И аз спретнах една такава прелестна тренировка преди 2 дни, че още не мога да ходяMERCES_LETIFER написа:Ох, че хубава тренировчица си спретнах...
[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7

ъмм не знам за какъва публика цели да е статията но според моето скромно мнение е доста злеissoax написа:allshallperish написа:И първата ми публикувана статия. Като се има предвид, че никога не съм писала, мисля, че съм се справила приличнооо.
http://avtora.com/news/nowini/acer_aspi ... _budeshte2
Последно промяна от invisible на 18 Яну 2010, 18:54, променено общо 1 път.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
allshallperish написа:Не ща ти коментара. Искам денят да завърши приятно за менKristo написа:Ам, само там можеш да получиш култовия ми коментар за статията ти... както и изпросено лайкване...allshallperish написа:Тва е толкова яко, колкото да решавам цял ден куизове или да джиткам Фармвил.
.
Що ве... с моя коментар, деня ще завърши прекрасно за всички...
Не бъди егоистка...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
ХАХАХАХАХ. Като не си информиран - не говори. Точно този Ейсър няма абсолютно никакви по-добри характеристики от предните. Даже процесорът му и останалите хардуерни и софтуерни компоненти са по-зле. В статията беше важно да се наблегне на новото в компанията и на въвеждането на мултитъч десктоп
. Ся няма да пиша "Абе тоя е по-зле... ама кво да се прави"
.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
ъъм аз говорех за някакви характеристики изобщо но както и да е 
........
получих колетче от далечна англия с нетърпение чакам да се прибера че да се погледна в огледалото
........
получих колетче от далечна англия с нетърпение чакам да се прибера че да се погледна в огледалото
- allshallperish
- Легендарен флуудър
От ибей ли си пазарувашissoax написа:ъъм аз говорех за някакви характеристики изобщо но както и да е
........
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
ам не .. това специално беше от магазин които предлага такиви услуги
иначе за вбъдеще планирам и от ибей да пазаря ама това ми беше първата покупка по нета изобщо та за това съм като лапенце пред кутия бонбони 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ако имаш затруднения с ибея, амазона, мендемдиректа, спортсдиректа и каквото се сетиш... можеш да пишешissoax написа:ам не .. това специално беше от магазин които предлага такиви услугииначе за вбъдеще планирам и от ибей да пазаря ама това ми беше първата покупка по нета изобщо та за това съм като лапенце пред кутия бонбони
ейй това sportsdirect много яко
ще ти букмаркна профила м/у амазон и ибей .. дано се сетя после какво търси там 
ще ти букмаркна профила м/у амазон и ибей .. дано се сетя после какво търси там - Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Май са ме освободили от един от двата най-гадни изпита в следването по социология - казвам "май", само защото още ми е трудно да го повярвам. Якото в случая е, че очевидно разнасянето на текстове до Букурещ и четенето им през нощта в кухнята на хостела, както и събирането с колеги у дома всеки ден в продължение на седмица (плюс нервите покрай презентацията), са си стрували. Сефте.
Това ми спестява учене на лекции+упражнения+текстове от двусеместриален курс. Е, как да не се радвам!
Утре ще поливаме успеха с въпросните колеги.
Това ми спестява учене на лекции+упражнения+текстове от двусеместриален курс. Е, как да не се радвам!
Утре ще поливаме успеха с въпросните колеги.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Супер яката вечер с момичетата. + коктейли. Такива неща винаги действат добре.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Лорд ме разсмя сериозно с коментара си за 1вия спомен за мен....

Това го бях забравил, но беше мега-култ!!!!"Аз съм Алекс Леви, приятно ми е."
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Вчера беше мега страхотен концерт
Тръгнах с минимални очаквания, а то се получи цяло шоу и препълнена (буквално) зала. А колегите, които правеха кавъри на Сикрет Гардън и Лорд ъф дъ Денс беше просто върха 
и на мене това ми е първия спомен за теб, гад такаваrogertaylor написа:Лорд ме разсмя сериозно с коментара си за 1вия спомен за мен....
Това го бях забравил, но беше мега-култ!!!!"Аз съм Алекс Леви, приятно ми е."![]()
![]()
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Да, определено е било върха, ама айде да се разберем за едно нещо - следващия път ходи да свириш в по-големи зали, малко е кофти да не можеш да присъстваш, защото няма скапано място, където да си провреш едното око, камо ли цялата същностchaplata написа:Вчера беше мега страхотен концертТръгнах с минимални очаквания, а то се получи цяло шоу и препълнена (буквално) зала. А колегите, които правеха кавъри на Сикрет Гардън и Лорд ъф дъ Денс беше просто върха
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.