Ти не можеш да го осъзнаеш нали? Хомосексуалността е по самоопределение. Както ти и аз се определяме като българи, мъже, фенове на шоколада или на пилешките бутчета. Конституцията ни дава правото да се самоопределяме без да ни дискриминират другите.camel написа:Кристо, никоя природа не прави хората хомосексуални.Така де...като станеш баща някой доктор ще каже: поздравление, роди се момче, хомосексуалистче, тежи 5 килограма.
Ох, на батяяяя.... Има ли хомосексуални делфини или жирафи? Ама айде стига наистина, че според мен е твърде консервативно да смяташ, че наркоманията е болест...според мен (като либерален човек) това е свободен избор и ти куца либерализмът.
![]()
![]()
БАСТА!![]()
Бахти, къв як епизод на досиетата Х гледам и не мога го догледам заради тея простотии.
Наркоманията е болестно състояние, според медицината. Това е зависимост, предизвикана от приемането на дадени вещества. Зависимост, която носи негативни последици. Дори и да е свободна воля, дали ше станеш наркоман, ЗАКОНА е предвидил, че това пречи на обществото и е дал начини да се ограничава продаването на дрога. Това е разликата - кое пречи и кое не. Ако на теб ти пречи хомосексуализма, това си е лично твое виждане. За цялото общество, той не е.
Вече ми писна да се повтарям, отивам да уча - никой не може да разбере простичкото - наркоманията, педофилията, насилието и прочее не са на 1 плоскост с хомосексуалността. Нямате право да ги забърквате в спора, само защото там някъде има "Свободна воля" като част от определението. Щото аз пък мога да вкарам други неща в този дух - религия, език, етнос, фенщина...
И да дам контрааргумента - що като не трябва да сме търпими, още търпим феновете на Берое сред нас? Тези негодници, айде да ги изтребим и да не им даваме да правят паради!!!