Размисли и страсти с Kose Bose

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Kose Bose
Драскач
Специалност: Молекулярна биология
Курс: първи

Re: Размисли и страсти с Kose Bose

Мнение от Kose Bose »

Kristo написа:5. Имаш ли си гадже? Разкажи ни за него? ==> Не е форумец и както казах - не се познаваме. По почти-случайност разбрах името му и какво горе-долу учи. Ще запазя в тайна това, откъде го познавам, защото е.. лично. То бива всичко да си казвам, бива, ама чак пък толкоз! Но имам възможността да го срещам понякога, да получавам инфаркт и да придобивам цвят на домат (също както реагират 12-годишните момиченца). Имам основанието да смятам, че е забелязал това, защото ме поглежда тайнствено. Цялата ни "връзка" е изградена върху това. Мястото, на което го срещам също ми дава доста информация за вътрешния му свят. Виждам нещата така: аз ще му разказвам за устройството на различни същества, а той ще ги рисува. Ще рисува и мен... Ще се търкаляме по тревата. Такива неща. :lol:

6. Ако нямаш, кого от форона би си хванала? ==> направи списък на които мъжки форонци се сетиш, и сподели, какво би те привлякло във всеки един от тях, ако можеш направо направи и класация - Това ми се струва малко унизително. Как да ви хвана, като не ви познавам?! Приятни сте ми, чета си ви, ама.. що за въпрос? :blackeye:

7. Ако трябва да избираш между Отчаяните съпрузи {Норвегиън, Лорд, Джеймсваньо, ФФФ} с кого би излязла на романтична вечеря?==> Бих излязла на романтична вечеря с всеки един от тях, но тъй като живея лееко извън София, няма да има как да се прибера след вечерята. Да, да.. оправдания. Чудесни са момчетата. :D

8. Какво е мнението ти за наркотиците и хората, които ги употребяват? ==> защо ти е такова мнението - Защото всяка зависимост подсказва за някаква слабост, липса на равновесие, липса на интереси и мотивация. Зависимостта е болест, а болестта - слабост. Самоубийството, например, е висша степен на слабост.

9. Коя ти е любимата банда, от по-новите? (основани след 1999г) ==> а от известните? - Аз от неизвестните се затрудних, какво остава за известни? :lol: Повечето известни неща са ми неизвестни.

11. А какво мислиш за Прудънс? ==> защо не мислиш за Прудънс, какво ти е мнението за нея? - Аз наистина не мисля за нея. Няма "защото". Просто факт. И тя не мисли за мен.

12. Оцени в проценти силата на модераторската власт - като 0% е пълна анархия, а 100% е комунизъм
==> защо точно толкова процента си дала и как си изчисли - Получавам информацията от външни източници и разговарям с растенията. Те все още не ми отговарят.. предстои.

13. И сега, най-важния въпрос в темата - Какво е мнението ти за мен/Кристо/Аз?
==> а можеш ли да отговориш сериозно? - Не мога, защото наистина... не мога. Кристо си е Кристо. Той е навсякъде и оползотворява всяка тема. :albino:

ето това са насочващите въпроси, и детайлизацията.... Честито Благодаря!
- Пустинята е хубава - каза малкият принц, - защото крие някъде кладенец...
~~~~
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Kose Bose написа:
Kristo написа:5. Имаш ли си гадже? Разкажи ни за него? ==> Не е форумец и както казах - не се познаваме. По почти-случайност разбрах името му и какво горе-долу учи. Ще запазя в тайна това, откъде го познавам, защото е.. лично. То бива всичко да си казвам, бива, ама чак пък толкоз! Но имам възможността да го срещам понякога, да получавам инфаркт и да придобивам цвят на домат (също както реагират 12-годишните момиченца). Имам основанието да смятам, че е забелязал това, защото ме поглежда тайнствено. Цялата ни "връзка" е изградена върху това. Мястото, на което го срещам също ми дава доста информация за вътрешния му свят. Виждам нещата така: аз ще му разказвам за устройството на различни същества, а той ще ги рисува. Ще рисува и мен... Ще се търкаляме по тревата. Такива неща. :lol:
ох разчувствах се :drunken:

замисляла ли си се ти да поемеш инициативата за да премине връзката ви на някакво не толкова .. то и платонично не е даже ама не се сещам друга думичка .. ниво
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Разкажи кратка историйка: Аз, Митко (Lord), Митко(Norwegian Wood) и Данчо (FightForFreedom) се срещаме нейде нявга и правим нещо. Избери сюжета, последователността, мястото, времето, външния вид, както и това, което всеки един прави или казва, като приложиш представите си за нас четиримата. Ако нямаш представи - импровизирай :D Накрая включи и себе си в историята, все едно се познаваме от години : :D

Бонус въпрос: Знаеше ли, че това е Боса Нова? :) А харесваш ли оригиналът?

Бонус 2: С какво те впечатли "Царь" и гледала ли си други филми за Иван Грозни? И аз смятам, че този е най-реалистичният досега, но с какво ще го запомниш и какво го прави любим?
Последно промяна от Jamesmagno на 21 Яну 2010, 22:25, променено общо 2 пъти.
Аватар
britdamage
Пишеща машина
Специалност: Английска филология
Курс: трети

Мнение от britdamage »

issoax написа:
Kose Bose написа:
ох разчувствах се :drunken:

замисляла ли си се ти да поемеш инициативата за да премине връзката ви на някакво не толкова .. то и платонично не е даже ама не се сещам друга думичка .. ниво
да, аз също. :drunken:
Водата също би могла да се измие.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

britdamage написа:
issoax написа:ох разчувствах се :drunken:

да, аз също. :drunken:
Аз пък много завиждам за детската романтика. :?
Аватар
Kose Bose
Драскач

Мнение от Kose Bose »

issoax, всичко съм мислила, но изводът е този път да оставя нещата просто да се случат или да не се. На мен така ми харесва, не се измъчвам - забавлява ме да се шегувам със собствената си глупост и да приемам цялата история ту сериозно, ту несериозно... По някое време сигурно ще ми мине.

Нека използваме за декор романтично-ресторантската атмосфера. Решили сме да си направим една от онези философски, лежерни вечеринки и да изглеждаме изискано.. Ти си брадясал, но в прекрасен класически, черен костюм. С бяла риза и няколко небрежно разкопчани копчета. Лорд е с прибрана коса и със специалната козя брадичка. Облечен е във фрак и с цилиндър, който е поставен на масата встрани. Седите на сравнително голяма кръгла маса. Норвежецът е съвсем семпъл, но изглежда леко притеснен, сякаш не се чувства на мястото си тази вечер. Отново костюмиран. Данчо гледа с лека усмивка и замечтан поглед. Светлината е приглушена; звучи приятен джаз. Действието започва, когато всички сте пристигнали и сте се настанили. Навън е прекрасна снежна зима. От цялата компания, ти си най-активен тази вечер. Отпуснал си се назад в стола, но ръцете ти са на масата и непрекъснато жестикулираш. Лорд просто съзерцава и сякаш преценява нещо. Отвереме навреме Данчо те прекъсва в кротко противоречие, но напрежение липсва. Тогава пред ресторанта пристига.. карета, от която слизам аз, облечена в голямо, рошаво палто. Влизам и се отправям към вас леко задъхана, знаете, че мразя да закъснявам... Това е моята рокля...

Еей... тази история изобщо не е кратка! :| Спирам.
~~~~
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Жамес, тъй значи, м? Мен не ме пита за цялата Жилберто-рода, а? MJ, та MJ... добрееее, мдомбреееееее... :?

Косе, аз само искам да ти кажа, че много ме радваш и много те следя (ама не в крийпи смисъл, де :) ). Исках да го знаеш - рядко се случва някой "нов" да ми хване вниманието (в положителен аспект) и да го задържи трайно. Я кажи обаче малко повече за аватара - откъде е (вече разбрахме защо е ;))? На мен ми прилича на една картина, която Малък Киро ми подари за рождения ден преди 2 години. :)

* Прочетох и историята. Харесвам те, бе!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kose Bose
Драскач

Мнение от Kose Bose »

Jamesmagno написа: Бонус въпрос: Знаеше ли, че това е Боса Нова? :) - Да! :cheers:
А харесваш ли оригиналът? - Първо чух него и с радост открих, че имало вариант и за моето момче! :lol: Харесвам ги еднакво.

