Вечната тема за еднополовите бракове

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Re: Вечната тема за еднополовите бракове

Мнение от Norwegian Wood »

allshallperish написа:
ПП: Съществува още един проблем според мен. Примемайте го както щете, но го наблюдавам от началото на развитие на тази тема - хората, които безусловно подкрепят еднополовите бракове по един или друг начин аз самата свързвам с бисексуалното или хомото .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Я кажи Пора и Елица с кои по-скоро ги свързваш - с хомо или с би? :P

Силве, наскоро четох за един, дето също като тебе познавал гейове от 1 километър. Той и повече опит имал, щото лежал в СССР из разни лагери. По-нататък в историята се забил в една американска дискотека с една мадама... която не се оказала мадама.

Пък конкретно няма да се изказвам, щото не съм компетентен. :flower:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Пора би си го позволил с две жени, което според мен е не по-малко отвратително от двама мъже. Каквото и да ми обяснявате.

За Ели - не знам. Тя е прекалено странна, за да мога да я причисля към някой от типажите ;).
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

allshallperish написа:Пора би си го позволил с две жени, което според мен е не по-малко отвратително от двама мъже. Каквото и да ми обяснявате.
А тия мъже, дето са против еднополовите бракове, не биха ли си позволили с две жени? :roll:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Norwegian Wood написа:
allshallperish написа:Пора би си го позволил с две жени, което според мен е не по-малко отвратително от двама мъже. Каквото и да ми обяснявате.
А тия мъже, дето са против еднополовите бракове, не биха ли си позволили с две жени? :roll:
Ако ще се даваш за пример, по-добре го направи, без излишно увъртане.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Не сме нито мормони,нито чаршафи да се женим за две жени.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

И тук можем да благодарим на дървото, който уби темата, въпреки че не беше компетентен по нея :P
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

deichevster написа:Не ми се чете пет страници с обясненията "щото е гадно" и "не е гадно,готино е даже". Значи като дойде темата в подходящия раздел и магически изчезват всичките други проблеми с нея. Riiight. Ми ок, няма лошо.
Абе, че не изчезват не изчезват, но по ред причини, пуснах темата в раздел мнения. Първо, забелязала съм, че тук народът се държи доста по-културно, отколкото другаде, и второ, аз нямам модератоски права тук. Така че, ако се наложи модераторски контрол, да не бъда обвинявана в пристрастност.

allshallperish, може би си права донякъде относно формирането на гледните точки. Но аз пък смятам, че много други фактори оказват далеч по-голямо влияние.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Я на колко много хора не им се учи и се чудят как да си запълнят времето.... :mrgreen:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

deichevster написа: Иване,да не познаваш лично Дим Дуков? :lol:
За щастие Мими Дукова отдавна вече не е "калугер". Моят пример целеше да докаже, че има гейове, които са осъзнали болестта си и са се излекували. А Дим, поне доколкото съм засичал телевизонните му изяви, не само не иска да се излекува, ами все по отлявлен гей става...
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Маринас, не се давам за пример, просто ти изтъквам, че мъжете, които не биха отказали тройка с две жени, са много. :flower:
Не бе, не брак с две жени, секс.
брак - секс (това за другия потребител).
С четири букви са и двете думички, ама означават различно нещо. :flower:
Последно промяна от Norwegian Wood на 13 Яну 2010, 20:04, променено общо 1 път.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

вечен студент написа:
deichevster написа: Иване,да не познаваш лично Дим Дуков? :lol:
За щастие Мими Дукова отдавна вече не е "калугер". Моят пример целеше да докаже, че има гейове, които са осъзнали болестта си и са се излекували. А Дим, поне доколкото съм засичал телевизонните му изяви, не само не иска да се излекува, ами все по отлявлен гей става...
Поне не си е присадил още коса като оная мумия Азис. Който май напоследък го раздава "мачо"? Може пък мъжкото в него да е проговорило.

ПП: Покрай тоя Азис нямаше ли такава история? Че някаква му роди дете и той го гледа с оня другия, възлюблен?
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

allshallperish написа:
вечен студент написа:
deichevster написа:
Поне не си е присадил още коса като оная мумия Азис. Който май напоследък го раздава "мачо"? Може пък мъжкото в него да е проговорило.
Или се е усетил, че вече не е интересен...
Интересно след колко години пак ще стане гей. :reindeer:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Smoking Mirror написа:знаете ли за колко генетични аномалии всъщност са виновни майките?
Ъхъ. Знам. И?
allshallperish написа: ПП: На кой му пука, че животът на гейовете не е лек? И моя не е лек, ама на гейовете не им пука особено. Но ако му кажа в очите :"Ти си ш*бан п*дераст!" тва ще е дискриминация. Или тесногръдие.
Да де, ама ако някой започва да обижда теб на основа това какви проблеми си имала в живота си, т'ва пак няма да се приеме особено позитивно. Обидата си е обида, откъдето и да я погледнеш.

И точно с процентите намери да се заядеш, дето е пределно ясно, че не е сериозно изказване, а само цели да предаде определен смисъл. Много почнахме да издребняваме.
allshallperish написа:Хората сме жестоки към по-слабите видове. Това е. По-слабите не могат да оцелеят, така и гейовете. И всички знаем защо е така.
Ъхъ, на туй нещо му се вика природа. Ама то колкото на човечеството му пука за природата. Когато погледнем нещата обективно - човекът не се интересува от общите фундаментални ценности, а от собствения си интерес. А според мен не би трябвало да е така.
allshallperish написа:Имам предвид - Силвия казва, че харесва момчета от 12-13 годишна възраст.
Тук изобщо не схванах логиката - защо свърза аргумента си с точно това мое изказване?

И относно връзката, която намекваш - тя би могла да бъде и обратната. Хората, които са толерантни към хомосексуализма, не се страхуват и отвращават от него, нито от гейове и лесбийки. Логично е ако имам познати гейове, да не ми дреме, че са такива. Ако решат да се женят, да им се радвам, вместо да им скачам как действието им и самото им съществуване е извращение на природата. Мислите и отношението ръководят действията.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Колкото за това, че на никой не му дреме за природата мога да ти дам само да се образоваш:

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2699531

Мисля, че според Ватикана и ортодоксалната и католическа религия, хомосексуализмът е... хъм, забранен?

Пък аз определено не съм атеист, мюсюлманин или юдей.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

вечен студент написа:
Мила написа:И ето статията, щом толкова държите: http://mushabusha.wordpress.com/2010/01/10/1086/
Потресаващо! :shock: На това нещастно дете се нанася ОГРОМНА психическа травма. Не стига другото, ами майката тръгнала да се развява по чужбина и си зарязала детето при някаква друга лесбийка. Тази е направо за Сливенския затвор! Аз искам да попитам нещо друго: какво прави държавната Агенция за закрила на детето? Четири години ДПС управляваше Агенцията (Ширин Местан беше шефка) и ето до къде го докарахме! Явно и в момента липсва политическа воля за подобряване на ситуацията.
+1
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Заключено

Обратно към “Мнения”