Вечната тема за еднополовите бракове

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Вечната тема за еднополовите бракове

Мнение от camel »

Kristo написа:
camel написа:Е, толкова луда теза не бях чел (визирам тази на Кристо). Ами ако след 5 години наркоманите вземат да станат толкова много, че да си правят паради и да искат да се легализира дрогата пак ли "нормалните" хора ще сме виновни, щото те са решили да са "различни" като се боцкат?
Какво е общото между наркоманите и хомосексуалистите?

Мога да ти кажа, защо не са в 1 категория и защо примера ти не е подходящ - заради степента на обществена опастност -
- наркомани, педофили, мутри и ултраси са опасни за обществото с дейстията си, с нещата които правят, с влиянието си и прочее - има закони срещу тях, има наказания за такива.

- хомосексуалните хора не вредят на обществото повече от хетеросексуалните хора, в определени сфери - дори драстично по-малко. Съответно не представляват заплаха за нас, за теб, за мен, и за батко. Затова и няма срещу тях закони и не е нелегално да си такъв. Нарича се свобода - нещо, за което хиляди хора реват, ако ги подслушва мвр, или ако им спрат торентите, но като става дума за чуждата свобода, хич не им дреме и си я газят, както им дойде... Това е цинизъм.
Гейски сватби да има...това не е свобода. Това е свободия. Самата гейщина и лесбийство са неща, тръгнали и развили се против природните закони. Повтарям - ПРОТИВ. Това е извращение, не е различност (и тук нямам предвид еднократни актове, а по-скоро съжителство и трайно влечение към другия пол). Хомосексуалистите в откритото си изявление на своята ориентация вредят на обществото и подкопават основни, вековни традиции. Никой не им отрича правата - да правят каквото искат, но ако се стига до сватби - НЕ. Това не е дискриминация, това е закон. Бракът се сключва от мъж и жена. Точка. Това е все едно аз да тръгна да мрънкам, че незнанието на законите не оправдава постъпката ми и да казвам как не мога да чета и да пиша и в действията си към мен съдът ме дискриминира на ниво...неграмотен представител на малцинствата. Глупости. Има традиции както в обществтото, така и в правото, които са създадени за доброто на всички. Айде вече наистина не ми се спори по тоя въпрос. Пак повтарям - да са живи и здрави гейовете и лесбийките, ама да си живеят без да се женят.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Kristo написа:
Дичоу написа:Kristo
Обясни ми, с какво наркоманите са опасни ако си се бодат там...и не ти пречат на тебе...
"Кво те интересуват наркоманите...като не пълнят твоята вена с гадости"

По този въпрос мога да напиша цяла статия, вкл. и да покажа такива онлайн.

Ще съм кратък с няколко точки:

1. Оставени в парка спринцовки, където си играят деца
2. Престъпления извършвани под въздействието на дрога
3. Психо-отклонения причинени от дрога
4. Закъсали за пари наркомани, тръгват да обират, когото им падне
5. "Нарушаване на семейната идилия" - в семейства с наркоман
6. Спонсориране на всички онези мутри, дето мразите, и точно те същите, дето контролират пазара на дрога в страната - ако видите ново Ферари по Витошка, можете да сметнете колко струва и колко хора са се друсали за да си го купи шофьора му... и сложете % колко от тях са починали, за да може той да си го купи.
7... и т.н...

и Дичоу - да си педофил е престъпление по законите на България, да си наркоман е болест, да си дилър е престъпление, да си шизофреник е болест... но да си хомосексуален е въпрос на свободен избор и свободна воля, не е нито болест, нито престъпление.... това е разликата...
1. Хахаххаха...ми в парка се оставят и кондоми след хомо секс например....както се оставят счупени бутилки бири...пакетчета чипс, "Зайо-байо"...и т.н....ще ти кажа, че годините, в които хората се бодяха по паркове и дворове на училища отдавна отминаха...Кога последно си видял спринцовка ти?
2. Атакувай престъпленията, а не дрогата...има престъпления извършени и в трезво състояние...Да го криминализираме и него ?!
3. Именно....СВОБОДА НА ПСИХЯСАЛИТЕ ОТ ХЕРОИН!!! ...ще е следващия плакат на нарко-парада...
4. Закъсали за пари ненаркомани, циганета, тъпанари обират също...пак ти казвам...наказвай престъпленията...в случая си предубеден, нетолерантен и изпълнен със стереотипи и предразсъдъци
5. Аз пък съм на мнение, че в повечето случаи семейната идилия се нарушава при син-педераст...
6. Това е в резултат на предразсъдъците на хората, които са оставили наркотиците извън закона...и по този начин хранят мутрите...ако към наркотиците бяхме толерантни колкото към передерастията...то нямаше да храним мутри, нямаше да се разбиват семейства...щеше да има наредба за спринцофките по парковете и закон срещу шофиране в надрусано състояние...и т.н....
Сиреч...не може да се пишете за мега-гига хуманисти, толерантисти, анти-стереотипо-предрасъдакисти...и т.н. ако прилагате двоен стандарт спрямо различните продукти на така често използвания в темата СВОБОДЕН ИЗБОР...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

