Ще се чака за гражданство... Ще има много които ще чакат за бг гражданство като се освободим. А и забравих да кажа, регистрирайте се от Варна, защото е българска.Плазмодий написа:Сега като се регнах ме пуска като румънце, явно заради окупацията, какъв е механизма да взема бг гражданство и въобще има ли такова или всички територии са окупирани. И ако са, как да се освободят
eRepublik
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: erepublik
"Нека утрешните поколения знаят, защото времето отминава, а нашата преходност е налице, че ние направихме ВМРО не за да правим две Българии, а защото нямаме една целокупна!"
Иван Михайлов
Иван Михайлов
eRepublik game
еРепублик е игра представляваща съвременното общество. Това ще рече че работите, пазарувате храна, живеете кадето искате в еСвета, помагате на икономиката на еРодината например, развивате се като военни, министри и политици, собственици на компании, медиини магнати или обикновенни работници. Има избори и се избира управление на страната, конгрес и президент, водят се войни м/у държавите. Играта отнема малко ресурс като време на ден. 10-15 мин. са достатъчни.
Проблема е че сега еБългария е въвлечена в центъра на 4-тата световна война в играта. За 1 път почти изчезнахме, едвам удържахме София, възстановихме се, държахме Инстамбул и нападахме Румъния (основния ни опонент) на тяхна територия, но нещата се обърнаха, България беше заличена, икономиката ни унищожена, българите се евакуирахме предимно в Сърбия. След няколко възстания успяхме да върнеме Варна и Видин но държавата ни е адски зле. За това се търсят нови играчи които да помогнат в съпротивата и възраждането на родината ни в играта. Ето карта на еСвета към сегашния момент--> Тук!. Както ввиждате поляците изнесоха Германия и тя последва нашата съдба, а Испания завзе почти всичко на Франция. Лилавото е България, а жълтото е Румъния.
Ако се регистрирате, направето го от този линк и избирайте място за живеене Варна, България! Иначе попадате на чужда територия, а Видин е мн крехък и може да падне всеки момент и да останете затворени на чужда територия. Дано играта ви хареса и на вас.
Ако не съм уцелил раздела моля за извинение, но не видях по-подходящ.
Нека заедно си го върнем на мамалигарите!
Проблема е че сега еБългария е въвлечена в центъра на 4-тата световна война в играта. За 1 път почти изчезнахме, едвам удържахме София, възстановихме се, държахме Инстамбул и нападахме Румъния (основния ни опонент) на тяхна територия, но нещата се обърнаха, България беше заличена, икономиката ни унищожена, българите се евакуирахме предимно в Сърбия. След няколко възстания успяхме да върнеме Варна и Видин но държавата ни е адски зле. За това се търсят нови играчи които да помогнат в съпротивата и възраждането на родината ни в играта. Ето карта на еСвета към сегашния момент--> Тук!. Както ввиждате поляците изнесоха Германия и тя последва нашата съдба, а Испания завзе почти всичко на Франция. Лилавото е България, а жълтото е Румъния.
Ако се регистрирате, направето го от този линк и избирайте място за живеене Варна, България! Иначе попадате на чужда територия, а Видин е мн крехък и може да падне всеки момент и да останете затворени на чужда територия. Дано играта ви хареса и на вас.
Ако не съм уцелил раздела моля за извинение, но не видях по-подходящ.
Re: eRepublik game
картата по добре тук че се променя от време на време
http://www.egobba.de/
едит .. абе ти нова тема ли си отворил
http://www.egobba.de/
едит .. абе ти нова тема ли си отворил
Re: eRepublik game
Абе аз вече бях пуснал тема, четете преди да пускате теми.
"Нека утрешните поколения знаят, защото времето отминава, а нашата преходност е налице, че ние направихме ВМРО не за да правим две Българии, а защото нямаме една целокупна!"
Иван Михайлов
Иван Михайлов
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сега ще се регна в British Columbia, за да завземем Alaska 
Into the endless we ride... 
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Присъединих се и аз и вече съм горд работник на Banica s boza

I wanna fall from the stars straight into your arms
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
fluffy cloud написа:Присъединих се и аз и вече съм горд работник на Banica s boza![]()
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Регнах се. Готина е играта. Има ли някой навит да му продам къщат си. Ще я дам възможно най-евтино, че искам да взема по-хубава.
- ники
- Легендарен флуудър
Е, бързо се справих. То не е сложно. Навих приятелката да се регне, че да ми изкара парички.
Ама ми се ще да си я продам тая къща, че да взема по-добра. На пазара в момента най-евтината е нд 450лв, аз тая я шитвам за 350. Една звездичка е бараката.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Тея румънци нЕма да им се вЕрва! Ако някой иска, може да ме намери - MAIKAVIDEEBARUMANSKA 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аз ти казах да не си купуваш к1 къщаники написа:Е, бързо се справих. То не е сложно. Навих приятелката да се регне, че да ми изкара парички.Ама ми се ще да си я продам тая къща, че да взема по-добра. На пазара в момента най-евтината е нд 450лв, аз тая я шитвам за 350. Една звездичка е бараката.
ПП Взех 10 злато от реферали тия дни. 5 знам, че са от "ники", другите сигурно са от някой от вас и за да не се чудите какво съм сторил, днес ги дарих тези 10 злато за атаката над София:) Така, че канете хора взимайте злато и го използвайте за добри каузи:)
Иван Михайлов
Иван Михайлов
- ники
- Легендарен флуудър
Абе, ти хубаво каза, ама аз не се стърпях. В крайна сметка развъртях няколко къщи на пазара и излязох 0,5 злато на плюс. Вече ще слушам, к'во ми се говори. А днес нещо не бачка играта.