Студенти на бунт във Франция! >>

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

8) Тези хора май не харесват само американците повече отколкото не харесват собственото си правителство! :wink:
nbu
В началото бе словото

Мнение от nbu »

Вие сте много зле, бе! Уж сте млади хора, на вас разчита проклетата страна да се оправи, а вие се държите като изкукуригалите бабички пред блока.
Що за малоумни коментари. Чета и не вярвам на ушите си, че хора с такива претенции като вас могат да проявват такова класно малоумие.
Айде вземете поизползвайте тия мозъци, дето уж са ви в главите.
Проявите на френските студенти не са лиготия или проява на "лошо възпитание", аизключително добре организиран пример за действащо гражданско общество, каквото в България няма да има и след 100 госдини, ако всички студенти бяхме летаргични тъпаци като вас.
Нямам думи...
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

тц, добре, че съм тъпа и изкукуригала, иначе как щях да се обидя... :twisted:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

nbu написа:
Проявите на френските студенти не са лиготия или проява на "лошо възпитание", а изключително добре организиран пример за действащо гражданско общество, каквото в България няма
Подкрепям!
Това се опитвах да покажа и с темата, не случайно я следих от самото начало.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Ами какво е? Реват като бабички, ама я да ни видят нас с какво трябва да се оправяме. Само за един месец тук, ще се докарат до състояние, без преглед да ги взимат в психиатрията :lol: :lol: :lol: :lol: Нищо не знаят. :lol: :lol:
nbu
В началото бе словото

Мнение от nbu »

алхимик, мерси:)
ами, илияне, грешката за състоянието ти или на университета ти е изцяло твоя и на такива като теб, които само мрънкат, но нищо не правят и не се опитват да си защитават правата, а само си седят на ... и чакат някой друг да се погрижи за тях.
Хората във Франция си имат права и се борят за тях, когато им ги отнемат, в това няма нищо лошо, нито пък е бабешко.
Ако пвоече студенти във България бяха като тези във Франция, и ние щяхме да имаме повече права и да ни е по-добре..
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

nbu написа:ами, илияне, грешката за състоянието ти или на университета ти е изцяло твоя
Ква грешка? И кво мрънкане? Аз ли мрънкам? :shock: :shock: Не знам да ме е видял някой на стачки. :wink: :wink: :wink:
nbu
В началото бе словото

Мнение от nbu »

ама я да ни видят нас с какво трябва да се оправяме
това аз го наричам мрънкане. като не ти харесва как трябва да се опраавяш, когато нещо не ти харесва, трябва да си кажеш, да се застъпиш за правата си.... а не да се подиграваш на тези, които имат смелостта да го правят
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Пикльо, не се ебавай с мен, защото ще замрънкаш ти без да ходиш на стачка. :lol: :lol: :lol:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

nbu написа:[а не да се подиграваш на тези, които имат смелостта да го правят
това не е смелост, те мрънкат и стачкуват за всичко, което според мен е точно доказателство,че и с малка спънка не могат да се оправят...което си е лиготия...Но това си е мое мнение, ти си имаш своето - ок.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Това казвам и аз.
Обаче Ели в кюто ми обърна внимание на нещоо. Погледнете ника nbu. Тая абревиатурка я бях забравил. Не ви ли прилича на оня новия български?
Та пич, какво искаш да постигнеш, нямам си и на идея. Ако нещо не ти харесва, предполагам, че тук няма да го намериш :P :P :P
Да ти дам ли адреса на СКГТ :lol: :lol: :lol: Да не са те глобили в 88, пък да си си дупчил билета :lol: :lol: Верно, перфораторите в тея икаруси се прецакват.

София, бул. Княгиня Мария Луиза № 84,
Тел./Факс: 831-90-71, Тел. 831-90-75
Успех. Операторките на телефоните са отзивчиви :P
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Не е лесно да си разбран.

Боли, когато си неразбран.

Но не всеки може да те разбере!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

alhimikat написа:Не е лесно да си разбран.

Боли, когато си неразбран.

Но не всеки може да те разбере!
Това, което каза, е най-нормалното нещо на Земята 8) 8)
Аватар
gloeona
В началото бе словото

Мнение от gloeona »

nbu написа:Вие сте много зле, бе! Уж сте млади хора, на вас разчита проклетата страна да се оправи, а вие се държите като изкукуригалите бабички пред блока.
Що за малоумни коментари. Чета и не вярвам на ушите си, че хора с такива претенции като вас могат да проявват такова класно малоумие.
Айде вземете поизползвайте тия мозъци, дето уж са ви в главите.
Проявите на френските студенти не са лиготия или проява на "лошо възпитание", аизключително добре организиран пример за действащо гражданско общество, каквото в България няма да има и след 100 госдини, ако всички студенти бяхме летаргични тъпаци като вас.
Нямам думи...
Много е приятно човек да прочете поне едно интелигентно мнение в този форум.
nbu
В началото бе словото

Мнение от nbu »

iliyan4o, ти си бил много умничък, бе, кака! Смао три дни ти отне да се сетиш какво значи ника:) евалла
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”