Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Re: Шантави сънища

Мнение от chaplata »

Ето поредната идиотщина: бързам за изпит (тая сесия дори в сънищата не ми излиза от главата), но колата се разваля на кръстовището на Лукойла в Красна поляна. Ща не ща, почвам да махам на колите ега някой спре. Спира един ТИР с турски рег.номер, от него излиза мустакат турчин. Мараба чоджум, счупи се колата ала бала - обяснявам му. Той вика хубаво, ще ти я оправя, а ти моля ти се закарай тоя ТИР до складовете за месо в Горна баня :mrgreen: Какво да правя, викам ок :lol: А в ТИРа смърди на мърша, та се не трае... Отивам до НБУ, и викам хубаво, ама къде да го паркирам това чудовище? Накрая решавам, дай ще го вкарам в паркинга :lol: Останалите коли почват да свирят и да псуват, че съм ги задръстил, а аз напред-назад, напред-назад, го заклещвам във входа. По едно време идват едни турци-касапи с ножове, говорят си там нещо на турски, плащат ми 300 евро, аз доволен "комшу" слизам от камиона и айде на изпит. Точно преди да вляза в НБУ чувам зверско виене на кучета, обръщам се и какво да видя - на ремаркето на ТИРа с големи букви надпис "дюнери МИМАС", а в ремаркето турците-касапи колят кучета :cheers: :cheers: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Чапле, ама и ти радваш. Някакви подредени истории... мене тия най ме изтощават, особено когато са комбинирани с психарии.
Някой път трябва да вземем наистина да си разправяме сънища с тебе - ама аз имам някаква бариера, когато трябва да говоря за тях в подробности.

Отдавна не ми се беше случвало да сънувам хем подреден, хем реалистичен, хем хубав и абсолютно ненатоварващ сън. Ей така, да се събудя с усмивка. :P
Искам още!
* Само дето като знам каква е практиката, утре пак ще ви се жалвам, че съм сънувала безумни ужаси(и), които няма да мога и няма да искам да разказвам. :?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Миналата седмица сънувах следното нещо и все се каня да го разкажа и все забравям.Та:

Вечер е и аз тъкмо си лягам. Както съм седнала на леглото поглеждам през прозореца и виждам как се приближава нещо като куб. Долният и страничният ръб на този куб светят. В този момент се сещам, че това трябва да е някаква фойерверка, която сме пуснали на Нова година и тя е трябвало да се задейства след известен период от време и сега най-накрая това се е случило(!!!) Кубът стига до прозореца и с лек звук се пука в стъклото и изчезва. След секунди виждам как се приближава втори такъв куб и се случва същото. Но нещата не приключват с това...следващото, което виждам да се задава е някакво парче лед голямо колкото футболна топка, което също се разбива с малко по силен трясък в стъклото. Тук аз вече си мисля, как тая фойерверка край няма. Едно след друго се зареждат още и още парчета лед, които буквално започват да бомбардират сдрадата. Задава се сигурно 10м голямо парче и се разбива в етажа под мен при което блокът се разтриса. В следващия момент виждам как идва поредното парче лед, което е най-огромно от всички и едва ли не заема целия хоризонт. С ужасен трясък се разбива в покрива и всичко се тресе толкова силно, че аз направо замръзнах от стрх да не се срути блока.
За щастие някъде по това време се събудих и не дочаках да разбера дали ще оживея.... :mrgreen:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
Paschendale
Пишете, о, братя
Специалност: Право (I hope so)
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Paschendale »

