This whole thing makes me feel a bit guilty. My wife and I can’t have children, so the government never should have permitted us to marry. After all, the whole purpose of marriage is procreation, or so I have been told over and over again these last few years. Had I known at the time, obviously I would not have chosen to destroy the sanctity of other people’s marriages by wedding a woman with whom I cannot produce children.ники написа:Факт обаче според мен е, че бракът е предпоствка за раждането на деца. Тъй като гейовете няма как да имат да деца(освен при лесбийките процедурите инвитро, които са изключително скъпи и с минимален шанс за успех), то те няма как и да направят семейство. Щом няма как да направят семейство, на тях не следва да им се полага правото да влизат един с друг в граждаснки брак.
I see now that my decision to marry her out of love and a desire to spend the rest of my life with her was a cruelly selfish and antisocial act, and I heartily apologize to everyone whose marriages I have weakened thereby.
цитирано от винаги готовите с циничен отговор "comicsidontunderstand.com" - http://comicsidontunderstand.com/wordpr ... /#comments
На мен ми писна да слушам контра-аргумента "ми дайте да забраним на хора, които не могат да създават деца да се женят", но повече ми писнаха махленски спорове на тема "да спрем гейовете да се женят"...
Децата, които израстват в "нормални" семейства не са по-малко малтретирани и подтиснати, както от родителите, така и от връстниците си. Моитре родители са нормална, хетеро-сексуална двойка, но аз съм обирала подигравки в училище, понеже нося очила. Дайте да забраним на хора с диоптри да се женят, че така и децата им са обречени да имат лошо зрение, пък лошото зрение е противо-природно.... А и такива многознай-ки като мен нямаше да се родят и да ви се месят в меродавните мнения...
ОМГ...

Into the endless we ride...