Бонус 2: С какво те впечатли "Царь" и гледала ли си други филми за Иван Грозни? И аз смятам, че този е най-реалистичният досега, но с какво ще го запомниш и какво го прави любим? - Не съм гледала други за Иван Грозни. Но гледах "Остров" на същия режисьор - филм, който, разбираемо, също ме докосна. Историите и в двата филма са представени по толкова близък за мен начин, че няма как да не се влюбя в тях. Често ми липсват думи, когато трябва да обяснявам защо харесвам или не нещо. Особено, когато става дума за изкуство. Когато нещо успее да ме разплаче, разбирам, че струва.
~~~~
Аватар
Kose Bose
Драскач

Мнение от Kose Bose »

Търговецът на кристал написа: Косе, аз само искам да ти кажа, че много ме радваш и много те следя (ама не в крийпи смисъл, де :) ). Исках да го знаеш - рядко се случва някой "нов" да ми хване вниманието (в положителен аспект) и да го задържи трайно. Я кажи обаче малко повече за аватара - откъде е (вече разбрахме защо е ;))? На мен ми прилича на една картина, която Малък Киро ми подари за рождения ден преди 2 години. :)

* Прочетох и историята. Харесвам те, бе!
Ееех, благодаря! :oops: Ще се възгордея и ще ме вкарате в ада накрая! :lol:

Аватарът изобщо не мога да си спомня къде съм го намерила. Съжалявам. :(
~~~~
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Аз имам предложение, свързано с историята или по-скоро импресията, която много ми хареса: да я осъществим :) А за роклята, ако трябва, ще съберем пари всички, защото, ако ние не сме в костюми, ти задължително трябва да си с точно тази рокля :D

ПП: Ели, теб те питах за изпълнители, които не знаех дали харесваш. :) А не виждам причина да не харесваш Аструд :D Тук е същото ;)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Нов въпрос: Гледаш ли турски сериали? Попадали ли са ти пред очите и/или ушите по някаква причина? Какво мислиш по въпроса? Аз по принуда ги слушам и понякога гледам, най-вече т.нар. "Листопад". Единственото хубаво, което съм открил там, е част от музиката. Тези харесват ли ти? Въпросът е и към разпитващите:

http://www.youtube.com/watch?v=b7sa_QFOBTU

http://www.youtube.com/watch?v=AI246o8Hfts
Аватар
Kose Bose
Драскач

Мнение от Kose Bose »

Не помня дали беше през лятото или есента, но случайно попаднах на един от последните епизоди на "1001 нощ". Какво ми прищрака, не знам, но реших да догледам сериала докрай. Хареса ми, но това е извращение! :lol: Подобни сериали водят до необяснимо пристрастяване. Клюкарски са и рядко възпитават истински ценности. Но музиката ми допада, да. :drunken:

~~~~
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Ама интересно ми е да отговаряш, чакай да измисля нещо...

Напиши нова историйка с други форумци, върху които имаш някакви наблюдения или просто са ти симпатични или антипатични. :)
Аватар
Kose Bose
Драскач

Мнение от Kose Bose »

Тая тема ми заприличва на някакъв пожар, който лумва бързо и толкова бързо ще изгасне. :lol:

Все искам да споделя, че учителят ми по БЕЛ до 7-ми клас провеждаше с нас същата игра. Наричаше я "Горещ стол". Избираме един, който сяда на учителското бюро и отговаря на всичко. На същото бюро се случваше същият учител да танцува кючек и да разказва за някаква циганка, която срещнал едно лято на морето...
~~~~
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Само да те успокоя, че няма да залезе интереса към теб, след като си получила одобрението на Търговеца и Отчаяните съпрузи... :lol:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”