Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Tancheto_
- В началото бе словото
- Специалност: jurnalistika
Re: Журналисти 2010
И аз отидох с тази нагласа ..ама уви хаха надявам се до другата седмица да има още ..дори ми казаха ,че не се знае къде ще е поради малкия брой кандидати,та да чакам в фоайето в 10:30 хах

Воля ли нямам - гръб да ти обърна? Нужда имам да те обичам.Сила нямам да те намразя..
Аз мисля да подавам документи от някакъв офис в Ст. Загора, имаше ги обявени в сайта. Но нали може така?
Защото прочетох, че един от бъдещите ми колеги (стискам палци) е ходил на място. Но нали може и така, от твоя град?
А за кандидатите не ми се струват много сякаш, но нищо не се знае.
Между другото мисля, че една от темите на предварителния на 28 март май ще е свързана с Румяна Желева. Може би бъркам, но от 2 дни не са спряли да говорят за нея. Сигурно до март нещата ще се размият, но нищо не се знае.
А за кандидатите не ми се струват много сякаш, но нищо не се знае.
Между другото мисля, че една от темите на предварителния на 28 март май ще е свързана с Румяна Желева. Може би бъркам, но от 2 дни не са спряли да говорят за нея. Сигурно до март нещата ще се размият, но нищо не се знае.
You can never go too far...
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Да, можеш да се запишеш от всеки град, но ще трябва да се плати допълнително. По входящия номер не може да се разбере колко човека са се записали. Например аз се записах вчера в София под номер 150, а 1 приятел се записа в Плевен под номер 300 и нещо.
Компютърни науки 1 курс
Ако изпитът беше днес,то темата щеше да е от сорта "Кои са наглите?"
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Да попитам и за двата изпита по журналистика ли става записването,или само за първия?
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
- ssk
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Доколкото знам е и за двата. А до кога точно е записването за журналистика за двата изпита?
http:\\bsskg.wordpress.com
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Е, да, определено ще има и за ''Наглите''. Забравих да пиша и за тях. Че и затова търся информация по въпроса кои са те, какви отвличания са направили, разпитвам тук-там. 
You can never go too far...
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
Може ли някой да ми каже,откога започва първият курс по журналистика,в сградата на СУ ли става записването, от колко до колко часа ще се провежда и само събота ли ще бъде или събота и неделя?
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
- ssk
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
ФАКУЛТЕТ ПО ЖУРНАЛИСТИКА И МАСОВА КОМУНИКАЦИЯ
Кандидатстудентски курс по журналистика от 30 януари 2010 г.
Кандидатстудентският курс ще се проведе във ФЖМК в рамките на пет седмици по пет академични часа всяка събота от 11:00 часа, общо 25 академични часа. На финала на курса преподавател, участник в изпитната комисия, анонимно ще оцени една писмена работа на кандидат-студента и ще даде мотивите за оценката си.
По време на пролетната ваканция през 2010 г. по същата програма ще бъде проведен петдневен интензивен учебен курс.
Цена: 300 лева.
Записване: в касата на ФЖМК, ул. “Московска” 49, каб. 12, г-жа Валентина Анева.
За справки: тел. 9308 214
Кандидатстудентски курс по журналистика от 30 януари 2010 г.
Кандидатстудентският курс ще се проведе във ФЖМК в рамките на пет седмици по пет академични часа всяка събота от 11:00 часа, общо 25 академични часа. На финала на курса преподавател, участник в изпитната комисия, анонимно ще оцени една писмена работа на кандидат-студента и ще даде мотивите за оценката си.
По време на пролетната ваканция през 2010 г. по същата програма ще бъде проведен петдневен интензивен учебен курс.
Цена: 300 лева.
Записване: в касата на ФЖМК, ул. “Московска” 49, каб. 12, г-жа Валентина Анева.
За справки: тел. 9308 214
http:\\bsskg.wordpress.com
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
Благодаря!Някой записал ли се е вече на курса и какво се реши-ще има ли интензивен курс?За първия курс има ли краен срок за записване?
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
Много е тъпо, че обявяват официално, че ще има курс през пролетта...и после не било ясно....хората, които не са в тоя форум, от къде да знаят, че може да не се състои курса през април....