Имам няколко въпроса.
Тази година оценката от матурата по колко ще се умножава ,по 2.5 както беше до сега или по 3( колкото изпита) за ФМИ?
Може ли познат от София да ми подаде документите за кандидатстуденския изпит на 31 януари , ако може ще му трябва ли личната ми карта ?
За изпита плаща ли се друга такса освен 30 лв за самия изпит ?Защото тука в Хасково искат 58 лв. :X .
На изпита може ли да се ползва справочника с питанката или само този който е специално на софийския ?
Въпроси
Модератори: Methuselah, thegirl
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Въпроси
Специално за ФМИ мисля, че няма промени от миналата година и оценката от матурата ще се умножава по 2.5. Може всеки да ти подаде документи за изпита. По принцип се изисква да покаже личната ти карта, но когато мен са ме записвали не са искали. ако те запишат от София ще ти вземат 30 лв. за изпита + още 2-3лв. за заявление. на изпита може да използваш само справочника на Софийския(един червен).
Компютърни науки 1 курс
-
Hasan
- В началото бе словото
- Специалност: lkkll
много странно , защото на справочника с въпросителната пише , че е използван многократно на изпити в СУ
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
То може да пише, но на сайта на ФМИ пише, че единственият позволен справочник на изпита е този на СУ (червения).
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
Някога можеше, но преди 2-3 години СУ си направиха свой справочник и го направиха единствения позволен на изпитите.Hasan написа:много странно , защото на справочника с въпросителната пише , че е използван многократно на изпити в СУ

-
bubo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Аз бях чул че моя випуск бяхме първите и последните приемани и с матура, но не съм 100% сигурен