Злодеи посегнаха на студент от „Призив”
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: Злодеи посегнаха на студент от „Призив”
@Ураган
Тоя бацее... мнооо може да носи на бой. Добре охранен комуняга.
Тоя бацее... мнооо може да носи на бой. Добре охранен комуняга.

- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Сериозно се притеснявам за хората, които посещават Индимедия и Алтермедия с цел, различна от развлекателната... 
и кво излиза човека се насвяткал пребил се по стълбите и решил да ни занимава с глупости
благодарим
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Ако обичате въздържайте се от груби нарицателни имена (сланини, прасета и пр.), защото това е най-смешното, с което можете да си "докажете твърденията". Факт е - малоумници бият човек, който има различни убеждения от тях самите. Комунисти или не, фашисти или не - неприятно е, когато се стига до физическа саморазправа. Да не кажа - безсмислено. Има политика за тия неща. Който е най-добър да се проявява там.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ами те (от Призив), твърдят, че е заплашван многократно.
Сигурна съм, че доказателства има и съм сигурна, че фашистите не са невинни котенца, както сам се опитваш да ги изкараш
.
Сигурна съм, че доказателства има и съм сигурна, че фашистите не са невинни котенца, както сам се опитваш да ги изкараш
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Може и да си прав, но смятам, че няма смисъл да обиждаш хората, каквито и да са политическите им убеждения. Явно не разбирам. Явно хуманноста е табу в политикатаУраган написа:Ти на всичко или им вярваш?
Като твърдят и клеветят друга група хора е хубаво да си покажат и доказателствата. Колкото,
аз съм сигурен, че ти си свидетелка, че и мен заплашваха и какво от това? В интернет всякой си говори каквото иска
- prizivzaborba
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Борис помоли да публикуваме нещо от негово име, тъй като той е запознат с писанията в този форум:
Понякога изпитвам гнус от хората в този университет. После се сещам, че има и хора като Борис и отново се опитвам да разбера околните без да ги съдя. За съжаление от горните писания мога само да се погнуся.Всеки е в правото си да се съмнява в моята честност (особено, ако не ме познава лично).
Единственото, което мога да кажа към момента, е, че ще направя всичко възможно да бъде изяснена цялата истина по случая.
Благодаря на всички колеги, които ме подкрепят. Благодаря за доверието.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
То на Юргана не трябва да му се обръща внимание, спокойно.prizivzaborba написа:Борис помоли да публикуваме нещо от негово име, тъй като той е запознат с писанията в този форум:
Понякога изпитвам гнус от хората в този университет. После се сещам, че има и хора като Борис и отново се опитвам да разбера околните без да ги съдя. За съжаление от горните писания мога само да се погнуся.Всеки е в правото си да се съмнява в моята честност (особено, ако не ме познава лично).
Единственото, което мога да кажа към момента, е, че ще направя всичко възможно да бъде изяснена цялата истина по случая.
Благодаря на всички колеги, които ме подкрепят. Благодаря за доверието.
Те алтермедия са като глас в пустиня за радост.
The names of the future are stamping of impatience.
За да изяснени цялата истина, по-добре ще е да започне от това, кой е бил човекът, когото той е познавал от нападателите си, за да се влее малко доза истинност в думите му. Ама по тези въпроси май ще си замълчи като комунист на разпит. 
Knights of the Cross
-
free education
- В началото бе словото
- Специалност: Магистър
- Курс: пети
Като гледам мнението ви колеги. Май повече прилича на модна секция, отколкото на мнения на хора с някаква гражданска позиция. Ректорът трябва да въведе изискване за тегло, начин на обличане и външен вид. Все пак не можем всички да сме лъскави.
Трудно ми е да отсея точната гледна точка, за или против прибиването на студенти от Софийския университет.
Времето на рошавите студенти с убеждения отмина, дойде ред на модните експонати. Направо се учудвам колеги как някой от вас ще се навре в някой прашен архив, за да извади нещо на бял свят.
И аз се чудя защо липсват специалисти, а то било, защото прическата е по важна, теглото, за какъв научен потенциал говорим.
Трудно ми е да отсея точната гледна точка, за или против прибиването на студенти от Софийския университет.
Времето на рошавите студенти с убеждения отмина, дойде ред на модните експонати. Направо се учудвам колеги как някой от вас ще се навре в някой прашен архив, за да извади нещо на бял свят.
И аз се чудя защо липсват специалисти, а то било, защото прическата е по важна, теглото, за какъв научен потенциал говорим.
