Аха. А за фрак и цилиндър кой ще събира пари? М?Jamesmagno написа:Аз имам предложение, свързано с историята или по-скоро импресията, която много ми хареса: да я осъществимА за роклята, ако трябва, ще съберем пари всички, защото, ако ние не сме в костюми, ти задължително трябва да си с точно тази рокля
Размисли и страсти с Kose Bose
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: Размисли и страсти с Kose Bose
Разкажи за игрите, които си играла като малка. Кои продължаваш да играеш и до днес? Сега, като си по-голяма, на какво си играеш?

Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Митак, ти осъзнаваше ли свойството и значението на онова, което вършиш, докато пишеше обидното мнение? 
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
Кристо, Митко (и към двамата, превантивно) не ми създавайте работа, за да не ви заключа темите.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kose Bose
- Драскач
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: първи
Продължение на историята от стр.4
...
Когато влизам в заведението, Данчо кавалерски скача от стола си, за да ми помогне да сваля палтото. Позволявам му, защото не забелязвам, че държи нож в ръката си. Поваля ме на земята и безмилостно забива острието в гърдите ми. Момчетата гледат безучастно - винаги са знаели, че той ще го направи... Само един непознат господин от съседната маса пита:
- Защо го направихте?
- Защото съм боец, уважаеми - отговори с нескрито задоволство Д.
...
Когато влизам в заведението, Данчо кавалерски скача от стола си, за да ми помогне да сваля палтото. Позволявам му, защото не забелязвам, че държи нож в ръката си. Поваля ме на земята и безмилостно забива острието в гърдите ми. Момчетата гледат безучастно - винаги са знаели, че той ще го направи... Само един непознат господин от съседната маса пита:
- Защо го направихте?
Темата отново е отключена. По молба на Косе Босе една част от мненията бяха изтрити. Придържайте се към добрия тон!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Ще се цитирам: ЛУД! НИ! ЦА!Kose Bose написа:Продължение на историята от стр.4
...
- Защо го направихте?
- Kose Bose
- Драскач
Lord написа:Разкажи за игрите, които си играла като малка. Кои продължаваш да играеш и до днес? Сега, като си по-голяма, на какво си играеш?
Като всички момиченца - играех с каките на Барби и бебета, които разкарвахме из село в бебешки колички. Правехме представления, за които дори изпращахме покани из селото и бабите се събираха да ни гледат. Няколко пъти дори кметицата ни позволи да използваме залата в читалището. Още не мога да повярвам.Явно толкова нищо не се е случвало в селцето, че ние сме се явявали организатори на културния му живот. Правехме си "къщи" от камъни и боклуци, ходехме на пикник, джапахме в реката, играехме на дама... обикновени неща. Аз и тогава си бях толкова сръдлива, колкото съм сега и често си тръгвах. Забавлявах си се сама - пеех на яретата "Аз съм Сънчо" и измислени от мен песнички на "руски", гонех кокошките по двора и ги учех да летят, като ги качвах по клоните и ги бутах оттам.
Винаги съм обичала да изследвам поведението им. Помня, че имах лекарски комплект, който наричах ветеринарен и преглеждах котката. Сега бих си играла на същите неща, стига да има с кого...
А за фрак и цилиндър кой ще събира пари? М?
А за ковчег?![]()
Kose Bose написа: гонех кокошките по двора и ги учех да летят, като ги качвах по клоните и ги бутах оттам.![]()
- Kose Bose
- Драскач
Разбира се!
Веднъж помислих, че съм убила едно пуйче така...
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
О, сподели наблюденията си!Kose Bose написа:гонех кокошките по двора... Винаги съм обичала да изследвам поведението им.
- Kose Bose
- Драскач
Много претенциозно съм прозвучала.Jamesmagno написа:О, сподели наблюденията си!Kose Bose написа:гонех кокошките по двора... Винаги съм обичала да изследвам поведението им.
Кокошките са дружелюбни и доверчиви същества. Толкова са симпатични, че ти се иска да ги ритнеш по перушинестото дупе - като възглавници. Това се прави само от любов. Подлагат се лесно на манипулация - коментирахме приспиването, а "насаждането" на кокошката, за да мъти става по сходен начин - слагат се яйца в специален полог със слама и птицата се натиска, за да легне върху тях. Изолира се от другите, за да не се разсейва и скоро започва да квачи - става майка. Най-ухажваната кокошка обикновено е плешива, поради грубите ласки на петела. Петелът пък се чувства най-добре, когато няма конкуренция. Ако петлите са два, то единият винаги е подтискан от по-силния и озлобява. Повече подробности около поведението им - в бъдещата ми книга "За обществото на домашните пернати".
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Как ще завърши утре миланското дерби?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Kose Bose
- Драскач
Не разбирам от ядрена физика!Norwegian Wood написа:Как ще завърши утре миланското дерби?
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Разкажи за живота си на село, но в други негови аспекти. Кое е селото ти и къде се намира? Аз си нямам. 
- Kose Bose
- Драскач
Като малка прекарвах летата си там. Малко село в Южна България с много турци в него, но си се разбирахме добре. Оценям този период от живота си като най-хубавия досега. Абсолютно безгрижие - обикаляхме селото и околностите по цели дни, ходехме боси и мърляви като циганчета. Не че баба не се опитваше да ни направи хора - ние със сестра ми не искахме. Дори косата не давах да ми реше и само се чудех къде да се дяна и какво да бъда. Дълго време мечтаех да бъда коза. Знам, че звучи несериозно и налудничаво, но в тази тема съм изключително откровена за всичко...Jamesmagno написа:Разкажи за живота си на село, но в други негови аспекти. Кое е селото ти и къде се намира? Аз си нямам.
Имаше един турчин, към 20-годишен, но с умствено изостване. Та той ме учеше на турски. Жалко, че вече нищо не помня.
Аз съм детенцето отзад.