Право първи курс 2009-2010г
- Bushmen
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Право първи курс 2009-2010г
Моят съвет е да не ги споменавате като "Важните членове от Търновската конституция са:..."
Токушев ще бъде тежко саркастичен 
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
А иначе може да включиш и 79 за свободата на печата и липсата на цензура.
И 61 ( щом още тогава са смятали, че ще ни "прави чест" ) - в Княжеството няма роби. Всеки стъпил на българска територия става свободен.
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
To това лично ми беше страшно смешно за робите..и естествено, пак заемка от Гръцката, мисля..: ) Много сме били зле, много.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
"Който стъпи на българска земя, свободен става"
Май нещо подобно беше...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- _sonrisa_
- Флъдзила
Че що пък да е смешно бе
смисъл формулировката - да, определено
ма като принцип си е наистина повод за гордост 
Абе тестовете при ас. Цекова си бяха елементарни.След като и за двата я имам общо 3 часа учене - я не а оценките са 5.60 и 5.00.Пък и нямаше нито един забиващ въпрос.Имаше някои особености и подробности, ма нещо чак толкова двусмислено и завъртяно нямаше. 
А за ТК - за да сте по-сигурни я знайте наизуст...
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Хм, я кажете две изречения по последната част на 20 въпрос от конспекта по МО: "Политическа и юридическа отговорност на лицата, които вземат външнополитическите решения" 
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Batbayan написа:Абе тестовете при ас. Цекова си бяха елементарни.След като и за двата я имам общо 3 часа учене - я не а оценките са 5.60 и 5.00.Пък и нямаше нито един забиващ въпрос.Имаше някои особености и подробности, ма нещо чак толкова двусмислено и завъртяно нямаше.
То май колкото по-малко си чел,толкова по-добре ще се справиш на теста!Пример-след старателен прочит на главата за новобългарското облигационно право знаех отлично,че ЗЗД е взаимстван от Френския кодекс,който от своя страна е основан на Италианския....В теста имаше същия въпрос с възможен отговор и Франция,и Италия! Яд ме беше не че се колебая между два отговора,а в това,че знаех за какво става въпрос,но въпреки това не можех да отговоря..Така и не научих всъщност кой е верния отговор според теста
- _sonrisa_
- Флъдзила
Италианският е верният отг
Свтльо - на тебе в skype
Свтльо - на тебе в skype
Пантев тази година дали пак ще даде въпрос,върху който е акцентирал на лекциите или няма да имаме тази чест 
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
Колега,няма как да не отбележа,че сте допуснали грешка-Италианския еRA[sgB] написа:Batbayan написа:Абе тестовете при ас. Цекова си бяха елементарни.След като и за двата я имам общо 3 часа учене - я не а оценките са 5.60 и 5.00.Пък и нямаше нито един забиващ въпрос.Имаше някои особености и подробности, ма нещо чак толкова двусмислено и завъртяно нямаше.
То май колкото по-малко си чел,толкова по-добре ще се справиш на теста!Пример-след старателен прочит на главата за новобългарското облигационно право знаех отлично,че ЗЗД е взаимстван от Френския кодекс,който от своя страна е основан на Италианския....В теста имаше същия въпрос с възможен отговор и Франция,и Италия! Яд ме беше не че се колебая между два отговора,а в това,че знаех за какво става въпрос,но въпреки това не можех да отговоря..Така и не научих всъщност кой е верния отговор според теста
Последно промяна от Jack Skull на 22 Яну 2010, 22:20, променено общо 1 път.
May I eat your eyes?
- _sonrisa_
- Флъдзила
пише се Заимствам.. няма В в тая дума - Цекова направо ме побъркваше като го казваше все грешно 
Последно промяна от _sonrisa_ на 22 Яну 2010, 22:42, променено общо 1 път.
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
шанс-пропуснала си да кажеш, че липсва пълен член,накълви пак текста за да си сиг че няма други грешки_sonrisa_ написа:пише се Заимствам.. няма В в тая дума - Цекова нарпаво ме побуркваше като го казваше все грешно
May I eat your eyes?
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Даа,вярно,тази седмица се пренесох на първия учебник и това ми бе достатъчно за да стане кашаJack Skull написа:Колега,няма как да не отбележа,че сте допуснали грешка-Италианския е взаимстван от Френския-с историческата последователност се обяснява и отговораRA[sgB] написа:Batbayan написа:Абе тестовете при ас. Цекова си бяха елементарни.След като и за двата я имам общо 3 часа учене - я не а оценките са 5.60 и 5.00.Пък и нямаше нито един забиващ въпрос.Имаше някои особености и подробности, ма нещо чак толкова двусмислено и завъртяно нямаше.
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
така си е лошото е че токушев явно ги изисква тези неща и по тоя повод успех колегиRA[sgB] написа:Даа,вярно,тази седмица се пренесох на първия учебник и това ми бе достатъчно за да стане кашаJack Skull написа:Колега,няма как да не отбележа,че сте допуснали грешка-Италианския е взаимстван от Френския-с историческата последователност се обяснява и отговораRA[sgB] написа:Batbayan написа:Абе тестовете при ас. Цекова си бяха елементарни.След като и за двата я имам общо 3 часа учене - я не а оценките са 5.60 и 5.00.Пък и нямаше нито един забиващ въпрос.Имаше някои особености и подробности, ма нещо чак толкова двусмислено и завъртяно нямаше.
То май колкото по-малко си чел,толкова по-добре ще се справиш на теста!Пример-след старателен прочит на главата за новобългарското облигационно право знаех отлично,че ЗЗД е взаимстван от Френския кодекс,който от своя страна е основан на Италианския....В теста имаше същия въпрос с възможен отговор и Франция,и Италия! Яд ме беше не че се колебая между два отговора,а в това,че знаех за какво става въпрос,но въпреки това не можех да отговоря..Така и не научих всъщност кой е верния отговор според тестаНо така или иначе въпросът е отвратително зададен!
May I eat your eyes?