Hrisko написа:Да не би предишното правителство както и останалите да са направили нещо ? Напротив бюджета за 2009 година е бил източен още февруари и е бил поправян около стотина пъти. Пенсионерите веднага рипнаха "Какво направи Бойко"? Чакай бе бабо какво искаш да направи Бат Бойко за 3 месеца ? Този Батко ти Бойко си взе колко милиона от частните банки който Станишев тоя руски агент на КГБ даде на българските банки да работят с парите от хазната когато кризата почна да хваща и нас.
Кога са били давани пари от хазната на търговски банки? Това беше идея на гуруто Дянков и добре, че излезе експерт от БНБ да му обясни, че това е недопустимо и лишено от логика. Но Дянков откъде да знае.
Да не би тройната коалиция да хванеше "Наглите" ? Абсурд ако ще и атомна бомба да пуснат все тая. Както и ред други неща който ГЕРБ направи за България.
Тия акции с наглите са толкова смехотворни, че само наивно дете би им повярвало. То просто беше пълен фарс. Разви се на принципа новина - следене на отзвук в обществото - обществото не вярва - нова новина ... и т.н.
И още един пресен случай. Вчера когато Премиера отиде при стачкуващите гръцки фермери и ги помоли да махнат тракторите , че това е зле за икономиката на България. Кой друг Премиер ще направи такова нещо. Така че както каза Бойко "Моето управление ще се усети в края на първият ми мандат"

Всеки премиер, които бъде помолен да се яви(защото гръцките фермери искаха да говорят с Борисов) би трябвало да го направи. Не е сложно, нито пък отнема време от следобедния мач/фитнес когато се движиш с хеликоптер. А аз управлението на Борисов го усетих още 3-я ден, като ме прецакаха. Сега след 6 месеца имам чувството, че ще разбера какво е да живееш в комунизма, но единствено с лошите му черти. За мен тази държава става полицейска и при положение, че всички знаем какви са полицайте това е доста вредно за обществото. Не ми се мисли как ще го избутаме тоя кабинет.