Новото правителство

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

Какъв да бъде съставът на новото правителство?

Само от ГЕРБ
33
42%
ГЕРБ и Синята коалиция
9
12%
ГЕРБ и РЗС
0
Няма гласували
ГЕРБ, Синята коалиция и РЗС
3
4%
ГЕРБ и Атака
14
18%
ГЕРБ и БСП
3
4%
"кво ме..."
16
21%

Общо гласове: 78

Аватар
Tommy
Плиний Стари

Re: Новото правителство

Мнение от Tommy »

Това, което ти наричаш мрънкане, е всъщност желание да бъдат разследвани престъпленията на предишния кабинет. Това, че БСП и ДПС са в опозиция, далеч не е достатъчно, при положение, че на Доган сараите му все още са непокътнати.
А кое от желанието на повечето избиратели (повечето, защото това беше все пак основно обещание на ГЕРБ) отговорните за краха да си получат заслуженото наричаш глупост? Прилагането на закона ли е глупост? :lol:

Колкото до последната дупка, мисля, че една друга партия, точно от миналия кабинет, се оказа на тези избори последна дупка на кавала... :lol:
Knights of the Cross
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Тя че се оказа, оказа се, ама поне фъфлещите й лидери не реват на всяко интервю по телевизията, как някой окрал държавата. Божидар Димитров, Божидар Димитров, Божидар Димитров, Божидар Димитров, Божидар Димитров, Божидар Димитров, Божидар Димитров, Божидар Димитров... Сега Плугчиева, Плугчиева, Плугчиева, Плугчиева, Плугчиева, Плугчиева, Плугчиева, Плугчиева... Аман от реване бе. На всяко изказване трябва да нахрани някой. Все едно не ги знаем ваш'те, какви миндили са.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Сигнализирането за нередност не е точно "реване", а лидерите на партията, на която ти сипматизираш, не могат да излязат и да започнат да критикуват, просто защото бяха част от върхушката.
Като ги "знаете нашите", да бяхте извадили всичките тези години нещо срещу тях, вместо само да сипете празни приказки. :lol:
Knights of the Cross
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Да не би предишното правителство както и останалите да са направили нещо ? Напротив бюджета за 2009 година е бил източен още февруари и е бил поправян около стотина пъти. Пенсионерите веднага рипнаха "Какво направи Бойко"? Чакай бе бабо какво искаш да направи Бат Бойко за 3 месеца ? Този Батко ти Бойко си взе колко милиона от частните банки който Станишев тоя руски агент на КГБ даде на българските банки да работят с парите от хазната когато кризата почна да хваща и нас. Да не би тройната коалиция да хванеше "Наглите" ? Абсурд ако ще и атомна бомба да пуснат все тая. Както и ред други неща който ГЕРБ направи за България. И още един пресен случай. Вчера когато Премиера отиде при стачкуващите гръцки фермери и ги помоли да махнат тракторите , че това е зле за икономиката на България. Кой друг Премиер ще направи такова нещо. Така че както каза Бойко "Моето управление ще се усети в края на първият ми мандат" :)
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Опасявам се, че поне за това последното е бил прав.
Knights of the Cross
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Tommy, НДСВ никога не са разчитали на компрометиране на чуждите партии за разлика от СК, които непрекъснато се опитват да натрапят елементарното противопоставяне сини-червени, защото това им е единствения шанс да мобилизират електорат.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