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Тези АГРЕСОРИ за мене са или наркомани (100%) или някой хулиганчета с качулки на главата. Люленски наркозависими. Жив и здрав да е .
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Тоя патос леко излишен идва, струва ми се. Може и да е защото наскоро трябваше да пиша едни работи по "Животинската ферма", не знам...prizivzaborba написа: Понякога изпитвам гнус от хората в този университет. После се сещам, че има и хора като Борис и отново се опитвам да разбера околните без да ги съдя. За съжаление от горните писания мога само да се погнуся.
Иначе, това да съдиш за човек по това как изглежда и, в частност, колко е дебел верно е особено хитро...
Никакви политически, идеологически, расови или религиозни различия не оправдават употребата на насилие, за да се наложи мнение. Дано Борис се оправи, колкото се може по-бързо. Познавайки го, смея да твърдя, че честен, отдаден и трудолюбив човек.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Пак Леци - Цеца на нов гласHrisko написа:Тези АГРЕСОРИ за мене са или наркомани (100%) или някой хулиганчета с качулки на главата. Люленски наркозависими. Жив и здрав да е .
Иначе да - принципно от люленските наркомани може да се очаква такова нещо, но не е доказано конкретните такива ли са били. Клеветиш ги без доказателства
А да обидиш някой на люленски лефскар... без да е такъв
Това значи обиждаш майка му, баща му, сестра му

-
free education
- В началото бе словото
- Специалност: Магистър
- Курс: пети
Все пак това е Форумът на Софийския Университет, няма как да пиша по друг начин освен по този.
Софийския винаги е бил място обединяващо хора с различни убеждения. Като казвам винаги нямам предвид сега. Сега е сборище от хвърчащи безмислени елементи като Ураган или Бeтон. Все пак трудно можеш да убедиш някой, че е нужно да се бориш и да бъдеш бит ако имаш убеждения на които държиш, спрямо хора, чието убежедение е суетата на външния вид. Колкото до мързела, той е напълно непознат за Борис, той си е такъв, така си изглежда.
"придобито чрез прилежен мързел и обстойно хранене". Не се очудвам, че мнението ти е такова. Обикновено човек с определено мнение първо изхожда от себе си, така че външните белези са повече твоя посока на мислене(подготвихте ли прическата за вечерта). Все пак трудно може да се поддържа хубава линия, докато ходиш да протестираш или да раздаваш листовки на колеги, които после се събират от кошчето, непрочетени. Виждаш ли той трудно би подвил крак, докато при вас най-вероятно това ще се случи след петата водка(избирайте само заведения, в които алкохола е на половин цена). И най-много се учудвам на колегите, които са решили да споделят случилото се в този форум, явно някой е сгрешил, че тук може да намери подкрепа. Искрено ви съжалявам колеги, защото този човек могат да го бият, защото вярва в нещо, а вас.... защото (най-вероятно) сте се освинили (препили) в някой бардак на Студентски град (за дрехите, избирайте само немачкащи се материи, така направо от бара, може да отидете на лекции).
Софийския винаги е бил място обединяващо хора с различни убеждения. Като казвам винаги нямам предвид сега. Сега е сборище от хвърчащи безмислени елементи като Ураган или Бeтон. Все пак трудно можеш да убедиш някой, че е нужно да се бориш и да бъдеш бит ако имаш убеждения на които държиш, спрямо хора, чието убежедение е суетата на външния вид. Колкото до мързела, той е напълно непознат за Борис, той си е такъв, така си изглежда.
"придобито чрез прилежен мързел и обстойно хранене". Не се очудвам, че мнението ти е такова. Обикновено човек с определено мнение първо изхожда от себе си, така че външните белези са повече твоя посока на мислене(подготвихте ли прическата за вечерта). Все пак трудно може да се поддържа хубава линия, докато ходиш да протестираш или да раздаваш листовки на колеги, които после се събират от кошчето, непрочетени. Виждаш ли той трудно би подвил крак, докато при вас най-вероятно това ще се случи след петата водка(избирайте само заведения, в които алкохола е на половин цена). И най-много се учудвам на колегите, които са решили да споделят случилото се в този форум, явно някой е сгрешил, че тук може да намери подкрепа. Искрено ви съжалявам колеги, защото този човек могат да го бият, защото вярва в нещо, а вас.... защото (най-вероятно) сте се освинили (препили) в някой бардак на Студентски град (за дрехите, избирайте само немачкащи се материи, така направо от бара, може да отидете на лекции).