то според мен сбърканата полова ориентация си е болестно състояние, но е такова за коеот не е измислен лек, тъй че какви са ни изборите?
Да ги избием? Да ги вкараме в лагери? Да ги направим на сапун?
Е мен лично това не ме кефи, става въпрос за еднополов брак в който и двамата го искат. Те не могат да имат деца, а това коеотъ правят сами между четири страни си е тяхна работа.и отново повтарям не е твоят анус.
А лично на мен пушачите са ми и по-показни и по-противни и тяхната болест отива в моите дробове и за тях има лечение, но това е лично мнение. Казваш наркомани аз ти показвам показност това са пушачите
My will be done!!!
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Към Камел

Ххахаха, тва с "природните закони" изби рибата.... Няма такова нещо като природни закони, Камел - това е твой лаф. Има биологични закони, има физични закони. Има закон на Нютон, има и закон за движение по пътищата.

Но няма закон, в който е казано "мъж + жена = семейство" и точка. Това е в главите на консервативните хора, израстнали с такива нагласи, защото така са научени и възпитани. Обществото се развива, най-малкото това никой не го отрича.

Не бих казал, че думата "извращение" е подходяща. Както и че има традиция против хомо-връзките. Та те са тръгнали откак е започнал биологичния ни вид. За кви природни закони става дума? Представям си, как мечки и лалугери, идват на протест пред НДК, с надписи "Природата е против гейовете" и скандират "Оставка, оставка!"

А свободията е теза, която всеки си я ползва, както му дойде. Айде, аз казвам, че правото ти на тайна кореспонденция е лигавщина и свободия, и нямаш нужда от нея. И че тя пречи на обществото и на традициите ни. Иди ме обори, че не е така...

А колкото до традициите в правото и обществото - дай да върнем обезглавяването като наказание за 50% от престъпленията, както е била пра-българската традиция? Или традицията вашите да ти определят за коя ше се ожениш? Или ако си жена, направо да те спазарят от 2годишна, в замяна на 1 нивичка и 1 козел...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

към камел: ми че то си е природно вика му се повече отделяне на естроген
My will be done!!!
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Еми не си прав отново, Кристо. Не че не искам да продължавам спора, ама да твърдиш, че забраняват гейски сватби от консерватизъм е смешно. :) По същата логика аз мога да твърдя същото и за наркоманите...и да ти казвам,ч е наркотиците не са вредни, а консервативни хора и лекари ги обявяват за такива.
А що се отнся до природните закони, то те със сигурност съществуват. И то са съществували много преди физиката и биологията да се родят в СЪЗНАНИЕТО на човека. И тук не ти е напълно права тезата. Отново съдиш за всичко през човека, който е само...една съставна част от природата, без която тя може без проблем да съществува. И точно водени от тези закони в самото начало на историята хората са започнали да се възпроизвеждат. Мъж и жена. Жена и мъж. Природата е много по-висша от Нютон, от Ом и от другите.

И ти трябва да престанеш с тая прекомерна търпимост. :D Всичко си има граници. Така и така няма да мога да те убедя в нищо, както и ти да ме накараш да повярвам, че съм консервативен, щото смятам гейските сватби за гнусни и неприемливи, смятам да спрем спора.
Последно промяна от camel на 14 Яну 2010, 14:14, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Дичоу написа: 1. Хахаххаха...ми в парка се оставят и кондоми след хомо секс например....както се оставят счупени бутилки бири...пакетчета чипс, "Зайо-байо"...и т.н....ще ти кажа, че годините, в които хората се бодяха по паркове и дворове на училища отдавна отминаха...Кога последно си видял спринцовка ти?
2. Атакувай престъпленията, а не дрогата...има престъпления извършени и в трезво състояние...Да го криминализираме и него ?!
3. Именно....СВОБОДА НА ПСИХЯСАЛИТЕ ОТ ХЕРОИН!!! ...ще е следващия плакат на нарко-парада...
4. Закъсали за пари ненаркомани, циганета, тъпанари обират също...пак ти казвам...наказвай престъпленията...в случая си предубеден, нетолерантен и изпълнен със стереотипи и предразсъдъци
5. Аз пък съм на мнение, че в повечето случаи семейната идилия се нарушава при син-педераст...
6. Това е в резултат на предразсъдъците на хората, които са оставили наркотиците извън закона...и по този начин хранят мутрите...ако към наркотиците бяхме толерантни колкото към передерастията...то нямаше да храним мутри, нямаше да се разбиват семейства...щеше да има наредба за спринцофките по парковете и закон срещу шофиране в надрусано състояние...и т.н....
Сиреч...не може да се пишете за мега-гига хуманисти, толерантисти, анти-стереотипо-предрасъдакисти...и т.н. ако прилагате двоен стандарт спрямо различните продукти на така често използвания в темата СВОБОДЕН ИЗБОР...
1. По кво познаваш кои кондоми са от хомо-секс и кои от хетеро-секс? ДНК-анализ? Иначе, гледам да не ходя по такива места... заради подобни спомени от детството...

