Питам, щото много нови твари се навъдиха по тая земя...
предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако искаш да кажеш нещо - кажи.
Ако искаш да питаш нещо - питай.
Ако знам - ще отговоря.
Преди доста време написах:
Ако искаш да питаш нещо - питай.
Ако знам - ще отговоря.
Преди доста време написах:
Паган написа:Съжалавям много, че се получи така, но тази година няма да получа инфо за темите.Евентуално за редовния изпит, но вече и на това не се надявам.Съжалявам!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
E, добре, де, хайде никой не знае темите, ми поне някой не знеа ли 2-3 теми, които със сигурност няма да ги има. И тва ще е от полза все пак 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нещо против Югоизточна България, м?POWER написа: Мормотите се срещат в Югоизточна България.![]()
Паган не е учил теми 5 години. Това, че не е успял миналата година и сега се опитва на ново, може само да ти докаже силната му мотивация.Някой хора не си учат темите като теб - от 5 години.
Ако обичаш, не се заяждай повече с хората и с Бургас.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- явор
- Летописец Виртуоз
ra4e^f написа:Johana Jotkova написа:E, добре, де, хайде никой не знае темите, ми поне някой не знеа ли 2-3 теми, които със сигурност няма да ги има. И тва ще е от полза все пак
МОмент да видя Wink
"Българската Култура 15-17в.Православната църква и бг култура 15-17в"
"Априлско въстание"
"Руско - Турската война /1877- 1878/ и Освобождаването на БГ"
Е,значи са 3 ,не 2 Rolling Eyes
Това са теми, за които с дали само план от СУ. Аз бих рискувал да не ги уча
- ra4e^f
- Форумно зомби
Аз лично няма да ги уча, въпреки че Априлското ми е една от любимите теми и си я знам
Иначе и аз няма да съм научила всички теми,предпочитам да знам перфектно тези,които ми харества,отколкото да си губя времето с 5-6, които така или иначе няма да ги науча,по простата причина,че като ги 'уча' без желание нищо не се получава и само си губя време,което мога да отделя за другите;)
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Да, ra4e^f, и аз май ще направя така. А за тези теми ми се струва, че и аз ще рисккувам. Така или иначе няма да имам време да преговоря всичко. А милсля и че няма да се изгаврят да дадат БЗНС или ІІ-световна война. Все пак това са последните теми, нови са и т.н. На др изпит може, ама сега... някак не се връзва. Вие какво мислите?
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
Ем да ти кажа май лов аз смятам да стигна до Априлското и всичко до там да го знам с мо-та-мо дето се казва...кво да ги чета всичките по 1-2 пъти,като нищоо няма да ми остане в главата.Предпочитам качеството пред количеството и се надявам г-н Всевишния да си изпусне някой светъл лъч от торбата с късметите и той случайно да падне върху мен...нас..де.. 
- явор
- Летописец Виртуоз
На мен 100% няма да ми стигне времето за всички. Ще "играя" в комбинация 2:3. Новата история не я знам добре
и не смятам, че ще се справя с преговора й. Шансът да се падне Нова е същият като Възраждане и Средновековие, така че ако се надявате, че има по-малък шанс да се падне Нова - заблуждавате се. Обмислям дали да уча последните теми по за 3
П.П.Изтеглих парата от първият път и в двете баници, от които теглих, а на яйцата бях борец...Ако вярвате, че може ад имам късмет
П.П.Изтеглих парата от първият път и в двете баници, от които теглих, а на яйцата бях борец...Ако вярвате, че може ад имам късмет