Размисли и страсти с Kose Bose
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Размисли и страсти с Kose Bose
1. Каква риба обичаш най-много?
2. Какви са ти плановете за 22 декември 2012?
3. Би ли се възпилзвала сексуално от Атонио Бандерас, ако ти падне?
4. Kакво е истински купон за теб?
2. Какви са ти плановете за 22 декември 2012?
3. Би ли се възпилзвала сексуално от Атонио Бандерас, ако ти падне?
4. Kакво е истински купон за теб?
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Дрън-дрън. Просто от много време ти се е щяло да гепиш въпроса на Кристо.Lord написа: 7. Понеже ми хареса как отговори на Йордан
(аз съм, ама ме мързи да излизам от акаунта на иво)
- Lord
- Легендарен флуудър
- Курс: втори
Това ще да е, Холмс. 
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- FightForFreedom
- Паисий
Би ли застрашила подготовката си за изпит, ако ти се обадя и ти кажа: "Трябват ни спешно хора, ще спасяваме института по тракология, идваш ли?" Докъде се простира гражданското ти самосъзнание? Искаш ли да спасиш нещо ценно през живота си? Би ли платила с цената на отложен изпит?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- Kose Bose
- Драскач
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: първи
Lord написа: 1. Какво подари последно? Кому? - Някакви играчки на 3-годишно хлапе. Благодаря ти за подтика - ти си виновен!
2. Каква нагласа трябва да има човек, за да чете Жул Верн без да заспива? Питам, защото се отказах от него в около шести клас. - Преди година, за рождения ми ден, мой много близък приятел ми подари "Капитан Немо". Беше вдъхновен от омразата на капитана към света и от начина му на живот и се надяваше и аз да го разбера. Разбрах го. По цели дни четях по биология, а вечер - Капитан Немо. Не знам откъде намирах сили. Не съм чела нищо друго на Жул Верн. Хм... но определено не смятам, че това е книга за деца, каквато се води.![]()
3. Кога за последно си каза "Уф, и този ли"? - Поредният човек, който търсеше взаимност на "чувствата" си към мен. Човек, който дори не знае що за същество съм аз... Не разбирам как все на такива попадам.
4. Какво, по принцип, би те накарало си кажеш това за някого? - Обикновено приемам добронамерените хора с широки обятия и разбиране, докато не ги опозная и не реша, че са прекалено шаблонни. А не получавам нищо от прекалено шаблонните хора, защото аз самата съм такава.
5. Любим филм? - "Царь" на Павел Лунгин ме впечатли достатъчно силно, за да го нарека любим. Нека бъде той...
6. Препоръчай ми две книги, художествена литература, които да прочета. - Със сигурност си ги чел: "Майстора и Маргарита" на Булгаков и "Братя Карамазови".. Е, хайде и "1984" на Оруел.![]()
7. Понеже ми хареса как отговори на Йордан - какво представлявам аз? - Ти? Ти си ми любимият!Ти носиш много добра и разбираща душа, предполагам и прощаваща. Това са много важни качества. Не мога да преценя дали си търсещ или приемащ... Определено предразполагаш към изповеди. Да, ти именно си като психоаналитик - получаваш отговори за другия, без да разкриваш себе си: "Въпрос?" -> "Отговор." -> "Добре..."
8. Използваш ли някакви стимуланти (черен/зелен чай, гинко, имун0остимулатори...) - В момента имуностимуланти, защото нещо живее в мен, а не съм му давала разрешението си. Когато здравето ми се разклати, предпочитам първо да пробвам с природни лекове. Думата стимулант не ми харесва.![]()
9. Има ли начин да се различават хората, които ядат чесън преди лягане, но сутринта си мият зъбите?- Ако имат кофти стомах, то ароматът се носи оттам, независимо от измитите зъби. Иначе можеш да ги познаеш по доброто здраве.
![]()
10. Лесно ли ти е да различаваш кога човек се лигави, кога позира и кога е искрен? - Зависи от човека. Все се надявам, че познавам хората, ама кой знае...