2. Има хиляди причини за престъпленията. Дрогата е 1 от тези 1000 причини. Ако я махнем нея, махаме цял разред престъпления, дошли от нея. Това не те ли кефи като идея?

3. Покажи ми информация, че наркотиците не влияят на мозъка и нервната система

4. Ам, вие намесихте наркоманите в спора, мен си ме кефеше като беше без тях. Иначе, аз говоря статистически погледнато. Можеш да идеш в близкото МВР и да ги разпиташ...

5. Е, тва е само мнение, както и моето - трябва да проверим кои са повече...

6. Предпочитам да легализират първо проституцията, после изнасилванията, после подкупите, после убийствата, и чак тогава - наркотиците. Има си причини едно нещо да е извън закона, и друго да е. Наркоманията е болест, никъде не пише, че е незаконно. Но продажбата и разпространението са. Не ги слагай на 1 плоскост със хомосексуализма, защото нямат нищо общо. Няма двоен стандарт тука - дрогата е вредна, дори и да играеш картата "Свободен избор". Половата ориентация не е вредна, и де факто тя е "Свободен избор"...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Не съм предполагал, че ще го кажа, но Кристо, искам да ти стисна ръката (че не останаха пари за бири)!

(Не, не съм гей :P )

Отъждествяването на хомосексуализма с педофилията е груба и напълно неоснователна спекулация. По същия начин аз мога да отъждествя пушачите с наркомани, даже мисля, че бих имал по-голямо основание.

По същата логика в Руанда пропагандата на Хуту отъждествяваше народността Тутси с хлебарки, за да бъде оправдано тяхното изтребване. Дехуманизацията е един от основните етапи на повечето геноциди. Тук вече се отклонявам от темата, затова намалявам шрифта.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

camel написа:Еми не си прав отново, Кристо. Не че не искам да продължавам спора, ама да твърдиш, че забраняват гейски сватби от консерватизъм е смешно. :) По същата логика аз мога да твърдя същото и за наркоманите...и да ти казвам,ч е наркотиците не са вредни, а консервативни хора и лекари ги обявяват за такива.
А що се отнся до природните закони, то те със сигурност съществуват. И то са съществували много преди физиката и биологията да се родят в СЪЗНАНИЕТО на човека. И тук не ти е напълно права тезата. Отново съдиш за всичко през човека, който е само...една съставна част от природата, без която тя може без проблем да съществува. И точно водени от тези закони в самото начало на историята хората са започнали да се възпроизвеждат. Мъж и жена. Жена и мъж. Природата е много по-висша от Нютон, от Ом и от другите.

И ти трябва да престанеш с тая прекомерна търпимост. :D Всичко си има граници. Така и така няма да мога да те убедя в нищо, както и ти да ме накараш да повярвам, че съм консервативен, щото смятам гейските сватби за гнусни и неприемливи, смятам да спрем спора.
Ххаха, еее изгаври се с мен - досега писах, че наркоманията и хомосексуализма не бива да се приравняват, защото нямат нищо общо, и пак ме заби! Защо даваш за пример наркоманите? Какво толкова общо имат помежду си? Едното е болест, другото е свободен избор. Примерно ти свободно се определяш за българин, като етнос, ама аз ти правя проблеми, щото съм асматик и не получавам същите права...

Природните закони не важат, ако са измислени от човек, а само от природата. А тя щом е направила част от хората да са хомосексуални, мисля, че твоята теза пада. Ако ти напишеш 10 природни закона, те са си твои, а не на природата, щото ти си ги измислил, а не тя. Те са закони в твоето съзнание и в твоите разбирания. Но да им лепваш етикет "Природни" е нелепо. Още повече, щом засягат разбиранията на другите хора.