ники написа:Tommy, НДСВ никога не са разчитали на компрометиране на чуждите партии за разлика от СК, които непрекъснато се опитват да натрапят елементарното противопоставяне сини-червени, защото това им е единствения шанс да мобилизират електорат.
Спомни си 2001г. и си помисли пак.
Колкото до политическото противопоставяне на сини и червени, то не се създава изкуствено с цел компрометиране и мобилизиране на електорат, защото то е напълно естествена опозиция ляво-дясно. Изкуствени са тези противопоставяния, които се създадоха едва по-късно, като това център-дясно.
Knights of the Cross
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Tommy, какво да си спомня? Аз съм бил на 12 години и странно, но не стъм преглеждал политическата хроника. А противопоставянето ляво-дясно не е съвсем точно за България. Всеки, който се интересува, може да видим колко е лява политиката на БСП и колко е дясна на СК. Важното е, че СК обичат да ги припознават като враг на БСП и в никакъв случай не искат да допуснат преодоляването на този направо комплекс "синьо-червено". И ако в самото начало на НДСВ настроенията са били такива, то те вече не са и то от известно време.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Е, след като не си, разбирам защо са тези погрешни впечатления.
Политиката на БСП не е лява, но това са левите в България. А кое по-точно не е дясното на политиката на сините?
СК не просто иска да бъде припознавана като противник на червените, те заявяват че БСП е техният основен политически опонент, което е цялостна позиция, а не просто площаден лозунг.
Да, от известно време нещата в НДСВ не са такива, просто защото нямаше срещу кого да скачат - те заработиха и с БСП, и с ДПС, въпреки че твърдяха точно обратното. Ама ти сигурно и това не помниш - как дядо Мони твърдо заявяваше, че няма да начин да формират коалиция с тях. Още повече, те бяха единствената партия, която получи добро наследство при стъпването си във власт, което в голяма степен помогна на кабинета им да не причини сериозни сътресения през първите четири години.
Knights of the Cross
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Дядо ти Мони вече се оттегли от лидерския пост както занеш. Някои стари муцуни не смятат да го дават.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Да, "Национално движение Симеон Втори" без Симеон Втори - голям майтап беше.
Не смятат да дават кое?
Knights of the Cross
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Абе, важното е, че човекът реагира адекватно на политическата ситуация. Щом не е желан, тръгва си. Не е като Иван Костов.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Разликата е, че Костов е желан от избирателите на ДСБ. Гарантирам. :)
Knights of the Cross
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Tommy написа:Да, "Национално движение Симеон Втори" без Симеон Втори - голям майтап беше.
Не смятат да дават кое?
Е те вече не се казват така. Чакай, да проверя в сайта им...

Да, даже в устава се казват “НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СТАБИЛНОСТ И ВЪЗХОД”

:lol:

ПП: Костов и аз бих го приветствал във властта, без да съм върл ДСБ-ар. ;)
Аватар
blz
Да живей словото
Специалност: Икономика с англ.
Курс: четвърти

Мнение от blz »

Hrisko написа:Да не би предишното правителство както и останалите да са направили нещо ? Напротив бюджета за 2009 година е бил източен още февруари и е бил поправян около стотина пъти. Пенсионерите веднага рипнаха "Какво направи Бойко"? Чакай бе бабо какво искаш да направи Бат Бойко за 3 месеца ? Този Батко ти Бойко си взе колко милиона от частните банки който Станишев тоя руски агент на КГБ даде на българските банки да работят с парите от хазната когато кризата почна да хваща и нас.
Кога са били давани пари от хазната на търговски банки? Това беше идея на гуруто Дянков и добре, че излезе експерт от БНБ да му обясни, че това е недопустимо и лишено от логика. Но Дянков откъде да знае.
Да не би тройната коалиция да хванеше "Наглите" ? Абсурд ако ще и атомна бомба да пуснат все тая. Както и ред други неща който ГЕРБ направи за България.
Тия акции с наглите са толкова смехотворни, че само наивно дете би им повярвало. То просто беше пълен фарс. Разви се на принципа новина - следене на отзвук в обществото - обществото не вярва - нова новина ... и т.н.
И още един пресен случай. Вчера когато Премиера отиде при стачкуващите гръцки фермери и ги помоли да махнат тракторите , че това е зле за икономиката на България. Кой друг Премиер ще направи такова нещо. Така че както каза Бойко "Моето управление ще се усети в края на първият ми мандат" :)
Всеки премиер, които бъде помолен да се яви(защото гръцките фермери искаха да говорят с Борисов) би трябвало да го направи. Не е сложно, нито пък отнема време от следобедния мач/фитнес когато се движиш с хеликоптер. А аз управлението на Борисов го усетих още 3-я ден, като ме прецакаха. Сега след 6 месеца имам чувството, че ще разбера какво е да живееш в комунизма, но единствено с лошите му черти. За мен тази държава става полицейска и при положение, че всички знаем какви са полицайте това е доста вредно за обществото. Не ми се мисли как ще го избутаме тоя кабинет.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Публикувай отговор

Обратно към “България”