11. Лесно ли им е на хората да различават кога ти си в някое от горните състояния? - Прави ми впечатление, че на определена група хора съм им ясна като бял ден, на друга - и да се опитвам не мога да им внуша настроението си... не ме разбират.
- Kose Bose
- Драскач
svetlio.varna написа:1. Каква риба обичаш най-много? - За ядене, нали?Пангасиус и хек. Иии.. коремчета от акула.
![]()
2. Какви са ти плановете за 22 декември 2012? - Да се смея на света и да се гавря с евентуалната им паника.![]()
3. Би ли се възпилзвала сексуално от Атонио Бандерас, ако ти падне? - Не се възползвам сексуално от мъжете. Бих поговорила с него. Ако ми хареса - ще го гушна...
4. Kакво е истински купон за теб? - Обичам да танцувам, но мразя безвкусната музика и безвкусните хора => вкусната музика и вкусните хора правят купона хубав!![]()
- Kose Bose
- Драскач
Имах период от живота си, в който се възпламенявах от "свещен" гняв при разни социално-обществени несправедливости. Изведнъж закостенях, обзе ме неверие, че мога да променя нещо или, че един протест може да промени нещо - нищо не променя. Най-много да запази съвестта ти чиста :"Аз направих всичко по силите си!". Сега съм просто плазмодий. Искам да спася най-ценното - душата си. Спасяването на института по тракология ще я спаси ли?FightForFreedom написа:Би ли застрашила подготовката си за изпит, ако ти се обадя и ти кажа: "Трябват ни спешно хора, ще спасяваме института по тракология, идваш ли?" Докъде се простира гражданското ти самосъзнание? Искаш ли да спасиш нещо ценно през живота си? Би ли платила с цената на отложен изпит?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Може ли и аз да задавам въпроси? Ако да --->
4. Какво мислиш за вечно мрънкащите и оплакващите се
а/ екозащитници
б/ безработни
в/ "спасяващи-света-студентски-организации"
г/ форумци
5. Имаш ли си гадже? Разкажи ни за него?
6. Ако нямаш, кого от форона би си хванала?
7. Ако трябва да избираш между {Норвегиън, Лорд, Джеймсваньо, ФФФ} с кого би излязла на романтична вечеря?
8. Какво е мнението ти за наркотиците и хората, които ги употребяват?
9. Коя ти е любимата банда, от по-новите? (основани след 1999г)
10. Какво мислиш за Бетон?
11. А какво мислиш за Прудънс?
12. Оцени в проценти силата на модераторската власт - като 0% е пълна анархия, а 100% е комунизъм
13. И сега, най-важния въпрос в темата - Какво е мнението ти за мен/Кристо/Аз?
А ако не мога да питам въпроси --- > може ли поне да флудя?
а/ екозащитници
б/ безработни
в/ "спасяващи-света-студентски-организации"
г/ форумци
5. Имаш ли си гадже? Разкажи ни за него?
6. Ако нямаш, кого от форона би си хванала?
7. Ако трябва да избираш между {Норвегиън, Лорд, Джеймсваньо, ФФФ} с кого би излязла на романтична вечеря?
8. Какво е мнението ти за наркотиците и хората, които ги употребяват?
9. Коя ти е любимата банда, от по-новите? (основани след 1999г)
10. Какво мислиш за Бетон?
11. А какво мислиш за Прудънс?
12. Оцени в проценти силата на модераторската власт - като 0% е пълна анархия, а 100% е комунизъм
А ако не мога да питам въпроси --- > може ли поне да флудя?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Kose Bose
- Драскач
Kristo написа:Може ли и аз да задавам въпроси? Ако да ---> Да.
а/ екозащитници - Чудя им се. Вместо да мрънкат - да действат. Тва се отнася за всички. Всъщност, дали природа ще остане, зависи от всички, а всички нямат необходимото самосъзнание (не сложих ли прекалено много запетайки в изречението?!). Какво се обяснявам.. природа няма да остане - да се примирят.
