Избихте го на ОФФ-топик! В този форум имаше няколко теми за зелените; изровете ги и ругайте зелените в тях. Тази тема тук е за обругаване на финансовата пирамида НБУ. Между другото, прави ми впечатление, че всички защитаващи НБУ в този форум, са от НБУ. Я, кажете: имали някой от СУ, който да се кефи на НБУ?
Zahariev написа:
Нека констатирам друг факт :
"-Здравей, аз съм Георги
- Аз съм Илина ..... каква кола караш?
- Не карам кола ... не ми трябва.
- Пфф.... ай чао

"
Не ми се случи на мен, но е също важен факт.
Иначе и в НБУ си преподават добри професори.
Захариев, надявам се че цитираш този случай, защото въпросната Илина (жалко за хубавото име) е студен'ка от НБУ. Аз съм имал още по-фрапиращи случаи. Веднъж имах злата участ да попадна на една маса със студен'ки по право от НБУ, които бяха дечица на разни съдии и прокурори. Всичките бяха толкова кухи лейки, че просто не може да се опише... Когато завършат, ако Красьо Черния не ги вземе у своя тефтер, просто не знам как ще оцелеят.
В НБУ наистина преподават добри професори, но това е по простата причина, че някои преподаватели от СУ, ходят да преподават и в НБУ, за да кърпят дупки в семейния си бюджет. Ако един професор има седмично 2 часа лекции и 2 часа упражнения (ако сам си ги води) в бакалавърския курс и още 4 часа спец-курсове (2 часа с бакалаври и 2 часа с магистри), това са му 8 часа седмично, което значи че има пре-достатъчно време да преподава и на други места (например в НБУ).
Сега Игнатов иска да забрани тази практика и да постави преподавателите в ситуация, в която ще трябва да избират между СУ и НБУ. Прави го с цел да унищожи СУ и да защити лобистките си интереси в НБУ. Обаче са му криви сметките...