Кой беше последният филм който гледа ...?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Кой беше последният филм който гледа ...?

Мнение от Мила »

Blood Countess написа:"The vampire's assistant". Все си мислех, че от "Здрач"-овете по - тъп филм няма да излезе, но съм се лъгала жестоко *въздъх*! Едвам го изтърпях наполовина... :|

Е то от толкоз тъпа книга, НИКОЙ не би могъл да направи хубав филм.

Аз си дръпнах 6те части на Фантагиро, за да открия, че нямат субтитри. Помощ! (може и на английски или немски)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Vaskes, :lol: . Не я знаех тая реклама, но е мнооооого добра. Те наистина говорят така. :lol:

Мила, ако си сваляла от Замунда, то си пише, че няма субтитри към файловете. Аз ще го тегля след сесията, щото в момента хич не ми е до сериали, пък било то и мини-такива. Обаче много ми се иска да си го припомня. :P
Сега погледнах в Ютюб, има ги качени на части с дублаж на английски и субтитри на холандски (ако се ориентирам правилно, де). Аз обаче ще го мъча на италиански - тъпо, но упорито.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

"St. Trinian's"
И още не мога да реша дали беше по-скоро тъп, или по-скоро смешен. Знам само, че беше просто отвратително смешен - сглобен някак от различни гигове, точно като любимите ми ситуационни комедии. Като добавим и Рупърт Евърет, който играе две роли (в едната от които е жена, влюбена в героя на Колин Фърт), самият Колин Фърт (с чиито герои в други филми се будалкат през цялото време - включили са "сцената с мократа риза" от "Гордост и предразсъдъци", кучето на героинята на Евърет се казва Дарси, а когато ученичките виждат картината, покрай която направиха "Момичето с перлената обеца", едната казва: "Oh, you can so see why Colin Firth wanted to shag her..." И в тоя момент вече бях почти на земята от смях), плюс още няколко много познати лица (Миша Бартън, Стивън Фрай и др)...
Безобразно смешен филм, не знам как съм го пропуснала. Даже щях да пускам скрийншот - първо дават дечурлигата как стрелят по керамични патета, уж за да се учат да си контролират гнева, а няколко минути по-късно виждаш как във фонтанчето в двора плува патенцето - първо тялото, зад него главата и накрая - опашката. И не се акцентира на това, ами минава просто като част от "сценографията".
Наистина, ако гледаш не толкова какво става, а в каква обстановка става, може да се разсипеш от смях. Нещо като "Смотаняци", това ми е най-близката асоциация.

Много як филм, ако имате време за губене, не се колебайте. :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha: Ама се смятайте за предупредени - "леко" идиотски е. :JC_doubleup:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

"Сделката на Д-р Парнасъс" - уникален филм. Направо шедьовър. Получих нещо като астматичен пристъп след него, но си заслужаваше!

Гледайте го! Нямаш и следа от разводнени, блудкави, комерсиални теми, каквито напоследък има в киното...

Препоръчвам с две ръце, два крака и.... ако имах и друго :mrgreen: .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Сделката на доктор Парнасъс - страхотен, оригинален, уникален, направен с вкус и въображение въпреки доста скучните първи 30 минути. Особено сцената с танца на фона на парчетата от огледало беше гениална.

Жалко за Хийт. :?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

camel написа:Сделката на доктор Парнасъс - страхотен, оригинален, уникален, направен с вкус и въображение въпреки доста скучните първи 30 минути. Особено сцената с танца на фона на парчетата от огледало беше гениална.

Хареса ти, нали??? :cheers: УНИКАЛЕН! Като излезе в нета ще го гледам пак със сигурност.... Няколко пъти :bounce: :bounce: :bounce:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Вчера гледах другаря Шерлок и ми хареса.

Имаше ги типичните Ричи моменти.Не е гениален или специален, но беше ненатоварващ и приятен за завършек на деня.

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Мнение от Green`L.K. »

allshallperish написа:
camel написа:Сделката на доктор Парнасъс - страхотен, оригинален, уникален, направен с вкус и въображение въпреки доста скучните първи 30 минути. Особено сцената с танца на фона на парчетата от огледало беше гениална.

Хареса ти, нали??? :cheers: УНИКАЛЕН! Като излезе в нета ще го гледам пак със сигурност.... Няколко пъти :bounce: :bounce: :bounce:
И на мен много ми хареса... Гледах го снощи, но като видях Хийт обесен в началото ми стана супер кофти :( Страхотна роля, дори и незавършена... И Деп, и Лоу и Фаръл бяха забележими... Наистина супер уникален филм... :)
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Pandorum .. не ме грабна особено .. чух че го сравнявали с пришелеца .. доста има докато го стигне .. ама като да убиеш 2ч става :roll:
Изображение
Аватар
Azul
От дъжд на вятър

Мнение от Azul »

Мементо.... за кой ли път :)
Изображение

The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Аватар
Kose Bose
Драскач
Специалност: Молекулярна биология
Курс: първи

Мнение от Kose Bose »

Pan's Labyrinth ("Лабиринтът на сатира"). Странна смесица между брутален реализъм и приказка. В мен предизвика дори сълзи, което си е постижение. Музиката също е прекрасна... хареса ми.
- Пустинята е хубава - каза малкият принц, - защото крие някъде кладенец...
~~~~
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Kose Bose написа:Pan's Labyrinth ("Лабиринтът на сатира"). Странна смесица между брутален реализъм и приказка. В мен предизвика дори сълзи, което си е постижение. Музиката също е прекрасна... хареса ми.
Хаха. Гледах го преди 2год (ако е тоя който си мисля)... Да си кажа честно, прекалено нереалистично ми се видя всичко :) .
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

The Blind Side

Прекрасен филм, заслужава си всички награди и похвали. Много позитивен и хубаво направен, без да напуска ограниченията на доброто старо US кино. Можеше обаче да е едно петнайсетина минути по-кратък. Не съм калена с индийски филми, та да не впечатлявам от продукции, продължаващи над 2 часа. :wink:

Обаче наистина е много, много хубав. Препоръчвам го!

* И 'лапето е страхотно, а на Сандра Бълок русото й отива. Хареса ми да я видя в роля, различна от романтичните комедии с Хю Грант, например.
В края на ноември
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

С МОИТЕ субтитри ли го гледа? :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Шерлок Холмс - горе-долу не ми хареса.
Заключено

Обратно към “Други”