б/ безработни - Една част от тях имат прекалено висока самооценка и това е причината да са вечно безработни. За останалите ми е жал.
в/ "спасяващи-света-студентски-организации" - Каквото и за екозащитниците. Не ме разбирай грешно - добрите каузи са си добри, мрънкането пречи.
г/ форумци - Че, то.. кой мрънка?![]()
5. Имаш ли си гадже? Разкажи ни за него? - Не. Но съм тайно "влюбена" в момче, което не познавам и сърцето ми е препълнено с неговия идеализиран образ. Описва го тази песен: http://www.youtube.com/watch?v=e1vmqFACFvA Когато се запознаем, смятам да се разочаровам.
6. Ако нямаш, кого от форона би си хванала? - ...
7. Ако трябва да избираш между {Норвегиън, Лорд, Джеймсваньо, ФФФ} с кого би излязла на романтична вечеря? - Кой те излъга, че искат да ме водят, та ми ги предлагаш?![]()
8. Какво е мнението ти за наркотиците и хората, които ги употребяват? - Негативно. Прекалено слаби личности са...
9. Коя ти е любимата банда, от по-новите? (основани след 1999г) - Да си представим, че са тези: http://www.youtube.com/watch?v=vUktKqGFU-E Но може и да не са.
10. Какво мислиш за Бетон? - Докато четях учителските му излияния си втълпих, че е един познат (не е и го знам!). Сега се забавлявам да гледам на него, както гледам на познатия.Толкова.
11. А какво мислиш за Прудънс? - Не мисля.
12. Оцени в проценти силата на модераторската власт - като 0% е пълна анархия, а 100% е комунизъм - 63,333%![]()
13. И сега, най-важния въпрос в темата - Какво е мнението ти за мен/Кристо/Аз? - Имаме общи познати във фейсбук. Нищо, че нямам такъв, но такива - да. Колко задоволителен отговор!![]()
А ако не мога да питам въпроси --- > може ли поне да флудя? - Ти обичаш това....
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кои са ни общите познати у фейсбук?
- Lord
- Легендарен флуудър
- Курс: втори
Много ясно. Що за въпрос.Kose Bose написа:Искам да спася най-ценното - душата си. Спасяването на института по тракология ще я спаси ли?
Сега сериозно. Помисли и опиши една хипотетична ситуация, в която би се отказала от спасението на душата си, без да съжаляваш след това и без отказът да е бил проява на слабост. Казано с други думи, за какво съзнателно би жертвала собственото си спасение?
Стига толкова сериозност. У вас правите ли зимнина?
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
- Kose Bose
- Драскач
Това е тайна.Kristo написа:Кои са ни общите познати у фейсбук?
1. Не мога да си представя в името на нещо земно и материално да пожертвам единственото, което наистина притежавам. Ти каква ситуация си представаш? "Вземете душата ми - пожалете живота му/`и!!! *драматизъм-драматизъм*" ? Не... Няма нито хипотетична, нито реалистична възможност подобно нещо да се случи. Душата не се отнема насила или със заплахи, никога. Душата се подарява доброволно поради заслепението си, без угризения, без раздвоение - да бъде ли, аджеба, да не бъде ли. (Аджеба е любимата дума на една моя ексцентрична учителка по история.)Lord написа: Сега сериозно. Помисли и опиши една хипотетична ситуация, в която би се отказала от спасението на душата си, без да съжаляваш след това и без отказът да е бил проява на слабост. Казано с други думи, за какво съзнателно би жертвала собственото си спасение?
Стига толкова сериозност. У вас правите ли зимнина?
В този смисъл, аз очевидно нямам по-високи идеали. Но пък за постигането на този идеал е необходимо постигането на достатъчно много други, общоприети и изповядвани от всякакви хора. Всичко е толкова взаимосвързано и сложно, че плиткоумието ми не е в състояние да го обясни по понятен за аудиторията начин. Важното е, че аз го усещам.. без думи.
2. Правим.. опити да правим зимнина!