Сънувах как се движа коридор с прозрачни стени... Докато ходех, всеки човек когото познавам минаваше покрай мен, вървейки в обратната посока и ми казвеш по няколко думи... Запомних само "ти не знаеш какво искаш" и "знаеш какво искаш, но не знаеш как да го постигнеш" от двама мои доста близки хора... Продължих по коридора, когато видях бившата си приятелка да пее в една от стаите... Останах неподвижен за няколко минути (или секунди) в които я гледах, след което въздъхнах и се обърнах... Тогава видях едно момиче, с което се познаваме от известно време, абе, дружки сме си накратко и тя ми каза "Продължи нататък". Аз въздъхнах и й отговорих "Няма нататък... Това е края..."(то си и беше де, в крайна сметка бяхме на края на коридора). След това тя поклати глава и ме целуна, и така за няколко секунди... След това аз се отблъснах и тръгнах да бягам по коридора, който беше безкраен, но нямах усещането че бягам от нея, а по-скоро бягах от себе си, което ме стресна и се събудих :shock: :shock: :shock:
The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Аз пък сънувах, че един съсед (вече починал) организира театрално представление и изведнъж се оказва известен актьор с собствена пиеса. Обаче нещо не му харесва как се държи публиката и отменя представлението, след това в края ми подарява една книга. В същото време видях и децата му, които пък бяха дошли в костюм на заек на представлението (двамата в един костюм), защото не искаха да ги видят, тъй като се срамуваха от него (той беше известен като алкохолик). След като отмени представлението, последното което помня е, че разглеждах афиша.
Целият сън на руски.
Много странна история, наистина.
medicate, medicate
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Мозъкът си намира странни начини да ни обърне внимание какво ни вълнува...
Иначе, аз тази нощ сънувах поредният "back to school" сън. Бях в училище и една учителка даваше доклади и коментираше вече някакви, които й бяха предадени и разправяше на някакво момиче как текстът й трябвало да бъде написан във формата на равностранен триъгълник :roll: :lol: И аз логично реагирах с "Моля??? Какви са тези глупости?!!!" и изведнъж в стаята влетя един от зам. директорите в училището и ми се разкрещя "Внимавай как се държиш, ще те изхвърля от това училище, ще те изключа!!!" и аз останах втрещена. Малко по-късно часът свърши и излезнахме от стаята и едно момиче дойде при мен и любезно ми обясни: "Наистина, при тестове с документален характер текстът трябва да бъде структуриран във формата на равностранен триъгълник." :lol: :lol: После ходих нещо до учителската, после в тоалетните, които бяха ремонтирани, което ние така и не дочакахме, бяха доста гнусни и вероятно още са. Накрая на съня май пак някой крещеше по мен, а аз бягах по коридорите :P
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Аз напоследък,вероятно заради сесията,сънувам всякакви простотии. Миналата седмица един ден сънувах, че някъде около нас има някакъв изоставен колизеум в една гора,след което минах през някакво село,в което на някакви порти имаше закачени старинни оръжия и си избрах уж най-здравото и търтих да бягам през едно поле,като бягах със завидна скорост,при което пък попаднах в някакво мочурище с някакви гадини ала сириъс сам вътре,имаше и някакви мутирали лосове,които като им скочиш на гърба се обръщаха срещу другите гадове, измъкнах се от мочурището,оказа се че оръжието ми острието му се разпада,все едно е на векове,имаше и някаква дупка с едни камъни в полето,като стъпваш на тях и се отварят некви други дупки..Там вече ме събуди телефона :lol:
А пък последно сънувах как се хваля на приятелката ми и един приятел какви плочки имам,като плочките бяха по-добри от на културист,даже се сравнявах с някакъв и виках че моите са къде по-добри,само дето под тях по средата на корема ми почваше някакъв тумбак :mrgreen:
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

phoebe написа:Аз пък сънувах, че един съсед (вече починал) организира театрално представление и изведнъж се оказва известен актьор с собствена пиеса. Обаче нещо не му харесва как се държи публиката и отменя представлението, след това в края ми подарява една книга. В същото време видях и децата му, които пък бяха дошли в костюм на заек на представлението (двамата в един костюм), защото не искаха да ги видят, тъй като се срамуваха от него (той беше известен като алкохолик). След като отмени представлението, последното което помня е, че разглеждах афиша.
Целият сън на руски.
Много странна история, наистина.
Има някакъв смисъл от тоя сън :? .

deichevster, много ти идва тоя Сириъс Сам :lol: :mrgreen:

ПП: Аз обикновено сънувам разни кенефи - доста гадни. Даже традиционния ми сън е някаква голяма зала (като от Диабло :lol: ), в чийто край има пропаст, а там хората ходят да ... се облекчават. Мн гадно. Или пък другият ми кошмар е обществен кенеф, в който има много хора и изведнъж се оказва, че няма никакви прегради между хората :pukeleft: . Или трето за кенефите - ходя из някаква сграда, из която ходя обикновено (прилича на училището ми, тоест НЕ прилича, но знам че е то) и ми се ходи страааааааааашно до кенеф. И влизам в един мн голям кенеф, но в него се оказва, че или няма стени и минават хора или като вляза се оказва, че е или легло, или бюро, абе какъвто и да е предмет, ама не и кенеф. Мн ми е болна темата с кенефите, май :lol: .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Kose Bose
Драскач
Специалност: Молекулярна биология
Курс: първи

Мнение от Kose Bose »

Когато ти се пишка, а спиш толкова дълбоко, че това не може да те събуди, започваш да сънуваш неизползваеми тоалетни.. типично. И е добре, че са неизползваеми, иначе ще си се напишкаш в леглото. :lol:
- Пустинята е хубава - каза малкият принц, - защото крие някъде кладенец...
~~~~
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Kose Bose написа:Когато ти се пишка, а спиш толкова дълбоко, че това не може да те събуди, започваш да сънуваш неизползваеми тоалетни.. типично. И е добре, че са неизползваеми, иначе ще си се напишкаш в леглото. :lol:
Абе случвало ми се е да сънувам и използваеми, ама пак не се напишквам/нааквам :lol: :lol: :lol: .

Но права си - неизползваеми са.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ол освен да минаваш през едното място преди сън и май ще секнат кошмарите ти :lol:
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

issoax написа:ол освен да минаваш през едното място преди сън и май ще секнат кошмарите ти :lol:
Минавам, бе :) . Ама - тц. Явно ми е наболял въпроса :lol: .
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Мнение от chaplata »

Пътувам в автобус 884, с мен е Силвето (МидУинтърСън) и още един приятел. Излизаме от тунела на НДК - жестоки преспи и виелица. Ама такъв сняг, че рейсът боксува и не може да изпъпли по баира. Шофьорът вика - слизайте, ще бутаме рейса :mrgreen: Слизаме пътниците, а Силвето вика "аз ще седна да подам малко газ, вие бутайте :lol: :lol: " Точно слязохме, автобусът се засили бясно и... бум в паркираните коли :drunken: :colors:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

хахах е нормално другия път не и давай да кара преди да покаже книжка с Д категория :lol:
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

:lol:

Ето затова аз съм казала, че шофьорска книжка НЯМА да взимам :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”