А съдя, че някой е консервативен, по простата логика - "че не е либерален" :mrgreen:
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

gogigagagagigo написа: А лично на мен пушачите са ми и по-показни и по-противни и тяхната болест отива в моите дробове и за тях има лечение, но това е лично мнение. Казваш наркомани аз ти показвам показност - това са пушачите
My will be done!!!
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Кристо, никоя природа не прави хората хомосексуални. :lol: Така де...като станеш баща някой доктор ще каже: поздравление, роди се момче, хомосексуалистче, тежи 5 килограма. 8) Ох, на батяяяя.... Ама айде стига наистина, че според мен е твърде консервативно да смяташ, че наркоманията е болест...според мен (като либерален човек) това е свободен избор и ти куца либерализмът. :mrgreen: :twisted:

БАСТА! :reindeer:

Бахти, къв як епизод на досиетата Х гледам и не мога го догледам заради тея простотии.
Последно промяна от camel на 14 Яну 2010, 15:08, променено общо 1 път.

- Of course not!
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

За хората, които подкрепят педерастията...желанието да се докарат толерантни и модерни се е превърнало в самоцел...
Пак казвам: Не можете да се пишете такива, ако не сте еднакво толерантни към всички проявления на:
А) Свободния избор(ако смятате педерастията за продукт на свободния избор както каза Кристо) като наркомания, тютюнопушене, алкохолизъм и т.н
Б) Вродените психически отклонения (ако смятате педерастията за такова) като шизофрения и т.н
В) Нещата, които повечето хора смятат за неприродосъобразни като да спиш с майка си, сестра си, да чукаш трупове, животни и т.н.
Кристо
1) И аз ги имам от детството...но пък предпочитам подобен спомен 1000 пъти пред гледката на шибащи се мъжаги...
2) Предполагам, че като вещ в юридическите науки си наясно, че като ограничиш една от тези 1000 причини, поставяш другите 999 в привилегировано положение и ограничаваш известна част от хората, които друсат, но не крадат и не извършват престъпления...както милионите българи, които пийват, но никога не се качват да шофират...
3) Наркотиците влияят на мозъка и нервната система, както и цигарите и алкохола...Е, и? Пак са продукт на свободен избор
4) Защо да влизам при положение, че изглежда ти си наясно и сега ще ни "осветлиш" с безспорни статистически данни в твоя полза. Ще го кажа така... познавам доста хора, употребяващи различни видове наркотици без да са посегнали през живота си на чужда собственост...но не съм виждал циганета на улицата, които да не правят нещо морално и законно...
5) Факт е, че и двете разрушават семейнтата идилия...отговори ми само, при това положение, защо едното е извън закона, а другото е толерирано с паради 10000 организации за защита на права и т.н.
6) Ако ти получиш юридическо образование, да знаеш, че никога няма да прибягна до услугите ти...НЕЗАКОННО Е ПРИТЕЖАНИЕТО НА НАРКОТИЦИ!!! Сиреч, ако си отглеждам само за себе си, не продавам и не го подарявам и не го разпространявам...все пак съм подсъдим....
И...ако основната функция на човек (чисто в природен аспект) е да продължи поколението и така да запази човешкия вид...то педерастията е доста по-вредна от наркотиците, с оглед на това, че един наркоман може и преди да стане такъв, та и след това...да направи дете и по този начин да изпълни биологичната си мисия в живота...
Просто не исках да задълбаваме темата за природните закони щото е изтъркана...
Става дума за толерантността, в която вие се опитвате да ни убедите, а продължавате да прилагате двоен стандарт спрямо нещата, които ви допадат и и не ви допадат...
Поре,
Тютюнопушенето представлява наркотична зависимост от веществото никотин...
и..да...пушачите СА наркомани...
Но не виждам, с какво това обогати спора, че да си стискаме ръце ?!
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Дичо ти казваше че само обратните се самоизтъкват и показват, нали ?
Там ти идва момента с пушачите че те са дори по показни и то постоянно
My will be done!!!
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

gogigagagagigo написа:Дичо ти казваше че само обратните се самоизтъкват и показват, нали ?
Там ти идва момента с пушачите че те са дори по показни и то постоянно
в което си напълно прав...
След първи.шести.тая година....пушачите няма да имат право да пафкат на обществени места, заведения и т.н.
...след първи.шести.тая година...педерасите ще продължават съвсем законно и както се опитват някои да ни убедят...и морално...да демонстрират изкривените си сексуални нагласи...
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Дичоу, РЕСПЕКТ. :salute:

- Of course not!
Заключено

Обратно към “Мнения”