От друга страна, сушенето на билки и шипки и приготвянето на разни отвари и сиропи, ни се получава!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз па имам още:
х. Какво мислиш за вечните форумни мрънкачи, които се оплакват от флууд, спам и тъпи теми, а всъщност, ги пускат и правят самите те?
у. Защо на моите въпроси отговаряш лаконично, а на другите си в подробности и детайли? Лично отношение?
z. Можеш ли да отговориш на всичките ми въпроси отново, но с повече подробности и детайли? Ако не, мога да задам насочващи въпроси или възможни отговори към тях...
х. Какво мислиш за вечните форумни мрънкачи, които се оплакват от флууд, спам и тъпи теми, а всъщност, ги пускат и правят самите те?
у. Защо на моите въпроси отговаряш лаконично, а на другите си в подробности и детайли? Лично отношение?
z. Можеш ли да отговориш на всичките ми въпроси отново, но с повече подробности и детайли? Ако не, мога да задам насочващи въпроси или възможни отговори към тях...
- Kose Bose
- Драскач
Kristo написа:Аз па имам още:
х. Какво мислиш за вечните форумни мрънкачи, които се оплакват от флууд, спам и тъпи теми, а всъщност, ги пускат и правят самите те? - Дразнещи са. А най-дрезнещо е, когато аз самата участвам под някаква форма (?!) в тях.![]()
у. Защо на моите въпроси отговаряш лаконично, а на другите си в подробности и детайли? Лично отношение? - Не е нарочно. Дори не мисля, че е толкова лаконично. Може би теб съвсем не те познавам.![]()
z. Можеш ли да отговориш на всичките ми въпроси отново, но с повече подробности и детайли? Ако не, мога да задам насочващи въпроси или възможни отговори към тях...- Съгласна съм да ме насочиш. Ако пак не успея да отговоря, ще повтарям ли годината?
![]()
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
5. Имаш ли си гадже? Разкажи ни за него? ==> Разкажи накратко за момчето, което харесваш, форумец ли е, откъде го познаваш, той харесва ли те, как вървят нещата между вас, има ли спънки, какво харесваш в него, как се виждаш с него, като двойка, и т.н.
6. Ако нямаш, кого от форона би си хванала? ==> направи списък на които мъжки форонци се сетиш, и сподели, какво би те привлякло във всеки един от тях, ако можеш направо направи и класация
7. Ако трябва да избираш между Отчаяните съпрузи {Норвегиън, Лорд, Джеймсваньо, ФФФ} с кого би излязла на романтична вечеря?==> защо не искаш да излезеш с никой от тях, кажи за всеки причините?
8. Какво е мнението ти за наркотиците и хората, които ги употребяват? ==> защо ти е такова мнението
9. Коя ти е любимата банда, от по-новите? (основани след 1999г) ==> а от известните?
11. А какво мислиш за Прудънс? ==> защо не мислиш за Прудънс, какво ти е мнението за нея?
==> защо точно толкова процента си дала и как си изчисли
==> а можеш ли да отговориш сериозно?
ето това са насочващите въпроси, и детайлизацията.... Честито
6. Ако нямаш, кого от форона би си хванала? ==> направи списък на които мъжки форонци се сетиш, и сподели, какво би те привлякло във всеки един от тях, ако можеш направо направи и класация
7. Ако трябва да избираш между Отчаяните съпрузи {Норвегиън, Лорд, Джеймсваньо, ФФФ} с кого би излязла на романтична вечеря?==> защо не искаш да излезеш с никой от тях, кажи за всеки причините?
8. Какво е мнението ти за наркотиците и хората, които ги употребяват? ==> защо ти е такова мнението
9. Коя ти е любимата банда, от по-новите? (основани след 1999г) ==> а от известните?
11. А какво мислиш за Прудънс? ==> защо не мислиш за Прудънс, какво ти е мнението за нея?
==> защо точно толкова процента си дала и как си изчисли
==> а можеш ли да отговориш сериозно?
ето това са насочващите въпроси, и детайлизацията.... Честито