладички
!
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Къф е смисъла от тази тема, ако всеки флуди или пуска офтопик? 
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Да дразните Мила е целият смисъл.
Флъф добре го е казала.
Не съм съгласна обаче с Търговеца изцяло. Връзка м/у бащите и гаджетата има (респективно и за майките...), само че не в контекста на това да пренасяш всевъзможни проблеми с противоположния пол и какви ли не девиации в/у родителите. Човек се учи на социални роли първо от семейството. В този смисъл ролята на мъжа се определя от наличния актьор в ранните години, когато се трупат първосигнални впечатления. Важи и за 2-мата родители. Изразът за първите седем години не е случаен. Досега не познавам човек (нито мъж, нито жена), който да смята, че елементарен жест като да направиш път на жена на вратата примерно, е естествен, без да го е видял вкъщи. Такива детайли правят впечатление точно когато се разминават много явно с бащината/майчината фигура. Това изобщо не значи, че гаджето трябва да наподобява родител, независимо за кой пол говорим.
За мамините синчета няма да се впускам в обяснения, 'щото от това може да излезе "Война и мир".
Просто семейството не е единствения фактор, който гради вкусовете ни по отношение на всичко.
Джеймс, много амбициозно го даваш.
Искаш да разбереш не само какво харесват и искат жените (когато твърде често и ние сами не знаем, да си го кажем честно), а и целия механизъм, по който се осъществяват прищевките и предпочитанията им.
Ти да не си магьосник!?

Флъф добре го е казала.
Не съм съгласна обаче с Търговеца изцяло. Връзка м/у бащите и гаджетата има (респективно и за майките...), само че не в контекста на това да пренасяш всевъзможни проблеми с противоположния пол и какви ли не девиации в/у родителите. Човек се учи на социални роли първо от семейството. В този смисъл ролята на мъжа се определя от наличния актьор в ранните години, когато се трупат първосигнални впечатления. Важи и за 2-мата родители. Изразът за първите седем години не е случаен. Досега не познавам човек (нито мъж, нито жена), който да смята, че елементарен жест като да направиш път на жена на вратата примерно, е естествен, без да го е видял вкъщи. Такива детайли правят впечатление точно когато се разминават много явно с бащината/майчината фигура. Това изобщо не значи, че гаджето трябва да наподобява родител, независимо за кой пол говорим.
За мамините синчета няма да се впускам в обяснения, 'щото от това може да излезе "Война и мир".
Просто семейството не е единствения фактор, който гради вкусовете ни по отношение на всичко.
Джеймс, много амбициозно го даваш.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
inc,
По начина, по който си го формулирала, не мога да не се съглася с теб.
Особено права си за нещата, които правят впечатление, когато не си ги видял у дома и не си свикнал с тях като нормално поведение. Веднага се сещам за примери от собствения си опит - и си е точно така. 
По начина, по който си го формулирала, не мога да не се съглася с теб.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
а когато ставш грубиян въпреки примерите с които си израстнал?
съдя по себе си, обществото ни сее разврат упадък на ценности, а на много малко хора им прави впечетление
съдя по себе си, обществото ни сее разврат упадък на ценности, а на много малко хора им прави впечетление
My will be done!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Това е друга тема и за да не се отклонявам много от настоящата, ще ти кажа само, че си зависи единствено от тебе. Да, вярно е, че животът е такъв и такъв, но обществото не може да ти служи за извинение. Иначе става малко като: "аз не исках да ти изневерявам, ама тя като ме натисна и 'де ще ходя..." Ми вкъщи ще ходиш, как къде. Сам.
Тези неща са въпрос на избор, преценка и възможност за отсяване на нещата. Пак мога да дам личен пример, но силно се съмнявам, че някой се интересува.
Тук става дума по-скоро дали, ако общуваш с някое момиче, ти правят впечатление детайли в поведението му, които са присъщи за майка ти, например. Или, респективно, отсъствието им. Сега като се замисля, може би е добре мъж да даде пример в тази насока, аз се сещам само за примери, свързани с мъжете край мен (по очевидни причини) - "кавалерски" жестове, начин на изразяване, честа употреба на по-вулгарни думи, отношение към парите... Ей сега четох в бг-мамма за един, дето щял да заминава на ски, като оставя жена си с две малки деца и без кола посред зима. Дали няма да ми направи впечатление, ако след време моят човек реши да ми погоди този номер, при условие, че в семейството, в което съм израснала, това е било (леко) немислимо?
Inc наистина е много права - сега си давам сметка, че нерядко съм си казвала "татко това никога не би го направил" (независимо дали става дума за + или - неща).
Тук става дума по-скоро дали, ако общуваш с някое момиче, ти правят впечатление детайли в поведението му, които са присъщи за майка ти, например. Или, респективно, отсъствието им. Сега като се замисля, може би е добре мъж да даде пример в тази насока, аз се сещам само за примери, свързани с мъжете край мен (по очевидни причини) - "кавалерски" жестове, начин на изразяване, честа употреба на по-вулгарни думи, отношение към парите... Ей сега четох в бг-мамма за един, дето щял да заминава на ски, като оставя жена си с две малки деца и без кола посред зима. Дали няма да ми направи впечатление, ако след време моят човек реши да ми погоди този номер, при условие, че в семейството, в което съм израснала, това е било (леко) немислимо?
Inc наистина е много права - сега си давам сметка, че нерядко съм си казвала "татко това никога не би го направил" (независимо дали става дума за + или - неща).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
дядо ми: "ако можеш да си го окача на пирон в кухнята, за да си спокойна, щях, след като обаче не мога, не мога да ти гарантирам"
и преди някой да обвини дядо ми в разврат, и да трябва да го убивам, за да могат да се разберат лично, това е чувство за хумор
и преди някой да обвини дядо ми в разврат, и да трябва да го убивам, за да могат да се разберат лично, това е чувство за хумор
My will be done!!!